Pozíció részletei

A helyről, ahol dolgozni fogsz:

A cég, amelyhez a Jobtain targoncavezető munkát kínál számodra, a világ több mint 100 országában, 1 300 helyszínen, több mint 76 000 munkatársával a világ egyik vezető szállítmányozó és logisztikai vállalata. A vállalat legnagyobb ismérve a szakterületen belül megjelenő innováció, és sokoldalúság. Minden üzleti partnerrel szorosan együttműködve fejleszti szolgáltatásait. Munkatársaink pedig segítenek neked a munkavállalói papírok intézésben, munkatársaink mindig, mindenben a segítségedre lesznek a foglalkoztatás ideje után is! Most targoncavezető munkakörben keres új dolgozókat Veszprémben.

Itt megbecsülnek! Ez egy olyan veszprémi munka, ahol a különböző bónuszrendszereken és kiemelt műszakpótlékokon túl szakmai képzésekkel és előrelépési lehetőséggel is elismerik a munkád. A veszprémiek és a környéken élők utazási támogatást kapnak, ezért nem lesz gond a munkába jutás.

Itt kínálunk neked egy nagyszerű targoncavezető munkalehetőséget, azonnali kezdéssel, nagyon jó körülményekkel! Olvass tovább!

Mi lesz magasemelésű targoncavezető munkatársként a feladatod?

Feladatod elsősorban a raktári folyamatokban való közreműködés lesz. Ezen kívül a raktári anyagmozgató eszközök tisztán tartása is hozzád fog tartozni, valamint a raktártechnikai, egyéb felszerelések megfelelő kezelése is. A cégtől teljes segítséget fogsz majd kapni a kezdeti betanulás idejére is. Ne habozz, jelentkezz erre a targoncás munkára, ha van targoncavezetői engedélyed!

Elvárások a veszprémi munkalehetőség kapcsán:

 • 3324-es targoncás engedély
 • Árumozgatási tapasztalat
 • 8 általános iskolai végzettség
 • Erkölcsi bizonyítvány
 • 2 vagy 3 műszakos munkarend vállalása

A következőket kínáljuk:

 • Utazási támogatás: távolsági vagy helyi bérlet, illetve a gépjárművel rendelkezőknek is
 • Bónusz és műszakpótlékok
 • Cafetéria juttatás (havi nettó 20.000 forint)
 • Pontosan érkező, bejelentett jövedelem
 • Előrelépési, fejlődési lehetőség
 • Stabil, nemzetközi háttérrel várunk
 • Olyan szaktudást szerezhetsz, amire építhetsz
 • Céges buszjáratok Veszprémbe (3 műszakos dolgozóknak): Ajka, Padragkút, Bakonybél, Pénzesgyőr, Lókút, Gyulafirátót, Kádárta, Veszprém, Csajág, Küngös, Balatonalmádi, Nagyesztergár, Eplény, Mezőszentgyörgy, Lepsény, Balatonkenese, Fűzfőgyártelep, Mencshely, Vöröstó, Hidegkút, Kövesgyűr, Ősi, Leshegy, Lesencetomaj, Kapolcs, Vászoly, Peremarton, Gyepükaján, Tósok, Tab, Bábonymegyer, Som, Ságvár, Nagyberény, Ádánd, Siójut, Balatonszabadi, Tamási, Iregszemcse, Nagyszokoly, Magyarkeszi, Felsőnyék, Szabadhídvég, Mezőkomárom, Lajoskomárom, Kabókapuszta, Taliándörögd, Vigántpetend, Pécsely, Balatonszőlős, Paloznak, Veszprémvarsány, Bakonyszentkirály, Csesznek, Pózva, Borzavár, Kereki, Bálványos, Balatonederéd, Zamárdi, Siófok, Szabadifürdő, Kislőd, Városlőd, Csehbánya, Szentgál, Zirc, Bakonynána, Dudar, Berhida, Papkeszi, Szentkirályszabadja, Csetény, Olaszfalu, Enying, Balatonfőkajár, Balatonakarattya, Balatonfűzfő, Litér, Herend, Márkó, Inota, Várpalota, Nemesvámos, Vilonya, Királyszentistván, Sóly, Pétfürdő, Sümeg, Csabrendek, Káptalanfa, Bodorfa, Nemeshany, Devecser, Kolontár, Tapolca, Monostorapáti, Pula, Úrkút, Balatonfüred, Csopak, Lovas, Alsóörs, Felsőörs, Bakonyoszlop.

A Jobtain folyamatosan kapcsolatban lesz Veled. Segítünk elintézni a munkavállalói papírokkal járó ügyeidet, illetve ha másféle munkát keresel, megtaláljuk a Neked valót!

Érdekel ez a veszprémi targoncavezető munkalehetőség? Jelentkezz 1 perc alatt önéletrajz nélkül!

Ne feledd, a jelentkezés után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell. Munkatársaink pedig segítenek a munkaszerződéssel kapcsolatos ügyintézésekben csakúgy, mint a többi veszprémi álláslehetőségnél.

Targoncavezető munka Veszprémben