Nehézgépkezelő - Homlokrakodó (Tass)

Kína vezető építőipari vállalatának magyarországi képviselete a Budapest-Belgrád vasútvonal északi szakaszát építi Soroksár ás Fülöpszállás között. Ennek az európai szinten is kiemelkedő beruházásnak lehetsz most részese! 

A senjangi székhelyű kínai vállalat mintegy 120 éves múltra visszatekintő, a világ vezető építőipari kivitelező cége, amely nemzetközi szinten több, mint 300.000 munkavállalóval büszkélkedik.

Magyarországi leányvállalata 2017. óta a Budapest-Belgrád vasútvonal építéséért felelős konzorcium tagjaként a vonal északi szakaszának megvalósulásáért felel, mely Soroksár és Fülöpszállás között épül folyamatosan.

Az építkezés telephelye jelenleg Tass településén van, ide keresünk 4511-es gépkezelői jogosítvánnyal rendelkező homlokrakodó munkatársat decemberi kezdéssel!

homlokrakodó munka Tass

Mik lesznek a feladataid homlokrakodó gépkezelő munkatársként?

Különböző talajmunkák elvégzése - a már kiásott földanyag, töltésanyag rövidebb távú mozgatása, billencsre való felrakodása 3 köbméteres homlokrakodó segítségével

Rendszeres feltöltés a működtetéshez szükséges folyadékokkal, illetve üzemanyaggal, - műszaki, közlekedési és balesetvédelmi előírások betartása

A gép használata előtt a biztonságos működtetés feltételeinek ellenőrzése

Időszakos és rendszeres karbantartás bonyolítása

KIT KERESÜNK?

Mire lesz szükséged?

Középfokú végzettségre

4511-es gépcsoportra vonatkozó jogosítványra

Földmunkagép-kezelő vagy Nehézgépkezelő vagy Építő- és anyagmozgató gépkezelő OKJ-s bizonyítványra (Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő)

Lánctalpas dózer, illetve hasonló földtoló gépek kezelésében legalább 1 év munkatapasztalatra

Hajlandóság több műszakban történő munkavégzésre

MIT AJÁNLUNK?

A munkádért cserébe kimagasló kereseti lehetőséget ajánlunk. A jelentkezés után a béred a tapasztalatodtól függően állapítjuk meg, de minimum nettó 500.000 Forintot kínálunk.

Jelentkezz!

Nincs más teendőd, mint kitölteni űrlapunkat, mely semmilyen kötelezettséggel nem jár. Kollégáink telefonon keresni fognak a pozíció és egy esetleges személyes találkozó részleteivel.