fbpx
csakhatter2

Nem csak munka.
Biztonság.

Neked. Nekik. MINDENKINEK.

Nekünk nem munkánk, hanem küldetésünk van!

Amikor megérkeztek az első hírek az Ukrajnában történtekről, a Jobtain munkatársait egy emberként dermesztette meg a döbbenet. Azt még nem tudtuk, pontosan hogyan is fogunk tudni segíteni, csak az volt biztos, hogy mindenképp segíteni szeretnénk.

Azonnal el kezdtünk egyeztetni partnereinkkel, akikről rendkívül hamar kiderült, hogy nem csak termékeik miatt lettek világhírűek, hanem mert megbecsülik és támogatják az embereket, legyen szó akár dolgozókról, akár menedék keresőkről.

Az elmúlt hetekben – nem számított, hogy épp este vagy hétvége volt – tolmácsoltunk, szállásra vadásztunk, családokat utaztattunk egyik városból, másikba, hivatalos ügyeket intéztünk (például bevándorlási hivatalban vagy bankban) és törvényes, bejelentett munkát szereztünk azoknak, akik maguk is szerettek volna tenni valamit, sorsuk jobbra fordulásáért. 

Nézzük eredményeinket számokban is:

Közel 1400 fő hozzátartozót szállítottunk és szállásoltunk el az ország 7 pontján

Közel 600 kiskorút juttattunk biztonságba családjukkal együtt

Több mint 300 fő ukrán menedékkeresőnek biztosítottunk munkát is

Beregszászi irodánkat is Magyarországra költöztettük, egyrészt saját kollégáink biztonság érdekében, másrészt, mert így jelenleg is 28 ukránul beszélő munkatársunk áll a segítségkérők rendelkezésére, a határ közelében. Ha Te is tudsz olyan családról, ahol szükség van  szállásra, és szívesen vállalna munkát valamelyik szülő, akkor feltétlenül irányítsd hozzánk az érintetteket! 

Amennyiben Neked alakult úgy az életed, hogy sürgősen munkára lenne szükséged, akkor kattints gyorsan a gombra, mert segítőkész munkatársaink csak arra várnak, hogy felvedd velük a kapcsolatot!

Sokszor szorult el a szívünk...

Megoldást keresünk Számodra is!

20 év tapasztalata alapján tudjuk, hogy nem csak háború miatt kerülhet valaki nehéz, kilátástalan helyzetbe. Mindig is az volt a célunk hogy hosszútávú megoldásokat találjunk mindenki számára.

Miben számíthatsz ránk?

Elsősorban abban tudunk segíteni, hogy hosszútávú, anyagi biztonságot nyújtó, törvényes munkát találj, neves partnereink valamelyikénél, bárhol az országban

Ha ezt az űrlapot kitöltöd, néhány napon belül egy kedves telefonos kollégánk fog megkeresni Téged, aki beszélgetni fog Veled az elképzeléseidről, tapasztalataidról és mindenről, amit Te fontosnak gondolsz. Így, együtt, fogjuk megtalálni Neked azt a munkahelyet, ahol nem csak korrekt juttatásokat kaphatsz, hanem megbecsülést is.

De nehogy azt hidd, hogy itt vége! Ugyanis,  ha kinéztük az új munkahelyedet, segítünk, hogy minél gyorsabban és zökkenőmentesebben munkába is állj. Ha pedig ez megtörtént, mi leszünk azok, akik vigyáznak rá, hogy mindig pontosan azt a bért kapd, amiért megdolgoztál, válaszolunk a felmerülő kérdéseidre, meghallgatjuk és megpróbáljuk megoldani az esetleges problémákat.

Ha jelenleg olyan helyen dolgozol, amit szeretsz, akkor nagyon szerencsés vagy és ebben az esetben Neked valószínűleg nincs is szükséged a közbenjárásunkra. Ettől azonban még nem volt felesleges, hogy mindezt végig olvastad, hiszen környezetedben bármikor adódhat olyan helyzet, hogy egy rokon, barát elveszti a munkáját vagy váltani kényszerül. Ilyenkor, kérjük, ajánlj minket, hogy bajba került ismerősödnek szolgáltatásainkkal segítségére lehessünk.

Ha pedig olyan ukrán családdal kerültél vagy kerülsz kapcsolatba, ahol a családnak szüksége van munkára, szállására, tolmácsra, akkor kérjük, irányítsd őket az ukrán nyelvű weboldalunkra.

Jelentkezz most!

Nem találtál semmi Neked valót?

REGISZTRÁLJ ÉS SEGÍTÜNK!

Jelentkezés kötöttségek nélkül

Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, nekik bátran felteheti minden kérdését a pozícióval kapcsolatban.