Ismerd meg a Jobtain munkaerős megoldásait!

A Jobtain 2004 óta sikeresen működő és folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú, minősített munkaerő-kölcsönző- és közvetítő cég.

Küldetésünk, hogy az álláskereső embereknek munkát és biztonságot nyújtsunk, a munkaerőt kereső vállalatoknak pedig folyamatosan biztosítsuk a stabil működéshez és további növekedéshez szükséges minőségi munkavállalókat.

Szolgáltatásaink

Jobtain embléma, jobtain ikon

Munkaerő-kölcsönzés

Magyar, ukrán, erdélyi, fülöp-szigeteki munkavállalók toborzása, kiválasztása és teljes körű munkaügyi adminisztrációja, elsősorban betanított és fizikai pozíciókra.
Jobtain embléma, jobtain ikon

Munkaerő-közvetítés

Magyar munkavállalók toborzása, kiválasztása, elsősorban szellemi pozíciókra. Fejvadász szolgáltatásunk keretében vezetői és alkalmazotti állásokra is vállalunk megbízást.

Jobtain embléma, jobtain ikon

Szállásoltatás:

Kulturált, tiszta, rendezett szállásokat biztosítunk igény szerint a munkavállalóknak, teljes körű ügyintézéssel és szállásadói kapcsolattartással.

Jobtain embléma, jobtain ikon

Kiszervezett HR-szolgáltatások (HR outsourcing):

A eredményei

embert segítettünk munkához jutni
0 +
vállalatot támogatunk az üzleti növekedésben
0 +
irodánk van országszerte
0 +
kölcsönzött munkavállalónk dolgozik partnereinknél
0 +

Értékeink

Megbízhatóság

Cégünk leinformálható és adósságoktól mentes. Ezt Dun&Bradstreet AAA tanúsítványunk is megerősíti.

Hitelesség

Védjegyünk a munkavállalóink és partnereink korrekt, hiteles tájékoztatása.

Törvényesség

A mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően, a szükséges engedélyek birtokában dolgozunk. Munkavállalóinkat törvényesen bejelentjük, személyes adataikat a GDPR-nak megfelelően kezeljük.

Proaktivitás

Szeretünk elébe menni a problémáknak. A legjobb eredmény érdekében nem sajnáljuk sem az időt, sem a pénzt az új, innovatív megoldások bevezetésére.

A Jobtain csapata minden nap azért dolgozik, hogy munkavállalóink és partnereink is magas szintű szolgáltatást kapjanak.

Iso folyamatok

Iso folyamatok

Szolgáltatási színvonalunk magas szinten tartása és fejlesztése céljából az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint kidolgozott és fenntartott minőségirányítási rendszert alkalmazzuk.

Belső képzési rendszer

Belső képzési rendszer

Új és meglévő kollégáink szakmai kompetenciáinak fejlesztéséhez komplex oktatási programot működtetünk, rendszeres ellenőrzéssel és célirányos mentoringgal.

Modern informatikai háttér

Modern informatikai háttér

A toborzási és munkaügyi adminisztrációs tevékenységünket is a legmodernebb informatikai megoldásokkal (automatizáció, cloud, jelölt- és partnerkezelő szoftverek, chatbot alapú kommunikáció stb.) támogatjuk.

Hatékony toborzási módszerek

Hatékony toborzási módszerek

Széleskörű offline és online toborzási csatornáinknak köszönhetően nagy arányban és határidőre tudjuk teljesíteni partnereink munkaerő-igényeit. Az is fontos számunkra, hogy álláskeresőink gyorsan, egyszerűen tudjanak jelentkezni a kiszemelt munkára.

Személyes adatok védelme

Személyes adatok védelme

Nálunk a jelentkezők, munkavállalók és partnerek adatai is biztonságban vannak. Az adatokat minden esetben az aktuális jogszabályok szerint kezeljük, ügyfeleink teljes körű tájékoztatása mellett.

Jobtain elégedettségi index 2022

Kölcsönzött munkavállalók
0 %
Közvetített munkavállalók
0 %
Munkaadó partnerek
0 %
Szállásadó partnerek
0 %
Forrás: Jobtain 2022-es elégedettség-felmérés összefoglaló

Családbarát munkahely

Tanúsítványaink