Jobtain munkaerő - kölcsönző bemutatja: Minden, amit a Google termékek adhatnak

Minden, amit a Google adhat

A Jobtain munkaerő-kölcsönző bemutatja: Minden, amit a Google adhat

Kövesd Facebook oldalunkat!

Facebook Pagelike Widget

Google, mint kereső

A Google egy több mint 20 éve működő cég. Keresőként hozták létre, azért, hogy ha az embereknek van valamilyen problémájuk, szeretnének valamilyen információt, akkor arra itt választ tudjanak kapni. Például, ha Téged érdekel, hogy készül a gulyásleves, akkor csak fel kell menned az internetre és beírnod a keresőbe, hogy Gulyásleves recept. Ekkor a kereső az összes olyan találatot megkeresi, ami neked a legérdekesebb, leghasznosabb. Azt, hogy erre használható a Google a világon mindenhol ismerik, és a leggyakrabban használt keresők egyikeként beszél róla a világ. Sőt, a Google nem csak keresőt készített, hanem egy egész internetes programot, ez a Google Chrome, mely szintén a legnépszerűbb böngésző. Bizonyára te is használtad már korábban ezeket a Google lehetőségeket.

 

Google termékek a közéletben

Azt viszont nem biztos, hogy tudtad, hogy a Google mára már számos  terméket hozott létre, melyeket nem csak a vállalatok, hanem Te otthon, a magánéletedben is sikeresen és főként ingyenesen tudsz használni. Vállalatok számára persze még sok egyéb lehetőség van, de most csak azokat szeretnénk Neked bemutatni, amelyeket a mindennapi életedben tudsz használni.

A Jobtain munkaerő-kölcsönző bemutatja: Minden, amit a Google adhat
A Jobtain munkaerő-kölcsönző bemutatja: Gmail oktatás
A Jobtain munkaerő-kölcsönző bemutatja: Gmail oktatás
A Jobtain munkaerő-kölcsönző bemutatja: Gmail oktatás
A Jobtain munkaerő-kölcsönző bemutatja: Gmail oktatás
A Jobtain munkaerő-kölcsönző bemutatja: Gmail oktatás

Gmail: Ez a Google elektronikus levelezője, itt tudsz üzeneteket küldeni az ismerőseidnek, barátaidnak, sőt a munkahelyednek is. Ezek a levelek gyorsan és ingyen eljutnak a nap bármely percében ahhoz, akinek szeretnéd elküldeni, nem kell a postát használni hozzá. Ez a Gmail.

Drive: ez egy olyan hely (tárhely), ahol a képeidet, zenéidet, videóidat tárolhatod ingyenesen és biztonságosan. Itt meg is tudod osztani a barátaiddal, ismerőseiddel is ezeket. Ezt az eszközt úgy nevezik, hogy Google Drive.

Dokumentumok: ez egy ingyenes szövegszerkesztő program, itt tudod elkészíteni például az önéletrajzodat a munkakereséshez. Ez a Google szövegszerkesztője!

Táblázatok: ez egy olyan szerkesztő program, ahol táblázatot tudsz készíteni, például a havi kiadásaidat tudod itt vezetni. Ebben segítségedre a Google táblázatok eszköz lesz!

Naptár: ez egy naptár, amit az interneten tudsz vezetni, beleírhatod a programjaidat, mikor vannak állásinterjúid, kinek mikor van a születésnapja, mikor kell menned orvosi vizsgálatra, stb. A program még emlékeztetőt is tud küldeni, hogy ne felejts el semmit! Segíteni ebben a Google naptár tud.

Te is könnyedén megtanulhatod ezeknek a programoknak a használatát! Válaszd ki, melyiket szeretnéd megismerni és kattints a mellette található Olvass tovább szövegre! Sikeres tanulást kívánunk!

Tanulj velünk