Pozíció részletei

Legújabb betanított munkalehetőségünk kapcsán Sárvárra várunk Téged dolgozni, egy olyan nemzetközileg is elismert vállalathoz, ahol a legmodernebb technológiákat alkalmazzák és ahol egy szuper csapatban, tehetséges szakemberekkel és világmárkák gyártóival dolgozhatsz együtt. A szóban forgó cég gépkezelő operátor munkát kínál. Nem a környéken laksz? Szállást is biztosítunk, hogy ne kelljen albérletre költened.

Olvass tovább, és nézd meg mit kínál ez a betanított munka szállással!

Betanított munka szállással. Gépkezelő operátor Sárvár - Jobtain

A betanított munka szállással, milyen cégnél van?

A cég, ahová a jelentkezésed várjuk, az embereket és a tudományos technikai fejlesztéseket kapcsolja össze. Célkitűzésük, hogy az úgynevezett “intelligens” termékeik, szolgáltatásaik fejlesztésében a legjobbra törekedjenek. Több, mint 30 országban vannak jelen, csak Magyarországon 6 telephelyen rendelkeznek, melyek egyike Sárváron található. Legyen szó magyar, vagy nemzetközi kis és-nagyvállalatról, a leendő munkahelyed összetett szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára a terméktervezéstől kezdve a gyártáson és a logisztikán át. Sikerük világszintű és most Te is része lehetsz ennek a sikernek.

Amit a betanított munka során csinálni fogsz:

Ezt a gépkezelő operátor munkakört akkor tudod a legjobban elvégezni, ha pontos vagy és odafigyelsz a kisebb részletekre is. Ezekre a tulajdonságaidra kiemelten szükséged lesz, hiszen magas minőségű termékek gyártásában fogsz részt venni. Neked kell majd a termelőgépeket kezelned és figyelned rá, hogy a gyártás zökkenőmentesen menjen, mindezt egy impozáns, 850 m2-es modern, valóban tiszta munkakörnyezetben viheted végbe.

Mire lesz szükséged a gépkezelő operátor munka során?

 • Középfokú végzettség
 • Gyártósori tapasztalat
 • Önálló-és csapatmunkára való készség
 • Precíz, hatékony munkavégzés

Mit kapsz munkádért cserébe?

 • A Jobtain csapatának teljes támogatását a jelentkezés pillanatától végig, amíg itt dolgozol (segítünk a munkába állás körüli ügyintézésben, bátran kereshetsz minket kérdéseiddel Facebook-on is és odafigyelünk Rád, hogy jól érezd magad munkahelyeden)
 • Hosszú távú munkalehetőséget és megbecsülést
 • Szálláslehetőség (2-3 ágyas szobákkal)
 • Támogatjuk havi 1 hazautazásod
 • Ingyenes céges buszjáratot a következő településekről: Répcelak, Nick, Uraiújfalu, Jákfa, Rábapaty, Sárvár, Vámoscsalád, Vasegerszeg (a teljes busz menetrend listát ide kattintva találod meg).
 • Benti és kinti büfét
 • Ha kocsival járnál munkába, hatalmas parkoló biztosított
 • További programok minden itt dolgozónak: heti 1 alkalom ingyenes uszoda és fitnesz jegy, színház bérlet, céges foci csapat, nyári tábor a gyerekeknek, különböző családi programok (pl. Mikulásozás)

Hogyan lehet tied ez a betanított munka szállással?

Jelentkezz 1 perc alatt! Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*