TÁPIÓSZŐLŐSI ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Ha a popszegecshúzó nem fog ki rajtad és van 8 általános végzettséged, jelentkezz partnerünkhöz összeszerelő operátornak. Feladatod a megadott összeszerelési műveletek elvégzése a műszaki rajzok alapján. Ez a munka betanított, de tapasztalat kell!

Ha a vezetés a mindened,  van 3312-es, 3313-as és 3324-es targoncás engedélyed és szeretsz önállóan dolgozni legyél targoncavezető partnerünknél! Árumozgatás mellett leltározási és adminisztrációs feladatok ellátása lenne a feladatod.

Ha barátod a tolómérő, eligazodsz egy műszaki rajzon és dolgoztál már CNC élhajlító gépen, dolgozz nálunk! Síklemezteríték megmunkálás műszaki rajznak megfelelően, ezek ellenőrzése, selejtek elkülönítése és ezek megfelelő adminisztrációja lesz.a feladatod.

Úgy bűvölöd a hegesztőgépet, mint egy varázsló, és a 3 műszak nem okoz gondot? A feladatod fém alkatrészek összeállítása és hegesztése lesz ívhegesztőgép segítségével, majd ezen darabok ellenőrzése és a nem megfelelőek adminisztrálása és kezelése.

Van már egy kis tapasztalatod, mint hegesztő, de nincs végzettséged róla? Nem baj, ide bátran jelentkezhetsz 8 általánossal is. Ha biztosan bánsz az ellenállás hegesztővel és a hibásakat is ki tudod válogatni, Te vagy a mi emberünk!

Fém és lemez alkatrészek porfestése lenne a feladatod, annak minden részfeladatával együtt: gépkezelés, minőségellenőrzés. Ha van már valamennyi tapasztalatod a porfestés területén, de még több tapasztalatot szeretnél szerezni, ez egy neked való munka.

Minőségügyi területen szerzett szakmai tapasztalat, műszaki rajz olvasási képesség, szög- és tolómérő használati ismeret, termékek javítási folyamatainak ellenőrzése, jó kommunikációs képesség.

Jó az állóképességed és a kézügyességed? Jelentkezz hozzánk csiszoló pozícióba!  Ha magabiztosan bánsz a csiszológéppel  és fontos számodra a családias környezet várunk téged, akár már 8 általánossal is.

Jelentkezz hozzánk összeszerelő pozícióba akár már 8 általánossal is!  Az összeszerelés folyamatát betanítják, de a szerelési tapasztalat nagyban megkönnyíti ezt a feladatot.

A munka betanított, így tapasztalatot sem kérünk. Munkatársaink pedig segítenek a munkavállalói szerződés megkötésen át, egészen a mindennapi ügyek intézésig.

HAD MUTASSUK BE TÁPIÓSZŐLŐSI PARTNERÜNKET: 

Egy 1990 óta fennálló, lemezmegmunkáló céghez várunk, ahol szerszámkészítéssel, hidegen préselt lemezalakítással, lemezsajtolással, és lemezalkatrész beszállítással foglalkoznak. Partnerünk kis családi vállalkozásként indult. Ma már több, mint 400 fő dolgozik üzemükben. Új szerelőcsarnokukban van étkezde és oktatóterem is. Az üzemben  mindig fejlesztenek valamit, ezért már 6 automata gépsorral is találkozhatsz náluk! Így máris könnyebben fog menni a munka és a termelés.

JÓL FOGOD ÉREZNI MAGAD TÁPIÓSZŐLŐSÖN, MERT: 

  • A Jobtain helyi koordinátorai lesznek a segítségedre
  • Fizetésed mellé havi bónuszt kaphatsz (egyéni elbírálás szerint)
  • Hosszú távú munkád lesz
  • Meleg ételt ehetsz ebédre a gyárban
  • Céges buszjáratokkal könnyen bejárhatsz távolabbi településekről is. Buszmegállók: Farmos, Tápiószőlős, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiógyörgye, Törökszentmiklós, Szajol, Szolnok, Abony, Újszilvás, Jánoshida, Jászboldogháza

Kövess Minket Facebookon!

Facebook Pagelike Widget