Üzletfejlesztési tanácsadónk a recruiTECH konferencián


A Jobtain mindig is fontosnak tartotta a folyamatos szakmai fejlődést. Úgy gondoljuk, hogy munkavállalóink és partnereink is akkor lehetnek maradéktalanul elégedettek velünk, ha a felmerülő problémákat naprakész tudással és emberközpontú gondolkodással oldjuk meg.

Éppen ezért fogadtuk el a 2021-es recruiTECH toborzással és technológiákkal foglalkozó szakmai konferencia meghívását, amely anno azért jött létre, hogy iránytűje legyen a toborzási szakmának és bemutassa a legversenyképesebb és innovatívabb megoldásokat. Büszkék vagyunk, hogy egy ilyen elismert rendezvényen lesz lehetőségünk bemutatni szakmai hozzáértésünket.

Ismerje meg Furjánné Szabó Tímeát, a Jobtain üzletfejlesztési tanácsadóját, aki szakmai előadóként fogja képviselni cégünket a konferencián. Tímea négy éve erősíti csapatunkat, ez idő alatt többek között a cég online marketing-, telefonos ügyfélszolgálati-, GDPR- és a belföldi toborzáshoz kötődő adminisztrációs folyamatok kialakításában és menedzselésében segített bennünket.

Április 14-én 10:11-kor kezdődő, “Kompetenciákkal a hatékonyságért” című előadása tanulságos lehet mind munkáltatók, mind munkavállalók számára. Íme egy rövid összefoglaló az érintett témákból:

Az előadás során szó lesz arról, hogy a munkavállalók képességeinek fejlesztése hogyan hat a cég folyamataira és hogy milyen kellemetlen szituációk kerülhetőek el a módszer bevezetésével. Persze ez a fejlesztés is csak akkor lehet sikeres, ha a folyamatot átgondoljuk, megalapozzuk és a program végeztével utánkövetjük a tevékenységet. Ezek a lépések természetesen az előadáson részletesebben is kifejtésre kerülnek.

Ha Ön sem szeretne lemaradni erről a gondolatébresztő és hasznos tanácsokat tartalmazó szakmai előadásról, kattintson a linkre és használja a Jobtain15 kuponkódot a kedvezményes jegyekért: http://bit.ly/recruitech-jegyek

Sikersztorik

Vélemény, hozzászólás?