Pozíció részletei

Legújabb munkalehetőségünk kapcsán Sárvárra várunk Téged dolgozni, egy olyan nemzetközileg is elismert vállalathoz, ahol a legmodernebb technológiákat alkalmazzák és ahol egy szuper csapatban, tehetséges szakemberekkel és világmárkák gyártóival dolgozhatsz együtt. A szóban forgó cégnél Gépkezelő operátorként dolgozhatsz majd. Nem a környéken laksz? Szállást is biztosítunk, hogy ne kelljen albérletre költened.

Olvass tovább, és nézd meg, hogyan segít Neked a Jobtain!

gépkezelő operátor munka Sárvár - Jobtain

Hol fogsz dolgozni?

A cég, ahová a jelentkezésed várjuk, az embereket és a tudományos technikai fejlesztéseket kapcsolja össze. Célkitűzésük, hogy az úgynevezett “intelligens” termékeik, szolgáltatásaik fejlesztésében a legjobbra törekedjenek. Több, mint 30 országban vannak jelen, csak Magyarországon 6 telephelyen rendelkeznek, melyek egyike Sárváron található. Legyen szó magyar, vagy nemzetközi kis és-nagyvállalatról, a leendő munkahelyed összetett szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára a terméktervezéstől kezdve a gyártáson és a logisztikán át. Sikerük világszintű és most Te is része lehetsz ennek a sikernek.

A feladatköröd:

A Gépkezelő operátor munkakört akkor tudod a legjobban elvégezni, ha pontos vagy és odafigyelsz a kisebb részletekre is. Ezekre a tulajdonságaidra kiemelten szükséged lesz, hiszen magas minőségű termékek gyártásában fogsz részt venni. Neked kell majd a termelőgépeket kezelned és figyelned rá, hogy a gyártás zökkenőmentesen menjen, mindezt egy impozáns, 850 m2-es modern, valóban tiszta munkakörnyezetben viheted végbe.

Mire lesz szükséged a gépkezelő operátor munka során?

 • Középfokú végzettség
 • Gyártósori tapasztalat
 • Önálló-és csapatmunkára való készség
 • Precíz, hatékony munkavégzés

Mit kapsz munkádért cserébe?

 • A Jobtain csapatának teljes támogatását a jelentkezés pillanatától végig, amíg itt dolgozol (segítünk a munkábaállás körüli ügyintézésben, bátran kereshetsz minket kérdéseiddel Facebook-on is és odafigyelünk Rád, hogy jól érezd magad munkahelyeden)
 • Hosszú távú munkalehetőséget és megbecsülést
 • Szálláslehetőség (2-3 ágyas szobákkal)
 • Támogatjuk havi 1 hazautazásod
 • Ingyenes céges buszjáratot (Megállóhelyek: Répcelak, Nick, Uraiújfalu, Jákfa, Rábapaty, Sárvár, Vámoscsalád, Vasegerszeg, Nagygeresd, Tompaládony, Hegyfalu, Pósfa, Szeleste, Ölbő, Rábasömjén, Boba, Nemeskocs, Izsákfa, Celldömölk, Tokorcs, Nagysimonyi, Sitke, Kemenespálfa, Jánosháza, Duka, Kissomlyó, Borgáta, Egyházashetye, Köcsk, Kemeneskápolna, Mesteri, Vásárosmiske, Gérce)
 • Benti és kinti büfét
 • Ha kocsival járnál munkába, hatalmas parkoló biztosított
 • További programok minden itt dolgozónak: heti 1 alkalom ingyenes uszoda és fitnesz jegy, színház bérlet, céges foci csapat, nyári tábor a gyerekeknek, különböző családi programok (pl. Mikulásozás)

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*