A helyről, ahol dolgozni fogsz:

A cég, amelyhez a Jobtain operátor munkát kínál Neked Tatabányán, világszerte több országában, 12 ezernél is több munkavállalót foglalkoztat. A vállalat, a világ egyik vezetője az egészségügyi termékek gyártásában. Magyarországon 2001-ben alapította az első gyáregységét. Azóta országunkban már két gyárral rendelkezik, melyben a dolgozói létszám a 4000 főt is meghaladja. Most nagyon egyszerű, könnyen betanulható operátor munkakörbe keresi új dolgozóit akár már jövő heti kezdéssel!

A jövedelmed fix és időben érkezik. Ezen felül bónusszal és Cafeteriával is jutalmazzák kemény munkádat. Nem utolsó sorban, ingyenes kávé és sportolási lehetőség vár. Az ingyenes céges buszjáratok segítenek, hogy a környező településekről is kényelmes legyen a bejutás. A munka betanított, így végzettség sem szükséges. Az operátori munka betöltéséhez előny, ha van gépkezelésben vagy érintőképernyő kezelésével kapcsolatos tapasztalatod. Munkatársaink pedig segítségedre lesznek mindenben, egészen a munkavállalói szerződés megkötésén át, a mindennapi ügyek intézésig, hogy elégedett légy ezzel a munkával Tatabányán!

Operátor munka Tatabánya

Milyen feladatra számíthatsz az operátor munka során?

Sztómazsákok gyártásában veszel részt, így munkáddal sokat segíthetsz a zsákok használóin. Mintha egész nap telefonoznál, modern érintőképernyős kezelőpanelokon kell dolgoznod és ügyelsz arra, hogy a gép mindig dolgozzon, és sose fogyjon ki az alapanyagból. Az elkészült termékeket szemrevételezed, és a selejteket külön válogatod.

Mi szükséges az operátor munka betöltéséhez?

 • Mindössze 8 általános iskolai végzettség
 • Számítógép alapszintű ismerete
 • Három műszak vállalása

ELŐNY: Gépkezelői és érintőképernyő használatával kapcsolatos tapasztalat.

Amit munkádért cserébe ajánlunk:

 • Hosszú távú, betanított munka azonnali kezdéssel
 • Bejelentett, fix fizetés + műszak pótlék + Cafeteria
 • Ingyenes kávéfogyasztás, sportolási lehetőség
 • Stabil, nemzetközi háttér
 • Barátságos munkahelyi légkör
 • Vállalati karácsonyi rendezvény, ajándékcsomag
 • A munkába állásod teljes támogatása személyedre szabva, melyet a helyi Jobtain koordinátorok biztosítanak számodra
 • Tatabányai lakosoknak helyi bérlet támogatás 65%-ban

Ingyenes céges buszjáratok Tatabányára a következő településekről: Ács, Almásfüzitő, Ászár, Bábolna, Baj, Bakonyszombathely, Bokod, Csákvár, Császár, Csém, Dad, Dunaalmás, Felsőgalla, Hánta, Héreg, Kecskéd, Kisbér, Kocs, Komárom, Koppánymonostor, Kömlőd, Környe, Környebánya, Lábatlan, Majk, Mocsa, Mór, Nagyigmánd, Naszály, Neszmély, Nyergesújfalu, Óbarok, Oroszlány, Pusztavám, Réde, Süttő, Szákszend, Szár, Szárliget, Szomód, Szőny, Tardos, Tarján, Tata, Tatabánya, Újbarok, Várgesztes, Vértesboglár, Vérteskéthely, Vértessomló, Vértestolna, Vértesszőlős, Bogya, Tany, Nemesócsa, Ekel, Nagykeszi, Csallóközaranyos, Örsújfalu, Komárno, Csicsó, Komáromfüss

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

Ne feledd, a Jobtain jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. A jelentkezésed után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell. (Külföldi telefonszám esetén, a könnyebb elérhetőség kedvéért, rendelkezz VIBER-rel!)

Nem Neked való ez az operátor munka? Akkor a további munkalehetőségeinkért kattints ide!

Töltsd ki ezt az űrlapot és kollégáink hamarosan keresni fognak!