Pozíció részletei

Érdekel egy pörgős, betanulható gyári munka szállással? Legújabb állásunk kapcsán Sárvárra várunk Téged dolgozni, egy olyan nemzetközileg is elismert vállalathoz, ahol a legmodernebb technológiákat alkalmazzák és ahol egy szuper csapatban, tehetséges szakemberekkel és világmárkák gyártóival dolgozhatsz együtt. A szóban forgó cégnél automata berendezés-karbantartó feladatokat fogsz ellátni. A munkádért cserébe szálláslehetőséget is adunk!

Olvass tovább, és nézd meg, hogyan lehet tied ez a gyári munka szállással!

Automata berendezés-karbantartó betanított munka szállással sárváron

Ez a gyári, betanított munka szállással melyik cégnél van?

A cég, ahová a jelentkezésed várjuk, az embereket és a tudományos technikai fejlesztéseket kapcsolja össze. Célkitűzésük, hogy az úgynevezett “intelligens” termékeik, szolgáltatásaik fejlesztésében a legjobbra törekedjenek. Több, mint 30 országban vannak jelen, csak Magyarországon 6 telephelyen rendelkeznek, melyek egyike Sárváron található. Legyen szó magyar, vagy nemzetközi kis és-nagyvállalatról, a leendő munkahelyed összetett szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára a terméktervezéstől kezdve a gyártáson és a logisztikán át. Sikerük világszintű és most Te is része lehetsz ennek a sikernek.

A feladatköröd:

Az Automata berendezés-karbantartó betanított munkakört akkor tudod a legjobban elvégezni, ha pontos vagy és odafigyelsz a kisebb részletekre is. Ezekre a tulajdonságaidra szükséged lesz, hiszen a vállalat számára igen fontos automata berendezések karbantartásáért leszel felelős. A te dolgod lesz a gyártás során felmerülő hibák feltérképezése és elhárítása, ahogy a kamerarendszer kezelése is. Mindezt egy impozáns, 850 m2-es modern, tiszta munkakörnyezetben viheted végbe.

Mire lesz szükséged az automata berendezés-karbantartó  gyári állás betöltéséhez?

 • Mechatronikai, elektrotechnikai végzettség
 • Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
 • Precíz, hatékony munkavégzés

Mit kapsz munkádért cserébe?

 • A Jobtain csapatának teljes támogatását a jelentkezés pillanatától végig, amíg itt dolgozol (segítünk a munkábaállás körüli ügyintézésben, bátran kereshetsz minket kérdéseiddel Facebook-on is és odafigyelünk Rád, hogy jól érezd magad munkahelyeden)
 • Hosszú távú munkalehetőséget és megbecsülést
 • Szálláslehetőség (2-3 ágyas szobákkal)
 • Támogatjuk havi 1 hazautazásod
 • Kiszámíthatóan és pontosan érkező kiemelt fizetést
 • Szakmai fejlődési lehetőséget
 • Ingyenes céges buszjáratot a következő településekről: Répcelak, Nick, Uraiújfalu, Jákfa, Rábapaty, Sárvár, Vámoscsalád, Vasegerszeg (a teljes busz menetrend listát ide kattintva találod meg).
 • Benti és kinti büfét
 • Ha kocsival járnál munkába, hatalmas parkoló biztosított
 • További programok minden itt dolgozónak: heti 1 alkalom ingyenes uszoda és fitnesz jegy, színház bérlet, céges foci csapat, nyári tábor a gyerekeknek, különböző családi programok (pl. Mikulásozás).

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*