Pozíció részletei

Legyél Te is tekercselő, ha érdekel egy olyan betanított kecskeméti munka, ahol nyugodt munkatempóban dolgozhatsz zene mellett. A 2 műszakos munkaidő csak úgy elrepül a jó hangulatban, mert a cégnél mindig – még a legnagyobb melegben is – kellemes hőmérséklet van. Ez a hely más, mint a gyár, ahol dolgoztál, mert élvezhetitek a zenét a munkavégzés alatt is. Egy megbecsült, fiatalos csapat tagja lehetsz csakúgy, mint a többi kecskeméti álláslehetőségeinknél.

Ennél a munkakörnél gépeket kell kezelned, amire betanítanak majd. Ezért sem kérünk tapasztalatot, elég a 8 általános iskolai végzettség. A megbízónk minden ott dolgozó számára egy stabil hátteret ad, amire minden munkavállaló építheti a jövőjét. Természetesen az alapfizetést bónuszok is kiegészítik, valamint hosszú távú munkára számíthatsz.

Dolgozz tekercselőként Kecskeméten!

A helyről, ahol dolgozni fogsz:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, már 1904-ben elkezdte tevékenységét, a németországi telephelyéről. A tevékenységében ma már a vezető gyártók közé tartozik, köszönhető a munkavállalók lelkes hozzájárulásának is. Mára nemzetközi nagyvállalattá vált, a világ legtöbb országában teremt munkahelyet a dolgozni vágyok számára. Magyarországi telephelye 1996-ben nyílt meg a maga 4000 m2-es csarnokával, amit azóta bővítettek is. Mára 228 főnek adnak folyamatos munkalehetőséget, ezzel méltán kiérdemelve a “stabil vállalat” megnevezést.

Ez lesz a feladatod, mint tekercselő gépkezelő:

Nyugodt, munkatempó, kellemes környezet. Ez jellemzi a munkahelyet, ahol betanított munkát végzel majd. Legfőbb feladatod nem lesz más, mint vasmagokra vörösréz tekercselése, gépesített rendszerrel. Tehát, ez egy könnyű, megtanulható feladatkör, ahol leginkább a gépkezelést kell megtanulnod.

Elvárásaink:

  • 2 műszak vállalása
  • 8 általános iskolai végzettség
  • kitűnő szem- és kéz-koordináció

Amit kínálunk:

  • A Jobtain csapatának teljes támogatása
  • alapfizetés + bónusz rendszer és étkezési jegy
  • stabil vállalati háttér
  • jó munkakörülmények (nyugodt munkatempó, zene, klíma)

Legyen tied ez a kecskeméti munka és jelentkezz 1 perc alatt!

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*