Munkaerős megoldásokat nyújtunk közép- és nagyvállalati partnereinknek.

20 éve biztosítjuk a stabil működéshez és a folyamatos növekedéshez szükséges minőségi munkaerőt megbízóinknak, flexibilis szolgáltatásokkal és erős munkajogi háttérrel.

Legnagyobb partnercégeink

Megoldásaink munkaerő-hiányra

A magyar munkavállalók kölcsönzése és közvetítése mellett minősített munkaerő-kölcsönzőként a harmadik országbeli munkaerő foglalkoztatásában is élen járunk.

Munkaerő-kölcsönzés

Magyar, fülöp-szigeteki, indonéz, kirgiz, ukrán munkavállalók toborzása, kiválasztása és teljes körű munkaügyi adminisztrációja, elsősorban betanított és szakképzett fizikai pozíciókra.

Munkaerő-közvetítés

Magyar munkavállalók toborzása, kiválasztása, elsősorban szellemi pozíciókra. Fejvadász szolgáltatásunk keretében vezetői és alkalmazotti állásokra is vállalunk megbízást.

Belföldi munkaerő kölcsönzés

Belföldi munkaerő eredményes toborzása offline és online marketing eszközökkel, dedikált toborzói csapattal, helyi projekt menedzsmenttel minden régióban.

Fülöp-szigeteki munkaerő kölcsönzés

Minősített munkaerő-kölcsönzőként gyorsított eljárásban, hosszú távra tudjuk biztosítani partnereinknek a szorgalmas és jól integrálható filippínó munkaerőt.

Ukrán munkaerő kölcsönzés

Közel 10 éves gyakorlati tapasztalatunk van több ezer ukrán munkavállaló foglalkoztatásában, utaztatásában, szállásoltatásában. A háború kitörése óta jelentősen visszaszorult az ukrán munkaerő-kölcsönzés, de bizonyos esetekben, kisebb létszámban még most is tudunk ukrán munkaerőt biztosítani.

Miért előnyös az Ön vállalatának is minket megbíznia munkaerő-kölcsönzési- és közvetítési igényeivel?

Eredményeink számokban

éve a munkaerőpiacon
0
kölcsönzött munkavállaló
0 +
iroda országszerte
0
jelentkező évente
0

Kiemelt médiamegjelenések

Legfrissebb híreink

Szivesen olvasna toborzási tippeket és egyéb hasznos HR-tanácsokat?

Iratkozzon fel valóban értéket adó tartalmainkra, és kerüljön versenytársai elé!