Pozíció részletei

Partnerünkről néhány szóban:

Új álláslehetőség a Jobtain oldalán! Partnercégünk, egy neves multinacionális hűtéstechnikai cég megbízásából kínál hosszú távú raktári adminisztrátor munkalehetőséget. A munkavégzés helye Jászárokszállás. Olyan érettségivel rendelkező munkavállalót keresünk, aki felhasználói szinten ismeri és kezeli az Excel-t.

A vállalat ingyenes, szervezett buszjáratokkal segíti a környező településeken élőket, hogy könnyedén és kényelmesen eljussanak a céghez, vagyis nem kell aggódnod az utazás miatt. A fizetés miatt sem kell sőt, itt biztosan előre tudod majd beosztani a pénzed. A cég meghálálja, a precíz és megbízható munkaerőt, ezért a versenyképes fizetés és cafeteria mellett több típusú bónuszt is kínál.

Olvass tovább, és nézd meg mit tud neked kínálni a Jobtain!

Mi lesz a feladatod mint raktári adminisztrátor?

Feladatköröd nem lesz más, mint raktári adminisztrációval kapcsolatos feladatok ellátása. A menetlevelek és egyéb fuvardokumentumok ellenőrzése és rögzítése. Készletnyilvántartás és selejtek pontos vezetése.  A szükséges adattáblák kitöltése.

A raktári adminisztrátor munkakör elvárásai:

 • Legalább érettségi bizonyítvány  – szakirányú végzettség nem szükséges
 • Excel felhasználó szintű kezelése (formázás, alapvető képletek használata)
 • 3 műszakos munkavégzés vállalása

Amivel partnerünk  jutalmazza kitartó munkádat:

 • A Jobtain teljes támogatása személyedre szabva, melyet a helyi koordinátorok biztosítanak számodra
 • Versenyképes fizetés
 • Több típusú bónusz rendszer
 • Munkatárs ajánló program (50.000 Ft)
 • Cafeteria (12-13.000 Ft/hó)
 • Stabil vállalati háttér
 • Szervezett ingyenes buszjáratok a környező településekről:
  Adács, Alattyán, Átány, Atkár, Boconád, Erk, Gyöngyös, Gyöngyöshalász, Gyöngyöspata, Gyöngyöstarján, Heves, Hevesvezekény, Hort, Jánoshida, Jászágó, Jászalsószentgyörgy, Jászapáti, Jászárokszállás, Jászberény, Jászdózsa, Jászfelsőszentgyörgy, Jászjákóhalma, Jászkisér, Jászladány, Jásztelek, Kisköre, Kömlő, Pély, Pusztamonostor, Szászberek, Szentlőrinckáta, Szolnok, Tarnaméra, Tarnaörs, Tarnaszentmiklós, Tiszanána, Vámosgyörk, Visznek, Zaránk

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

Ne feledd, a Jobtain jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.

Ha most nem tetszik ez a raktári adminisztrátor állás, akkor se csüggedj, hanem kattints ide és nézd meg további jászárokszállási munkalehetőségeinket!