Kedves Leendő Jobtain Partner!

Napjainkban a gazdasági élet szereplőinek legnagyobb kihívása, hogy a gyorsan változó körülményekhez alkalmazkodni tudjanak. Ennek az alkalmazkodásnak az egyik alapfeltétele a megfelelő mennyiségű és tudású munkaerő bázis megléte. Sok vállalatnak ugyanakkor sem ideje, sem eszközei nincsenek arra, hogy felkutassák és alkalmazzák a szükséges munkavállalókat.

Hogyan tud segíteni a Jobtain Szolgáltató Kft?

A JOBTAIN Szolgáltató Kft. az Ön rendelkezésére bocsátja a kiválasztásban szerzett tapasztalatát, szakértelmét és munkatársai elkötelezettségét annak érdekében, hogy rugalmasan és gyorsan tudjon reagálni vállalata humán erőforrás igényeinek minőségi szinten történő kielégítésére. Egyedi igényeket is professzionális módon, rövid határidővel, rugalmas megoldásokkal teljesítünk, napi szintű, ipari körzeten belüli kapcsolattartással és helyi irodai szolgáltatásokkal; határon túli toborzással; utaztatás és szállás szervezéssel.

Jól képzett, tapasztalt kollégákból álló, összeszokott csapattal dolgozunk, szolgáltatásaink pedig nem csak országszerte, de a határon túl (Erdély, Kárpátalja) is elérhetőek. Ügyfélszolgálati pontjaink mára 13 városban is megtalálhatóak (Budapest, Veszprém, Sárvár, Szolnok, Gyöngyös, Jászárokszállás, Jászberény, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Csíkszereda és Beregszász), számuk pedig folyamatosan nő, hogy biztosíthassuk a gyors és gördülékeny kapcsolattartást partnereinkkel és munkavállalóinkkal egyaránt.

Jobtain ügyfélszolgálati pontok számának alakulása
A Jobtain kölcsönzött munkaerő-állományának alakulása

Nem hiszünk a lehetetlenben!

Valószínűleg nem mondunk újat azzal, hogy jelenleg Magyarországon rendkívül súlyos munkaerőhiány van, főként a szakképzett munkavállalók terén, de sokszor a gyártósor mellé is nehéz betanított dolgozókat találni. Ez egy súlyos probléma, de nem megoldhatatlan. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a munkaerő-hiány ellenére a Jobtain munkaerő-állománya nem hogy nem csökken, de folyamatos növekedést mutat. Sikereink hátterében a folyamatos fejlődés áll, melyről részletesebben lejjebb olvashat.

A Jobtain azzal is alkalmazkodott a mai gazdasági helyzethez, hogy átléptük a magyar határokat és a megfelelő munkaerő utáni kutatást kiterjesztettük először Erdély, később pedig Kárpátalja és teljes Ukrajna területére. Ezekből a régiókból, több nyelven is beszélő munkatársaink révén, magyar és nem magyar ajkú munkavállalókat egyaránt tudunk toborozni. A külhoni munkavállalók (hatályos törvényeknek mindenben megfelelő) foglalkoztatásához szükséges engedélyek, dokumentumok beszerzését illetve az utaztatás és a szállás megszervezését cégünk intézi, így az ezzel járó ügyintézési folyamatok nem fognak többlet energiabefektetést igényelni az Önök részéről.

Mi áll sikereink hátterében?

Bár a több évtizedes HR tapasztalat tagadhatatlanul alappillérét képezi cégünknek, növekvő eredményeink mégis leginkább annak köszönhetőek, hogy lépést tartunk a változásokkal, fejlesztünk és fejlődünk. Ezt a fejlődést elsősorban a következők teszik számunkra lehetővé:

  • ISO 9001 minőségirányítási rendszernek megfelelő szervezett működés: az ISO 9001 tanúsítvány megszerzéséhez komoly követelményeknek kell megfelelni, de átlátható folyamatainkkal, hatékony belső és külső kommunikációnkkal, a feladatok és hatáskörök egyértelműsítésével a Jobtain minden évben sikeresen teljesíti a feltételeket.
  • Magas szintű IT háttér: a gyors és hatékony működéshez elengedhetetlen a legfejlettebb online programok és alkalmazások használata, a professzionális bérszámfejtéstől az automatikus dokumentum-generálásig minden területen kihasználjuk a modern technika vívmányait, munkánkat elismert IT szakemberek támogatják.
  • Profi marketinges csapat: ahhoz, hogy az Ön cégéhez a legrövidebb időn belül megtaláljuk a legmegfelelőbb embereket, a hagyományos hirdetési formák mellett az online marketing területén is naprakészeknek kell lennünk. A Jobtain magasan kvalifikált online marketinges csapata éppúgy otthon vannak a Social Media, a Google Ads és az eDM világában, ahogyan a legújabb grafikai és videós trendekben
  • Munkavállalók gondozása: büszkék vagyunk a munkavállalókkal való kapcsolatunkra, hiszen nem csak arra figyelünk, hogy hitelesen és korrektül tájékoztassuk őket, hanem arra is, hogy emberségesen bánunk velük. A felénk táplált bizalmuk és a feléjük tanúsított empátiánk nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a dolgozók jól érezzék magukat munkahelyükön, ezzel biztosítva Önnek olyan munkavállalókat, akikre hosszú távon is számíthat
  • Ragaszkodás értékeinkhez: korrektség, hitelesség, megbízhatóság, törvényesség azok az értékek, melyekből sosem engedünk és amik 15 év alatt a munkaerő-kölcsönzők élvonalába emelte a Jobtain cégét. Védjegyünkké vált a korrekt és hiteles tájékoztatás, az igényeknek való megfelelés és törvényi szabályozások betartása - munkáltatók és munkavállalók irányában egyaránt!
A Jobtain elismert IT szakemberekkel fejleszti folyamatosan a cég működésének informatikai hátterét

Magas szintű IT háttér

Online marketing csapat

Büszkék vagyunk a Jobtain ISO9001 szabványnak megfelelő üzleti folyamataira

ISO 9001 tanúsítvány

A Jobtain fő értékei: a megbízható, hiteles, korrekt kommunikáció és a törvényeknek való megfelelés

Hiteles, korrekt kommunikáció

BISNODE TANÚSÍTVÁNYUNK

ISO TANÚSÍTVÁNYUNK