Te tudod, hogy mi történik a jelentkezés után?

Jelentkeztem egy munkára, hogyan tovább?

Mi fog történni a jelentkezés leadása után?

Te mit teszel, ha úgy hozza az élet, hogy új állás után kell nézned? Felmész az internetre és beírod a keresőbe az áhított pozíció nevét? Vagy inkább azonnal egy állásportálon nézel szét a lehetőségek között? Akár előbbi, akár utóbbi, mi jószívvel tanácsoljuk, hogy kezdd a keresést a Jobtain Munkaerő-kölcsönző weboldalán. Válogass számos munkalehetőségünk között és válaszd ki a Neked legszimpatikusabbat. De hogyan tovább? Hogy megy a jelentkezés és mi történik azután, hogy jelentkeztél? 

Jelentkezés

A jelentkezéshez mindenképpen szükségünk van néhány adatra (például név, email cím, telefonszám, lakóhely, legmagasabb iskolai végzettség). Így már úgy tudunk felhívni téged, hogy utánanéztünk, hogy a lakóhelyed közelében milyen munkalehetőségeink vannak, amit a Te végzettségeddel, szaktudásoddal be tudsz tölteni.  Miután megadtad az adataidat még el kell fogadni az adatvédelmi nyilatkozatot is. Erre azért van szükség, mert te ezzel igazolod, hogy megengedted nekünk, hogy a munka miatt az adataid megadtad nekünk, mi pedig ezzel garantáljuk Neked, hogy az adataidat a törvényi szabályozásnak megfelelően kezeljük, azt nem adjuk ki senki másnak és mi is csak arra használjuk fel, hogy Neked munkát találjunk.

Kövesd Facebook oldalunkat!

Facebook Pagelike Widget

KIEMELT MUNKALEHETŐSÉGEK

Ha ezt nem engedélyezed nekünk, nem tudsz bekerülni a felvételi eljárásba, hisz adataidat az engedélyed nélkül nem rögzíthetjük. Ezért is szoktuk kérni a regisztrációt vagy a honlapon történő jelentkezést azoktól, akik például Facebook messenger üzenetben adják meg elérhetőségeiket.

Tehát, ha a weboldalon megtaláltad azt a munkát, amire jelentkezni szeretnél, akkor a számítógépen a jobb oldalon található űrlapot kell kitöltened, mobilon pedig az állás részletei alatti gombra kattintanod (Jelentkezés az állásra). Mobilon ilyenkor felugrik egy ablak az űrlappal, ahol az adataid megadhatod. 

Ha mindent kitöltöttél, akkor már csak az adatvédelmi nyilatkozatot kell elfogadnod (pirossal jelöltük). Ezután a Küldés gombra kattintva már be is érkezik hozzánk a jelentkezésed. Ha sikeres volt a jelentkezés, néhány másodperc múlva egy Köszönőoldal fog megjelenni. Amennyiben hibaüzenet jelenik meg a küldés gomb alatt, ellenőrizd, hogy minden mezőt kitöltöttél-e és kipipáltad-e az adatkezelési tájékoztató elfogadását. Ez rendszerint meg is oldja a bajt.

Jelentkezés esetén fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot!

Mi történik a jelentkezés után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, az adataid bekerülnek a Jobtain rendszerébe. Ez még nem jelent egyből felvételt az adott pozícióra, tehát nem biztos, hogy be is kerülsz majd arra a helyre, amit kinéztél. Addig még van néhány lépés, hogy Te is megismerd a leendő munkádat, a helyet ahol dolgozni tudsz. Erre azért van szükség, hogy biztos lehess abban, hogy az a Neked való munka, ne kelljen 2 hónap után másik helyet keresned. 

Call center csapatunk látja a beérkezett jelentkezésedet és rövidesen felveszi veled a kapcsolatot telefonon. Ilyenkor egy rövid tájékoztatást nyújt a munkáról, amire jelentkeztél, hogy így is érdekel-e még, megfelel-e az ajánlott fizetés, a bejárást hogyan tudod megoldani, valamint elmondja a további lépéseket. Ezután a call center továbbítja a jelentkezésedet a koordinátoraink felé.

A jelentkezés utáni folyamat képekben

Koordinátor, a dolgozni vágyók őrangyala

A koordinátor az a Jobtain munkatárs, aki napi szintű kapcsolatban lesz Veled, válaszol a kérdéseidre, megnyugtatja aggodalmaid és közvetít közted és leendő munkahelyed között. Ismeri a munkafolyamatot, a munkakörülményeket, a felvételi eljárás folyamatát és részletes információval tud szolgálni Neked mindezekről. Így, amikor kimész a céghez az állásinterjúra, már tudni fogod mire számíthatsz a felvételin és később, a munkád során.

Ott lesz akkor is, amikor megtudod az eredményt, hogy felvettek-e sőt akkor is, amikor megkötitek a munkaszerződést. Tőle kapsz majd fizetési papírt, intézi az ügyeidet, stb.  Ha esetleg nem vettek fel, akkor is melletted áll majd, és igyekszik más lehetőséget találni a számodra. A koordinátor lesz tehát az a személy, aki a jelentkezés pillanatától kezdve a kezedet fogja majd. Persze, nem szó szerint. 

Sok sikert kívánunk a munkakereséshez!

Most, hogy végig mentünk a jelentkezés folyamatán, tekintsd meg aktuális munkalehetőségeinket (linkelni a munkalehetőségek oldalt) és találd meg leendő állásod még ma! 

Hasznos információk

Vélemény, hozzászólás?