SÓSKÚTI ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Feladataid a következők lesznek: alkatrészekből végtermék összeszerelése, vizuális ellenőrzés, selejt leválogatása a meghatározott minőségi kritériumoknak megfelelően, eltérések, rendellenességek jelentése a csoportvezetők felé.

Feladataid lesznek a kartus (végtermék) összeszerelő automaták kiszolgálása a folyamatos működés érdekében, a legyártott alkatrészek töltése, az automaták üzemi ideje során fellépő kisebb fennakadások manuális korrigálása.

A következő feladatok várnak rád Sóskúton: alagút kemence kezelése (préselt kerámia tokok izzításra való előkészítése, és izzítás utáni tálcázása), munkalapok, kísérőcímkék vezetése, dokumentálása.

Tudod mi az az ultrahangos kád? Nagyon jó! Feladatod lesz a kerámiák mosása, szárítása és tálcára készítése. 8 általános iskolai végzettséggel és egy kis számolási tudással már betölthető álláslehetőség. Jelentkezz most, nehogy lemaradj!

Ha van tapasztalatod polírozásban vagy legalább szakmunkás végzettséggel rendelkezel, lehetsz partnerünknél polírozó! Kerámia felületek polírozása lesz a fő feladatod, természetesen megadott tűréshatáron belül, plusz az adminisztráció.

Jó vagy szemrevételezésben? Akkor ezt a munkát neked találták ki. Nyers kartusokat kell majd a következő munkafolyamatra előkészíteni, a végeredményből a nem megfelelőeket kiválogatni és a problémát a műszakvezetés felé jeleni.

Most egy percre dőlj hátra, és képzeld el, hogy vége a munkakeresésnek. Olyan állásod van, ahol minden hónapban időben és nem borítékban érkezik a fizetésed. Van cafeteria, bónuszra is számíthatsz és a bejárásodat is támogatják. 

Kíváncsi lettem! Ugorjunk a sóskúti álláslehetőségek részhez.

 

Kerámia kartus csaptelepekbe.

HAD MUTASSUK BE SÓSKÚTI PARTNERÜNKET: 

Partnerünk, melyhez állást kínálunk számodra a világ egyik legnagyobb ipari kerámiagyártó cége. A vállalat mai napig magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. A kerámiagyártáshoz a szerszámokat és az alkatrészek nagyját saját maguk állítják elő.

A cég megbecsüli a lojális munkaerőt, amit az átlagtól jobb fizetés is híven tükröz. Tervezz Velük Te is hosszú távon, nézz szét kínálatunkban.

JÓL FOGOD ÉREZNI MAGAD SÓSKÚTON, MERT: 

  • A Jobtain helyi koordinátorai lesznek a segítségedre
  • Fizetésed mellé havi bónuszt (egyéni elbírálás szerint, jelenlét és teljesítmény alapján) és SZÉP kártyát is kapsz
  • Utazási támogatás: 100% bérlettámogatás vagy 15Ft/km saját autó használata esetén, illetve
  • Céges buszjáratok is igénybe vehetőek. Buszmegállók: Pusztaszabolcs, Martonvásár, Kulcs, Adony, Sinatelep, Ercsi, Százhalombatta, Tárnok, Érd, Dunaújváros, Sóskút, Pusztazámor

És még csak most jön a java! Válogass aktuális munkalehetőségeink közül!

Kövess Minket Facebookon!

Facebook Pagelike Widget