Jobtain munkaerő - kölcsönző bemutatja: Juss feljebb a karriered létráján

Felfelé a karrier ranglétrán

Jobtain sikersztori: lépkedj feljebb a karrier ranglétrán

“Bezzeg a régi időkben!” - hallhatjuk sokat az emberek szájából. Miért mondják ezt? Régen, amikor valaki elment egy céghez dolgozni, akkor fiatal korában bekerült a gépsor mellé és szépen, lassan, ha jól végezte a munkáját, akkor volt lehetősége előrébb lépkedni a karrier ranglétrán. Ma sokan úgy gondolják, hogy előrelépésre csak akkor van lehetőség, ha új munkahelyet váltanak.

Valóban változott a világ, de íme egy pozitív ellenpélda. Történetünk főhőse ezúttal - adatvédelmi okokból - Béla, aki egy kecskeméti élelmiszeripari vállalat munkatársaként dolgozik sorvezető pozícióban.

 

Így kezdődött a történet

Béla, a 40-es évei környékén járó férfiként tért be a Jobtain irodájába és munkát keresett magának. Nem éppen a munkavállalók gyöngyszeme volt, elég nehezen sikerült elhelyezkednie, eleinte nem akart munkába állni, annak ellenére, hogy ő keresett munkát. Koordinátor kollégánk hosszú beszélgetések révén tudta meggyőzni arról, hogy nem rossz dolog egy világhírű élelmiszeripari cégnél elhelyezkedni, főleg mint a Jobtain munkaerő-kölcsönző alkalmazottja.

 

Lépésenként felfelé a ranglétrán

Kövesd Facebook oldalunkat!

Facebook Pagelike Widget

KIEMELT MUNKALEHETŐSÉGEK

Béla végül beállt a munka világába, és bár nehezen indult el az úton, de végül is megbízható, jó munkaerőnek bizonyult. Becsületesen elvégezte a rábízott feladatokat, meg voltak elégedve vele. A jó munkának meg is lett a jutalma, a kecskeméti cég átvette őt a saját alkalmazásába. Ez volt az első elismerés volt a neves japán cég részéről.

Béla később is lelkiismeretesen végezte a munkáját. A cég vezetése látta a szorgalmát, így amikor sorvezetőre volt szükségük, tudták, hogy nincs szükség új embert felvenni, mert Béla már bebizonyította, hogy alkalmas a posztra.

Jobtain sikersztori: Felfelé a ranglétrán

Úton a jövő felé

Béla végül sorvezető lett, és ki tudja mit tartogat neki még az élet. Hogy mit tartogat egy ember karrierútja, az sok tényezőtől függ, de mi a Jobtain munkaerő-kölcsönzőnél arra törekszünk, hogy minden embernek megtaláljuk a neki megfelelő munkát és lehetőséget, támogassuk céljai elérésében és segítsünk a legjobbat kihozni minden helyzetből.

Indítsd el Te is saját karrier sztoridat: nézz körül a munkalehetőségeink között, válaszd ki a neked tetszőt és majd mindenképpen oszd meg velünk sikereidet!

Sikersztorik

Vélemény, hozzászólás?