Pozíció részletei

Könnyen megtanulható, betanított munka 8 általános iskolai végzettséggel. Csomagoló munka nyílt kecskeméti partnerünknél. Olyan feladatok ellátása lesz a feladatod, amit bárki egyszerűen el tud végezni. Nem az önéletrajzban keressük a hibát, és nem azt nézzük honnan jöttél. Inkább azt, mennyire tudod elvégezni ezeket a feladatokat.

A Jobtain folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat, stabilitást a mindennapokban. Fontos számunkra, hogy tudj tervezni, ezért mindig pontosan fogod megkapni a munkabéredet. Amit kiegészítünk egyéb béren kívüli juttatásokkal: cafeteriával és bónuszokkal. Biztosítunk Kecskemét környékéről, több településről ingyenes céges buszjáratot, melynek listáját megtalálod az oldal alján. Mindezek mellett 4 kg sütőipari terméket is adnak havonta.

A munkakör betöltéséhez 8 általános iskolai végzettség és több műszakos munkarend vállalása szükséges.

Görgess lentebb a részletekért és JELEZD FELÉNK ÉRDEKLŐDÉSED, önéletrajz nélkül, és pályázz a Jobtain oldalán!

Csomagoló munkatársat keresünk kecskeméti neves vállalathoz

Partnerünkről néhány szó:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, nemzetközileg is elismert, Magyarországon is népszerű partnerünk, egy magyar gyökerekkel rendelkező sütőipari franchise cég. 1997 óta folyamatosan fejlődik, valamint több díjat is elnyert. Partnerünk, a társadalmi felelősségvállalásban is részt vesz. Rengeteg jótékonysági pénzgyűjtést szervezett, és tehetséggondozó programot is indított. Az elért sikerek az ott dolgozók lelkiismeretes munkájának, és a cég minőségre törekedő üzletpolitikájának is köszönhető. Ezért a munkavállalók megbecsülésére nagy hangsúlyt fektet.

A csomagoló feladatai lesznek:

A fő feladataid közé tartozik, fagyasztott pékáru csomagolása, zacskó lezárása, rekeszben és dobozban való elhelyezése. Becsomagolt termékek elrendezése. A Jobtain munkatársai segítenek neked a munkaszerződés megkötésen át, a mindennapi munkával kapcsolatos ügyintézésekben is.

Elvárásaink a csomagoló munka betöltéséhez:

  • 8 általános iskolai végzettség
  • 3 műszak vállalása
  • Büntetlen előélet

Amit megbízható munkáért cserébe ad a Jobtain: 

  • A Jobtain csapatának teljes támogatása
  • Szervezett buszjárat több településről (Kiskunmajsa, Tiszaalpár, Bugac,Csongrád, Gátér, Kunszállás, Orgovány-Jakabszállás-Fülöpjakab, Pálmonostora, Tömörkény ill. elegendő jelentkező esetén a következő településekről is: Lakitelek, Tiszakécske, Jászkarajenő, Kocsér, Kőröstetétlen, Törtel)
  • Bónusz
  • 4 kg sütőipari termék/hó

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába!

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. A jelentkezés után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindent elmondanak, amit tudnod kell.

Egyéb kecskeméti munkalehetőségeinkért kattints IDE és nézz körül!

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*