Ezekben a városokban találhatsz most legkönnyebben munkát

Álláslehetőség Zalaegerszegen, betanított munka Kecskeméten, diákmunka Győrben? Ma állást keresni jóval egyszerűbb, mint 10-15 évvel ezelőtt, köszönhetően az internetes álláskereső- és közvetítő portáloknak. Elég beírni a keresőbe a térség nevét és azt, hogy munkalehetőség vagy állás/álláslehetőség és már özönlenek is a nyitott pozíciók. Így tettünk mi is és most segítségül összefoglaljuk, mely városokban és térségekben találhatsz könnyen munkát, ha állást keresel.

Győri állások: szakmunkások és eladók előnyben

Győr több multinacionális vállalat közép-európai központja, így nem véletlen, hogy szellemi- és fizikai munkalehetőségekből sincs hiány a városban és környékén. Győrben jelenleg is körülbelül 800 állás várja a jelentkezőket. A győri állások között böngészve hamar kiderül, hogy szakmunkás és eladói munkakörökben keresi a legtöbb cég a leendő munkatársait, de mérnököket, betanított munkásokat is vár több vállalat azonnali kezdéssel.

A győri állások között építőipari pozíciókból is válogathatsz.
A győri állások között építőipari pozíciókból is válogathatsz.

Szakmunkásokból évek óta hiány van a munkaerőpiacon, a friss győri állások között is több hirdetés kifejezetten nekik szól. Karbantartói állás Győrben több cég kínálatában megtalálható, de szerviztechnikusként is könnyű elhelyezkedni. 

A diákmunka Győrben nemcsak a nyári szünetben, hanem a tanév idején is keresett. Gyakornoki lehetőségekből szintén bőven válogathatnak a diákok, de a részmunkaidős győri állások között éttermi dolgozói vagy eladói pozíciókat is találni szép számmal. 

Álláslehetőség Győrben tényleg szinte minden területen van, így, ha ebben a térségben keresel munkát, most könnyen találhatsz hozzád passzoló pozíciót.

Betanított munka Kecskeméten akár azonnali kezdéssel

Akárcsak az ország több pontján, úgy Kecskeméten is több cég vár azonnali kezdéssel előképzettség és szaktudás nélkül betanított munkára jelentkezőket. A legfrissebb kecskeméti állások között találjuk például a tekercselő pozíciót, ami egy könnyen megtanulható feladatkör. Főként gépkezelői feladatok várnak a leendő munkavállalókra és nyolc osztályos általános iskolai végzettséggel már betölthető ez a kecskeméti állás. 

A szakmunkások iránt is nagy a kereslet a térségben, így nem meglepő, hogy például a targoncavezetői állás Kecskeméten akár szállás biztosításával is elérhető.

A diákmunka Kecskeméten is népszerű, jelenleg árufeltöltő és pénztáros munkakörökben a legkönnyebb elhelyezkedni diákként.

Pénztáros és eladói állás Kecskeméten már azonnali kezdéssel betölthető
Pénztáros és eladói állás Kecskeméten már azonnali kezdéssel betölthető

Ha a kereskedelemben dolgoznál szívesen, számos pozíció közül válogathatsz, az eladói állás Kecskeméten is keresett. Értékesítői, ruházati eladói, de boltvezetői lehetőséget is találni a kecskeméti állások között.

Közel 400 álláslehetőség Zalaegerszegen

A zalaegerszegi állások között böngészve hamar kiderül, hogy a zalai megyeszékhelyen is az értékesítés és kereskedelem területén tapasztalható munkaerőhiány. A legfrissebb zalaegerszegi állások között rengeteg eladói munkalehetőséget találni. 

A közel 400 álláslehetőség Zalaegerszegen is azt mutatja, hogyha a térségben szeretnél munkát vállalni, most jó eséllyel találhatsz a képzettségednek megfelelőt. Raktáros állás Zalaegerszegen például több cégnél is nyitott jelenleg, de gépjárművezetőket, futárokat is sok helyen keresnek. Betanított munka Zalaegerszegen azonnali kezdéssel több cégnél is elérhető. A villanyszerelői állás Zalaegerszegen több intézményben és vállalatnál is betöltetlen.

Hiány van szakemberekből, sok a villanyszerelő álláslehetőség Zalaegerszegen
Hiány van szakemberekből, sok a villanyszerelő álláslehetőség Zalaegerszegen

Diákoknak álláslehetőség Zalaegerszegen most éttermi, gyorséttermi pozíciókban van leginkább, de ha valaki monotonabb munkavégzésre vágyna a tanulás mellett, összeszerelő és egyéb betanított gyári munkára is keresnek diákokat. 

Gyári munkalehetőség Jászárokszálláson és Jászberényben

Jász-Nagykun-Szolnok megyében több munka azonnali kezdéssel várja a jelentkezőket. Ezek a vállalatok leginkább hosszú távra keresik munkatársaikat és céges buszt is biztosítanak a munkába jutáshoz. Ilyen munkalehetőség Jászárokszálláson például a CNC gépkezelő, diszpécser, raktári adminisztrátor. A raktári adminisztrátor a menetlevelek és egyéb fuvardokumentumok ellenőrzésével és rögzítésével foglalkozik. Adattáblában vezeti a készletnyilvántartást és selejteket. 

Raktári adminisztrátori munkalehetőség Jászárokszálláson jelenleg is elérhető
Raktári adminisztrátori munkalehetőség Jászárokszálláson jelenleg is elérhető

Azonnali kezdéssel munkalehetőség Jászberényben hegesztő, targoncás, összeszerelő és operátor munkakörben is van jelenleg. Az operátor és összeszerelői munka könnyű fizikai munka. A hegesztői állás már nehezebb, ehhez alapelvárás a jó fizikum és állóképesség és a szakmunkás végzettség is. 

A gyártás és termelés területén a felsoroltokon kívül még bőven van munkalehetőség Jászberényben és környékén, így érdemes jelentkezni a nyitott pozíciókra. Elég beírni a keresőbe, hogy munkalehetőség Jászberényben vagy munkalehetőség Jászárokszálláson és már válogathatunk is.

Állások Szombathelyen: szakmunkások előnyben

Az országos tendenciától Vas megyében sincs eltérés. Megpályázható állások Szombathelyen is leginkább a kereskedelem és a gyártás területén vannak, de keresettek a mérnökök és az ügyfélszolgálatosok is. 

Az ügyfélszolgálati munka ma már nemcsak egy átmeneti állás, hanem egy összetett hivatás, ami karrierépítés szempontjából sem utolsó. Ha olyan szakmát keresel, ami viszonylag alacsony belépési korlátokkal, a munka és a magánélet egyensúlyával és rengeteg fejlődési lehetőséggel rendelkezik, a call center munka megérhet egy jelentkezést Neked!

A diákmunka Szombathelyen is egész évben keresett
A diákmunka Szombathelyen is egész évben keresett

A szombathelyi állások között böngészve diákmunka-hirdetésekből sincs hiány. Főként éttermi dolgozókat, pénztárosokat és árufeltöltőket keresnek a cégek, de elérhető például operátori diákmunka Szombathelyen is. Ha ezeken a területeken szeretnél elhelyezkedni, akkor akár azonnali kezdéssel találhatsz munkát a szombathelyi állások között.

Épp állást keresel vagy jobb munkára vágysz?

Regisztrálj ingyenesen állásajánlatainkra és segítünk megtalálni a Neked való munkát!

Regisztrálj állásajánlatainkra!

A településnél csak betű és szóköz adható meg, szám nem!