Pozíció részletei

Egy nagyszerű targoncavezetői állás van a Jobtain kínálatában, amire nem mondhatsz nemet! Eddig nem érezted, hogy megbecsülik munkádat? Akkor válts egy nagynevű vállalathoz! Kecskeméti munkavégzéssel keresünk targoncavezetőket az ország egyik legismertebb sütőipari vállalatának raktárába.

Olyan munkahelyed lesz, ahol a biztonságot és megbecsülést mindig megkapod. Ez a vállalat már évtizedek óta biztos lábakon áll, ezért előre tudsz majd tervezni. A fizetésed mindig időben kapod meg, amivel előre tudsz majd tervezni. Ne feledd, a Jobtain segít Neked a munkával kapcsolatos papírjaid intézésében. Ezen kívül koordinátoraink folyamatosan segítségedre lesznek.

Érdekel ez a kecskeméti targoncavezető munka? Görgess lejjebb és nézd meg, a részleteket!

A helyről, ahol dolgozni fogsz:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, nemzetközileg is elismert, Magyarországon is népszerű partnerünk, egy magyar gyökerekkel rendelkező sütőipari franchise vállalat. 1997 óta folyamatosan fejlődik, valamint több díjat is elnyert. Partnerünk, a társadalmi felelősségvállalásban is részt vesz. Rengeteg jótékonysági pénzgyűjtést szervezett, és tehetséggondozó programot is indított. Az elért sikerek az ott dolgozók lelkiismeretes munkájának, és a cég minőségre törekedő üzletpolitikájának egyaránt köszönhető, ezért a munkavállalók megbecsülésére nagy hangsúlyt fektetnek.

Mi lesz a feladatod, mint targoncavezető?

Olyan munkát végezhetsz, ahol sokoldalú feladatokat kell majd megoldanod. Elsősorban kész áru ki/betárazása, belső mozgatása gépi erővel, göngyöleg visszavétel és elszámolás lesz a munkaköröd része. Ezt követi még a: visszáru átvétele és minőségi vizsgálata, rakodási terv alapján a készáru összeválogatása és előkészítése átvételre. Részt veszel majd még a leltározásban és a rend fenntartásában is.

Mik a jelentkezés feltételei?

  • Érvényes vezetőállásos targoncavezetői engedély ( 3313)
  • Több műszakos munkarend vállalása hűtőházi környezetben
  • Büntetlen előélet

A munkádért, mint targoncavezető ezeket kapod:

  • Olyan munkahelyed lesz, amire bátran építheted a jövőd
  • Jó fizetést, amely sosem fog csúszni
  • Fizetésed mellé egyéb bónuszokat + pótlékokat kínálunk
  • 4 kg sütőipari terméket/hó ingyen
  • Utazási támogatást a bejáráshoz
  • A munkavégzéshez szükséges védőruhát (szkafandert) a partnerünk biztosítja

Érdekel a munkalehetőség?

Nem kell mást tenned, mint leadnod a jelentkezésed, ami nem jár kötelezettséggel. Ezután munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot. Telefonon elmondanak majd mindent, amit a munkavégzésről tudnod kell. További kecskeméti lehetőségeinkért kattints IDE!