ÜDVÖZLÜNK A JOBTAIN HR SZOLGÁLTATÓ KFT. HONLAPJÁN!

Akár munkavállalóként, akár munkaadóként látogattál el honlapunkra, az biztos, hogy a legjobb helyen jársz! Az alábbiakban egy rövid bemutatkozást olvashatsz cégünkről, melynek célja, hogy nagyvonalakban képet kapj róla, mivel is foglalkozik a Jobtain lelkes és profi csapata.

KIK VAGYUNK?

A Jobtain HR Szolgáltató Kft. egy közel 20 éve sikeresen működő és folyamatosan fejlődő, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat. Fő profilunk a munkaerő-kölcsönzés (hogy ez mit is jelent pontosan, arról lentebb olvashatsz majd), mely szolgáltatásunkkal mára Magyarországon, Erdélyben és Kárpátalján, összesen 12 irodában elérhetők vagyunk. Célunk, hogy találkozzanak egymással a munkaerőhiánnyal küzdő cégek és a dolgozni vágyó munkavállalók, amit idáig már több ezer alkalommal sikerült teljesítenünk, jelenleg is közel 2000 munkavállaló dolgozik a Jobtain szárnyai alatt.

Amit értékeink közül elsőként emelnénk ki, az emberközpontúságunk, melyet saját csapatunk és munkavállalóink felé is közvetítünk. Cégünknél ugyanis nem toborzó vagy pénzügyes kollégák dolgoznak, hanem Zsuzsik, Ildik és Zolik, ugyanúgy, ahogy a munkavállaló sem egy arctalan szót, hanem hús-vér embereket jelent a számunkra, akiknek megpróbálunk mindenben segíteni, hiszen a boldogulás a tét. Örömünkre szolgál és ösztönöz bennünket a megannyi pozitív visszajelzés, melyet egykori és jelenlegi dolgozóinktól kapunk nap mint nap. Bátran nézz Te is szét a Jobtain állásajánlatai között, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, igyekszünk mindenben segíteni!

MIT JELENT, MIÉRT ÉS KINEK ELŐNYÖS A MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS?

A vállalatok bizonyos pozíciók betöltéséhez egyre több esetben inkább kölcsönzik a munkaerőt, mivel energia- és költséghatékonyságot biztosít számukra. Miért? Mert csökkennek az adminisztrációval, a toborzással, bérszámfejtéssel, be- és kiléptetéssel járó időbeli és anyagi terhek.

A munkavállalók számára szintén számos előnnyel jár, ha munkaerő-kölcsönző - kiváltképp a Jobtain - közreműködésével helyezkedik el, elsősorban az alábbiak miatt:

  • minden törvényes keretek között történik, így munkavállalóink teljesen bejelentve dolgoznak, a munkájukért (a túlórákért is) időben és hiánytalanul megkapják a fizetésüket
  • segítünk a belépéssel kapcsolatos adminisztrációkban
  • szállást biztosító pozíciók esetén intézzük az ingyenes szállásoltatást (a szálláshelyeket minden esetben úgy választjuk, hogy azok kényelmesek és komfortosak legyenek a munkavállalók számára, hiszen a munkán kívüli idejük nagy részét itt fogják tölteni)
  • a munka megkezdése után is folyamatos kapcsolatban maradunk a munkavállalókkal: kérdéseikkel, problémáikkal telefonon minden hétköznap, írásban (e-mail, Facebook) pedig bármikor megkereshetnek minket, amire a lehető legrövidebb időn beül igyekszünk reagálni

MIÉRT VÁLASSZAM A JOBTAIN-T?

Ha munkáltatóként teszed fel a kérdést, akkor azért vagyunk számodra az ideális választás, mert szakmailag magasan képzett és tapasztalt HR koordinátoraink és professzionális marketing csapatunk révén gyorsak, hatékonyak vagyunk, akár magyar, akár erdélyi vagy kárpátaljai munkavállalókra van szüksége cégednek.

Ha viszont éppen munkát keresel, akkor azért jársz jó helyen, mert a Jobtain számára Te vagy a központban. Rengeteg álláslehetőséget kínálunk honlapunkon, de ha csak érdeklődnél, esetleg egyedi igényeid vannak leendő munkahelyeddel kapcsolatban, akkor is a rendelkezésedre állunk, ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol minden kérdésedre. Amennyiben sikerül Neked való munkát találnunk, segítünk, hogy a lehető leghamarabb el is tudd kezdeni a munkát, ahol törvényesen, bejelentve leszel alkalmazva és időben, hiánytalanul (a túlórákat is kifizetve) fogod megkapni a fizetésed.

További információkra lenne szükséged szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Hívj minket bátran Központi ügyfélszolgálatunk telefonszámán (+36 30 974 6035) vagy írj nekünk üzenetet az ugyfelszolgalat[kukac]jobtain.hu (munkavállalók részére) vagy partner[kukac]jobtain.hu (partnerek részére) email címek valamelyikére.