Kedves Leendő Munkavállalónk!

Örülünk, hogy érdekel Téged betanított munka szállással! Az alábbiakban részletesebb tájékoztatást olvashatsz arról, hogy milyen pozíciókat ajánlunk Neked és hol.

Néhány szó magunkról

A Jobtain HR Szolgáltatót egy maréknyi elhivatott és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező csapat indította közel 15 évvel ezelőtt. Mi a küldetésünk? Egyrészt az, hogy partnereink számára munkavállalókat biztosítunk, másik oldalról, pedig hogy a jobb élet reményében munkát kereső vagy váltani akaró dolgozóknak segítünk állást találni.

Néhány szó magunkról

Betanított munkalehetőségeink Vas megyében

Partnerünk, akihez több betanított pozícióba is keresünk munkavállalókat, világszerte több mint 30 országban, a legmodernebb technológiákat alkalmazva nyújt megoldásokat ügyfeleinek, több iparágban is. Csak Magyarországon 6 telephelyen megy a gyártás több, mint 9000 fővel. Most itt a lehetőség, hogy Te is tagja legyél a sárvári csapatnak!

Miért érdemes már MA jelentkezned?

 • Mert a jelentkezéshez nincs szükséged Önéletrajzra, csak néhány mezőt kell kitöltened
 • Mert a jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár, csupán beszélgetni fog Veled egyik segítőkész kollégánk, hogy kiderítsük, tényleg ez az a munka, ami a legjobb számodra
 • Mert a szóban forgó partnerünknél tényleg versenyképes a bérezés
 • Mert olyan munkát ajánlunk, ahol nem leszel nyakig olajos és koszos, nem lesz büdös a ruhád, vagy vegyszerszagú a hajad, hanem kulturált, tiszta környezetben dolgozhatsz
 • Mert kényelmes és jó felszerelt szállást biztosítunk
 • Mert a munkához szükséges ruházatot és felszerelést nem Neked kell beszerezned vagy fizetned, hanem a cég biztosítja
 • Mert ha karrier vágyaid vannak, akkor itt lehetőséged lesz az előbbre jutásra

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN! Görgess tovább, hogy milyen nyitott munkaköreink vannak és, milyen nagyszerű családbarát programokkal várja a cég a munkavállalókat.

Betanított munka szállással Sárváron.

Egyéb juttatások:

 • A vállalat minden munkavállalójának biztosít heti 1 uszoda és 1 fitness jegyet, ezen felül minden további jegyet kedvezményes áron kaphatsz meg.
 • Általános baleset- és betegbiztosítást köt mindenkinek a cég, hogy minden dolgozó teljes biztonságban érezhesse magát. Ez Neked teljesen ingyenes.
 • 6 alkalmas színházbérletet kapsz, a színházba eljutást pedig céges busszal ingyenesen oldják meg.
 • Izgalmakban lehet részed a céges focik alkalmával, időnként pedig országos bajnokságot is rendeznek
 • A család fontos, ezért családi programokra is várják a cég dolgozóit és gyerekeiket (például Mikulás buli, nyári táborok)

Érdekel betanított munka szállással? AKKOR VÁLASSZ ALÁBBI NYITOTT POZÍCIÓINK KÖZÜL!

Gépkezelő operátor - Sárvár

Középfokú végzettséggel keresünk precíz, megbízható munkaerőt négy műszakos munkára, korrekt bérezéssel. Gyártósori tapasztalat előnyt jelent. Bővebb információ és jelentkezés itt.

Automata berendezés karbantartó - Sárvár

Mechatronikai vagy elektrotechnikai végzettséggel keresünk precíz, hatékony munkaerőt gépek kezelésére és karbantartására, kiemelt bérezéssel. Bővebb információ és jelentkezés itt.