Rólunk mondták - Kiemelt kép

Rólunk mondták

Rólunk mondták - 2020

Munkavállalói elégedettségi kérdőív

Kíváncsiak voltunk mit gondolnak rólunk munkavállalóink. Küldtünk nekik egy kérdőívet, melyet sokan kitöltöttek és elmondták véleményüket. Nekik ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy segítették munkánkat és a cég további fejlődéséhez irányt mutattak! A válaszok kiértékelésével nagyon sok hasznos információhoz jutottunk.

Hatalmas öröm volt számunkra a visszaküldött kérdőívek olvasása és elemzése. Boldogsággal tölt el bennünket, hogy a rengeteg közvetlen és háttérmunka eredménye ennyire kézzel fogható a munkavállalóink számára is.

Eredmény

Munkánkkal kapcsolatban a legtöbben a pontosságot, a gyorsaságot és a hatékonyságot emelték ki. Kommunikációnkat informatívnak, kollegáinkat pedig kedvesnek, szimpatikusnak és segítőkésznek találták. Cégünkkel kapcsolatban nagyra értékelték az internetes felületen történő jelentkezés egyszerűségét, a pontosan utalt fizetést és a színvonalas szolgáltatás nyújtását.

Külföldi munkavállalóink a hivatalos ügyintézések átvállalását, annak minőségi elvégzését, illetve a beutaztatást és a megfelelő szállás biztosítását értékelték kiemelten.

Had idézzünk néhány választ, melyet indoklásként kaptunk, hogy miért is szeretnek velünk dolgozni:

  • “Stabil munkahely teremtése a válság idején is. Hatékony, gyors és segítőkész ügyintézés.”
  • “Amilyen fizetést ígértek, olyat is kaptam, csalás nélkül. Profin dolgoznak, mindig segítenek”
  • “A koordinátorok gyorsan megoldják a problémás kérdéseket. Mindig udvariasak, kultúráltak, toleránsak, felelősségteljesek és ezért nekik jár a tisztelet”

Terveink

Rákérdeztünk arra is, hogy mi az, amivel nem elégedettek. Ez irányt mutat nekünk abban, mely területeken kell fejlődnünk. Az egyik ilyen terület, a kínált munkák mennyisége. Munkavállalóink szeretnének több lehetőség közül választani. Ezen dolgozunk nap-mint-nap és bízunk benne, hogy a gazdaság teljes talpa állását követően, a rengeteg befektetett energia meghozza gyümölcsét.

Természetesen ezen felül is vannak céljaink. Egyik ilyen kiemelt terület az ügyintézés gyorsítása és hatékonyságának javítása. Ennek érdekében folyamatos technikai fejlesztéseket végzünk (pl.: letölthető bérpapír; egyszerű, internetes jelentkezés). Másik számunka fontos terület, hogy kollégáinkat folyamatosan képezzük - oktatásokon vesznek részt, mely biztosítja nekik azt a szakmai tudást, ami szükséges a feladataik minél hatékonyabb elvégzéséhez.

Reméljük ez a rövid összefoglaló Számodra is megmutatja merre tartunk és mennyire fontos számunkra a munkavállalóink véleménye! 

Ha még nem vagy a csapatunk tagja, de szívesen lennél Te is Jobtain-es, vedd fel velünk a kapcsolatot vagy regisztrálj honlapunkon!

Sikersztorik