Kedves Leendő Szállásadónk!

A Jobtain Kft. egy közel 20 éve sikeresen működő és dinamikusan fejlődő munkaerőkölcsönző. Irodáink országszerte 11 városban megtalálhatóak, számuk pedig folyamatosan nő, hogy biztosíthassuk a gyors és gördülékeny kapcsolattartást partnereinkkel és munkavállalóinkkal egyaránt.

Mi sikerünk titka?

Valószínűleg nem mondunk újat azzal, hogy jelenleg Magyarországon rendkívül súlyos munkaerőhiány van, ennek ellenére a Jobtain Kft. munkaerő-állománya nem hogy nem csökken, de folyamatos növekedést mutat. Hogyan érjük el ezt a szignifikáns fejlődést? Azzal, hogy a szervezetfejlesztési és informatikai innovációkon túl alkalmazkodtunk a mai gazdasági helyzethez és átléptük a magyar határokat, kiterjesztve toborzási tevékenységünket először Erdély, később pedig Kárpátalja és teljes Ukrajna területére. Ezekből a régiókból, több nyelven is beszélő munkatársaink révén, magyar és nem magyar ajkú munkavállalókat toborzunk, akik számára a szükséges engedélyek, dokumentumok beszerzését illetve az utaztatás és a szállás megszervezését is mi intézzük.

Szállás

Miben kérjük az Ön közreműködését?

Mivel világhírű partnereinknek becsületes, megbízható munkavállalókat kölcsönzünk, szeretnénk, ha ezek a munkavállalók olyan szálláshelyen lennének elszállásolva, ahol a munkaidőn kívül töltött idejükben otthon érezhetik magukat, ha már oly távol kellett munkát vállalniuk igazi otthonuktól. Olyan szálláshelyekre lenne szükségünk - elsősorban Vas megyében Sárváron és környékén - ahol rendezett, kényelmes körülmények között, 2-4 férőhelyes szobákban el tudnánk szállásoltatni munkavállalóinkat. Mindezt természetesen hosszú távra, szerződéses keretek között, ezáltal tartósan biztosítanánk az Ön és szálláshelye számára a vendégeket.

Érdekli a velünk való együttműködés lehetősége?

Nagyszerű! Ebben az esetben nincs más teendője, mint kitölteni rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat, mi pedig a lehető legrövidebb időn belül fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a további részletek és egyeztetés céljából.