Bővítse csapatát!

Segítünk! Ukrán munkavállalók toborzása a fő profilunk. Mindenki által közismert tény, hogy Magyarországon jelenleg régóta nem látott munkaerő-hiány van, melyet biztosan az Ön cége is érzékelt már. Szakmunkás végzettségű dolgozókat éppúgy nehéz találni, mint megbízható betanított munkaerőt. Mi azonban segítséget tudunk nyújtani abban, hogy rövid időn belül pótolja a hiányzó munkaerőt, mindezt természetesen a tevékenységünket érintő mindenkori törvények betartása mellett. Hogyan? Olyan Ukrajnából érkező munkavállalókkal, akiknek számos motivációjuk van arra, hogy éljenek az Ön cége által nyújtott lehetőségekkel.

Miért éppen ukrán munkavállalók toborzása?

Napjaink Ukrajnájában, aktuális politikai és gazdasági viszonyai miatt, több ezer akár szakmával vagy magasabb végzettséggel rendelkező ember vált munkanélkülivé az elmúlt időszakban. Ezek a dolgozni vágyó ukrán munkakeresők egy jobb élet reményében szeretnének elhelyezkedni hazánkban, ahol az átlagos bérezés is jóval meghaladja a hazájukban kereshető béreket. Mindezt úgy, hogy közben nem is kerülnek nagyon távol otthonuktól.

Tapasztalataink alapján (jelenleg is közel 1000 ukrán munkavállaló dolgozik a Jobtain szárnyai alatt, több nemzetközi hírű partnerünknél) az általunk toborzott ukrán dolgozók lelkesek, munkaszeretők, hosszú távra terveznek és szállásoltatásuk nem kerül többe, mint a vidékről bejárók számára biztosított szervezett buszjáratok.

A Jobtain ukrajnában

Milyen ügyintézést vállalunk át Öntől?

Szinte mindent! Az összes olyan HR ügyintézésen felül, melyeket a belföldi munkavállalók kölcsönzésekor is biztosítunk partnereink számára (toborzás, kiválasztás, utaztatás szervezése, bejelentés, bérszámfejtés) a következőket is biztosítjuk:

  • a 2 évre szóló  munkavállalási engedély elkészítését Magyarország Bevándorlási Hivatalában
  • a magyar adószám megszerzését
  • a TAJ szám megszerzését
  • kíséretet a vízum átvételéhez, a határ átlépésekor a Bevándorlási Hivatalba
  • a dolgozók szálláshelyét és eljuttatását a szálláshelyre
  • tolmácsot a gyárlátogatáshoz és a munkaügyi szerződés aláírásához
  • az ukrán munkavállalók hiteles és korrekt tájékoztatása, támogatása és a velük való folyamatos kapcsolattartás

Érdekelne az ukrán munkavállalók toborzása, mi a teendőm?

Amennyiben bővebb tájékoztatást illetve egyedi ajánlatot szeretne kérni professzionális szolgáltatásainkkal kapcsolatban, mindössze rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat kell kitöltenie vagy írjon nekünk üzenetet a partner@jobtain.hu e-mail címre, illetékes munkatársaink pedig a lehető legrövidebb időn belül fel fogják venni Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából.

VÁRJUK MEGKERESÉSÉT!

Jobtain csapata segítséget nyújt

BISNODE TANÚSÍTVÁNYUNK

ISO TANÚSÍTVÁNYUNK