Pozíció részletei

Pár mondat a jászberényi álláslehetőség kapcsán:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, az egyik világhírű, Magyarországon is nagyon népszerű háztartási hűtőgépekkel foglalkozó nagyvállalat, jászberényi telephelyén történik. Évente több, mint 50 millió darab fogy a cég termékéből, ezért is folyamatosan fejleszti technológiai hátterét annak érdekében, hogy az emberek mindennapi problémáit megkönnyítse. Az árucikkeket nem csak magánszemélyek, hanem nagyvállalatok is bizalommal használják.

A munkahelyre ingyenes céges busz visz majd el Jászberénybe. Ezért nem kell utazásra költeni, és a pihenőidő az teljesen a tiéd. A mindig időben érkező fizetést bónuszokkal is kiegészíti a cég, valamint tiszta és rendezett munkakörnyezetben dolgozhatsz. Ide kínálunk most munkát Neked összeszerelő operátor munkakörbe.

 

Mit fogsz csinálni?

Mindenki szereti hasznosnak érezni magát, akármilyen feladatba is kezd. Különböző háztartási hűtőgépek kézi, és gépi összeszerelése lesz a felelősséged. A feladat maga állva történik, viszont könnyű fizikai munkáról van szó. Az itt dolgozó munkavállalók is érzik a megbecsülést, a stabilitást, és azt, hogy számítanak rájuk, ahogyan a Jobtain szolgáltatására is.

A jászberényi álláslehetőség követelményei?

 • 8 általános iskolai végzettség
 • Büntetetlen előélet
 • KIEMELKEDŐEN FONTOS AZ ÖSSZESZERELŐI GYAKORLAT

Mivel várunk Téged, mint operátor?

 • A Jobtain csapatának teljes támogatása
 • Tervezhető stabil jövedelem + Havi bónusz
 • 2 műszak, szombati nap + honorárium
 • Azonnali munkakezdés
 • Tiszta, rendezett munkakörülmények
 • Ingyenes, céges buszjáratokkal, melyek a következő településeken állnak meg:
  Tiszatenyő, Jászladány, Jászapáti, Kőtelek, Tiszasüly, Jászkisér, Pély, Heves, Boconád, Tarnaméra, Zaránk, Erk, Visznek, Jászárokszállás, Tiszanána, Kömlő, Átány, Jászboldogháza, Jánoshida, Jászberény, Szolnok, Zagyvarékas, Szászberek, Jászalsószentgyörgy, Újszász, Jászszentandrás, Tápiószőlős, Tápiószele, Farmos, Szentmártonkáta, Nagykáta, Portelek, Jászdózsa, Jászjákóhalma, Szentlőrinckáta, Jászfelsőszentgyörgy, Alattyán, Jászfényszaru, Pusztamonostor, Tápiógyörgye, Tápiószentmárton, Jásztelek

Érdekel ez a jászberényi állás? Jelentkezz!

Ne feledd, a Jobtain jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. A jelentkezés után munkatársaink telefonon fognak felkeresni, hogy egyeztessenek veled a munkavégzéssel kapcsolatban.

Másik munkát szeretnél? Nézz szét további jászberényi állálehetőségeink között.

Jászberényi álláslehetőség. Dolgozz Te is operátorként - Jobtain