KÖSZÖNTÜNK OLDALUNKON!

Mi, a Jobtain csapata, közel 20 éve azért dolgozunk azért, hogy törvényesen bejelentett munkahelyeket biztosítsunk alapfokú, középfokú és szakmai végzettséggel rendelkező dolgozni vágyóknak, akár tapasztalat nélkül is. Partnereink többsége világhírű vállalat, ahol nem kell attól tartanod, hogy a munkahelyed egyszer csak megszűnik, vagy hogy ne kapnád meg időben és pontosan (a túlórákat is beleértve) a jól megérdemelt fizetésedet. Ezek a cégek már tudják, hogy dolgozóik kulcsfontosságú szerepet játszanak sikereikben, így megbecsülésükre kiemelt figyelmet fordítanak: bónuszokkal, előrelépési és szakmai képzési lehetőségekkel, sok helyen pedig ingyenes,  igényes szállással motiválják a munkavállalóikat.

Munkáinkra könnyen, gyorsan, önéletrajz feltöltése nélkül jelentkezhetsz. Nézd meg hogyan!

Alapfokú végzettséggel és/vagy tapasztalat nélkül nem egyszerű megbízható munkahelyet találni. Sok jelentkezőnk mesélt olyan munkáltatókról, akiknél nem jelentették be a dolgozókat, nem kapták meg időben a bérüket vagy ha meg is kapták, akkor nem a munkájukért járó összeghez jutottak hozzá (mert például a túlórákat nem számolták el). A Jobtain által kínált álláslehetőségeknél ez nem fordulhat elő! Kizárólag olyan, zömében nemzetközileg is elismert, megbízható vállalattal van partneri viszonyban, ahol hosszú távon, korrekt bérért, bejelentve dolgozhatsz és ahol mindig időben és hiánytalanul megkapod a fizetésed.

Targoncavezető, CNC-s vagy hegesztői végzettséged van, de pályakezdőként csak kis vállalkozásoknál tudsz szerencsét próbálni? Netán még tapasztalatod is van, azonban úgy érzed, hogy jelenlegi munkahelyeden már nincs számodra szakmai kihívás, esetleg a Neked kijáró megbecsülést hiányolod? Bármelyik csoportba is tartozol, a Jobtain honlapján a legjobb helyen jársz! Gyere és dolgozz világhírű cégeknél, ahol pontosan tudják a vezetők, hogy a vállalat sikereiben milyen nagy szerepet játszanak a megbízható szakemberek. Ezeknél a cégeknél. így nem csak megbecsülés, de szakmai fejlődés és előrelépési lehetőség is várnak Rád!

Akár van szakmád és tapasztalatod, akár nincs, ha a lakóhelyed közelében nincs olyan állás, ami megfelelne elképzeléseidnek, akkor ne alkudj meg kevesebbel! Belföldön neves cégek várnak Téged ingyenes, igényes szállásokkal szerte az országban. Ingyenes szállást biztosító partnereinknél a rezsiért sem kell fizetned, így abból, amit keresel, akár félre is tudsz tenni. Ha pároddal együtt jönnétek dolgozni, a közös szoba is megoldható!

MIÉRT VÁLASZD A JOBTAIN-T?

HA ÁLLÁSKERESŐ VAGY:

A munkakeresés mindig egy türelmet próbáló folyamat, tele vagyunk kétségekkel, kérdéseinket pedig sokszor nincs kinek feltenni. Tedd fel nekünk! A jobtain számára mindig is elsődleges fontosságú volt, hogy az érdeklődőket teljeskörűen és hitelesen tájékoztassuk, kérdéseire részletes válaszokat adjuk, álláskínálatunkból pedig az álláskereső igényeinek legmegfelelőbb lehetőségeket kínáljuk. De itt nem ér véget a szerepünk: egészen addig, amíg a választott pozícióban dolgozol, mi melletted állunk majd. Lesz egy kapcsolattartód, akihez bátran fordulhatsz majd kérdéseiddel, problémáiddal. Sok eredményünkre büszkék vagyunk az elmúlt 20 évből, de a legbüszkébbek arra, milyen szoros kapcsolatot ápolunk meglévő és egykori munkavállalóinkkal.

Ha szeretnél még többet megtudni rólunk, olvasd el bemutatkozásunkat vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

MEGNÉZEM AZ ÁLLÁSAJÁNLATOKAT

HA CÉGET KÉPVISEL:

Az álláskeresésnél talán csak a megfelelő munkaerő utáni kutatás bonyolultabb, főként ha nem egyetlen  új munkatársat keresünk, hanem rögtön tizes nagyságrendekről beszélünk. Már maga a toborzási folyamat is rengeteg időt és energiát igényel, a megnövekedett létszámmal pedig értelemszerűen a cég HR teendői is növekedni fognak. Nos, a Jobtain éppen ezt a terhet vállalja át! A toborzástól kezdve, a szükséges bejelentéseken át a bérszámfejtésig mindent elintézünk, emellett pedig egyedi igényekre (pl. külföldi munkavállalók esetén tolmács és szállásoltatás intézése) is nyitottak vagyunk. A minket jellemző szoros kapcsolattartásra természetesen a partnereink is számíthatnak, ahogy arra is, hogy mindent a törvényi szabályozásoknak megfelelően intézünk, gyorsan és pontosan, melyet fejlett informatikai hátterünk, ISO szabványnak megfelelő céges folyamataink és összeszokott, tapasztalt csapatunk garantál.

Eredményeinkről, szolgáltatásainkról bővebben is olvashat a Legyen a partnerünk! oldalunkon, ahol egyszerűen és gyorsan fel is tudja venni velünk a kapcsolatot az erre kijelölt űrlapunkon keresztül (de elérhetőségeinken is bármikor érdeklődhet).

HA KIADÓ SZÁLLÁSA VAN:

A Jobtain számos olyan világhírű vállalattal működik együtt, akik álláslehetőséget biztosítanak a munkavégzési helytől távolabb lakók számára is, érkezzenek akár belföldről, akár a határon túlról (Erdély, Ukrajna). Mivel a partnereink számára biztosított szolgáltatások közé tartozik a munkavállalók szálláshelyének megszervezése, ezért örömmel fogadunk minden szállásadói megkeresést.

Ha rendelkezik 2-4 fős, komfortos szobákból álló, legalább 10 fő befogadóképességű, kiadó szálláshellyel bárhol az országban és szeretné, ha ingatlana hosszú távon telített lenne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kattintson és tudjon meg többet az együttműködésünk részleteiről!

SZÁMÍTHATSZ A JOBTAIN-RE!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

több mint 15000 Facebook oldalkedvelő és követő

közel 2000 Jobtain munkavállaló

több mint havi 1000 jelentkező

országszerte 11 Jobtain iroda, több mint 70 tapasztalt munkatárs