Pozíció részletei

Könnyen megtanulható, betanított munka 8 általános iskolai végzettséggel. Csomagoló munkatársakat keres a Jobtain Kecskemétre olyan feladatok ellátására, amit bárki egyszerűen el tud végezni. Nem az önéletrajzban keressük a hibát, és nem azt nézzük honnan jöttél. Inkább azt, mennyire tudod elvégezni a feladatokat.

A Jobtain folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat, stabilitást a mindennapokban. Fontos számunkra, hogy tudj tervezni, ezért mindig pontosan fogod megkapni a munkabéredet. Amit kiegészítünk egyéb béren kívüli juttatásokkal: cafeteriával és bónuszokkal. Biztosítunk Kecskemét környékéről, több településről ingyenes céges buszjáratot, melynek listáját megtalálod az oldal alján. Mindezek mellett 4 kg sütőipari terméket is adnak havonta.

A munkakör betöltéséhez 8 általános iskolai végzettség és több műszakos munkarend vállalása szükséges.

Görgess lentebb a részletekért és JELEZD FELÉNK ÉRDEKLŐDÉSED, önéletrajz nélkül, és pályázz a Jobtain oldalán!

Csomagoló kecskeméti munka a Jobtain oldalán

Partnerünkről néhány szó:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, nemzetközileg is elismert, Magyarországon is népszerű partnerünk, egy magyar gyökerekkel rendelkező sütőipari franchise cég. 1997 óta folyamatosan fejlődik, valamint több díjat is elnyert. Partnerünk, a társadalmi felelősségvállalásban is részt vesz. Rengeteg jótékonysági pénzgyűjtést szervezett, és tehetséggondozó programot is indított. Az elért sikerek az ott dolgozók lelkiismeretes munkájának, és a cég minőségre törekedő üzletpolitikájának is köszönhető. Ezért a munkavállalók megbecsülésére nagy hangsúlyt fektet.

A csomagoló feladatai lesznek:

A fő feladataid közé tartozik, fagyasztott pékáru csomagolása, zacskó lezárása, rekeszben és dobozban való elhelyezése. Becsomagolt termékek elrendezése. A Jobtain munkatársai segítenek neked a munkaszerződés megkötésen át, a mindennapi munkával kapcsolatos ügyintézésekben is.

Elvárásaink:

  • 8 általános iskolai végzettség
  • 3 műszak vállalása
  • Büntetlen előélet

Amit megbízható munkáért cserébe ad a Jobtain: 

  • A Jobtain csapatának teljes támogatása
  • Szervezett buszjárat több településről (Kiskunmajsa, Tiszaalpár, Bugac,Csongrád, Gátér, Kunszállás, Orgovány-Jakabszállás-Fülöpjakab, Pálmonostora, Tömörkény ill. elegendő jelentkező esetén a következő településekről is: Lakitelek, Tiszakécske, Jászkarajenő, Kocsér, Kőröstetétlen, Törtel)
  • Erzsébet utalvány
  • Bónusz
  • 4 kg sütőipari termék/hó

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába!

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. A jelentkezés után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindent elmondanak, amit tudnod kell.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*