Pozíció részletei

Új raktáros munkalehetőség a Jobtain weboldalán. Lehet, éppen Téged keresünk! Csapatunk folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat, stabilitást a mindennapokban. Ebben a pozícióban hasznosnak érezheted magad, hiszen fontos és összetett feladatokat fogsz ellátni, mivel a legfőbb munkád az alkatrészek komissiózása lesz. Egy ténylegesen stabil vállalatnál fogsz majd dolgozni, így mindig számíthatsz arra, hogy lesz munkahelyed, valamint tervezni is tudod a jövőd.

Munkádért cserébe a vállalat a versenyképes fizetést további béren kívüli juttatással egészíti ki. Valamint kedvezményt nyújt a cég által forgalmazott termékekre. Továbbá utazási támogatásban is részesülsz, mindezt egy megbízható, stabil vállalati háttér mellett.

Olvass tovább, és nézd meg mit tud neked kínálni a Jobtain!

Raktáros munka Budapesten!

Partnerünkről néhány mondat:

Közel 30 éve a piacon jelen lévő, piacvezető autó alkatrész forgalmazó vállalat számára keresünk raktári munkára kézi raktáros munkatársakat. A munkavégzés helyszíne Budapest! A cég hálózata 3 országban, összesen 134 kirendeltségből áll. Több mint 350 beszállítói között a világ valamennyi vezető alkatrészgyártója megtalálható. Ne feledd, a Jobtain munkatársai pedig segítenek neked a munkavállalói papírok intézésben, munkatársaink mindig, mindenben a segítségedre lesznek a foglalkoztatás ideje után is!

A leendő raktáros feladatai lesznek:

Pontosság, és odafigyelés jellemzi ezt a unkakört. Első feladatod lesz az alkatrészek komissiózása ütemterv szerint. A szedési lista alapján összekészített árucikkek, alkatrészek szállításra történő előkészítése lesz a következő dolgod. Mindeközben Te is részt veszel majd a raktári árukészlet leltárazásában a többi kollégával együtt. Természetesen nem maradsz egyedül, teljesen megtanulható munkakörről van szó., és a Jobtain munkatársai pedig elintézik a munkával kapcsolatos feladatokat!

Mire lesz szükséged a Jobtain által kínált raktáros munkakörhöz?

  • 8 általános iskolai végzettség
  • Erkölcsi bizonyítvány
  • Termelés területén szerzett tapasztalat előnyt jelent

Mit is kínálunk?

  • A Jobtain teljes támogatása személyedre szabva, melyet a helyi koordinátorok biztosítanak számodra
  • Szakmai végzettség nélkül is megkereshető versenyképes fizetés
  • Fizetéseden túl Cafeteria már az első hónaptól, és dolgozói kedvezmény is vár Rád
  • Utazás támogatás, hogy a munkába jutás miatt se fájjon a fejed
  • Stabil vállalati háttér

Érdekelne a lehetőség, de szükséged van több információra?

Töltsd ki a Jobtain oldalán lévő jelentkezési lapot – ami nem jár semmilyen kötelezettséggel -, és máris hívunk a részletekkel, kérdezz bizalommal! 

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*