Hegesztő munkalehetőségek Kecskeméten! Jelentkezz, akkor is, ha van hegesztői tapasztalatod és akkor is, ha nincs! Jelentkezz akkor is, ha van végzettséged, de az sem baj, ha nincs! Ne félj akkor sem, ha teljesen pályakezdő vagy. Ha van fémipari tapasztalatod az elegendő!

Partnercégünk belgiumi központú vállalat, amely autóipari kiegészítő termékek gyártásával foglalkozik. Kecskeméten 2003-ban alapított gyárukba kínálunk hosszú távú álláslehetőséget.  Európai cég révén egy rugalmas, fiatalos vezetőséggel találkozhatsz, így előre tudod tervezni az időd. A Jobtain folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat és a stabilitást a mindennapokban.

A stabil jövedelmedet cafeteriával és bónuszokkal egészítjük ki. Sőt, számíthatsz arra is, hogy kapni fogsz 13. havi munkabért. Az ingyenes buszjáratainkkal pedig segítjük munkavállalóinkat, hogy a környező településeken élők is kényelmesen eltudjanak jutni a munkahelyükre. Jobtain munkatársai pedig segítenek a megfelelő munka megtalálásától kezdve, a munkavállalói szerződés megkötésen át, egészen a mindennapi ügyek intézésig.

Görgess lentebb a részletekért és jelentkezz önéletrajz nélkül, és pályázz a Jobtain oldalán!

Hegesztő munkalehetőségek Kecskeméten

A cégről, ahol dolgozni fogsz:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, belgiumi központú vállalat, amely autóipari kiegészítő termékek gyártásával foglalkozik. 1923 óta nyújt magas szintű megoldást területén belül, folyamatos innovációval.  Nagy hangsúlyt fektet a tudomány, és kutatás fejlesztésére. Ma 29 telephelyén közel 4700 munkavállalót foglalkoztat. Kecskeméten 2003-ban alapított gyárukba kínálunk hosszú távú munkalehetőséget. A munkavállalók megbecsülése és értékelése számukra a legfontosabb, ezért minden feltételt biztosítanak a feljebb lépéshez, és a munkavégzéshez.

Milyen teendői vannak egy hegesztőnek?

Két munkakör betöltéséhet keresünk most új munkatársakat. Feladataid közzé fog tartozni az alkatrészek bekészítése a hegesztő robot alá. A  hegesztés procedúra után a varratok ellenőrzése, majd az alkatrészek összekészítése. Az elvégzendő munka fizikailag nem megterhelő.

A hegesztő munkalehetőségek betöltéséhez szükséges elvárások:

Mindkét munkakör betöltéséhez a fémipari tapasztalat (meg tudod állapítani, hogy a hegesztő robot által készített varrat megfelelő-e, vagy sem) és a 3 műszak vállalása elengedhetetlen.

  1. munkakör: Betöltéséhez fémipari alapismereteket kérünk. Fogyóelektródás hegesztés szakképesítés ELŐNY! A poszt leírása és jelentkezés: ITT!
  2. munkakör (betanított): 8 általános iskolai végzettség elegendő. Részletek és jelentkezés ITT!

Mivel jutalmazza a Jobtain kitartó munkádat?

  • A Jobtain teljes támogatása személyedre szabva, melyet a helyi Jobtain koordinátorok biztosítanak számodra
  • Hosszú távú, betanított munkára a világ egyik legismertebb autóipari cégénél
  • Versenyképes fizetés többféle műszak- és túlóra pótlékkal
  • Cafeteria, bónusz rendszer és 13. havi bér
  • Stabil vállalati háttér
  • Szervezett ingyenes  buszjárat számos településről:
    • Megállók: Tiszakécske, Tiszaug, Tiszasas, Csépa, Lakitelek, Cserkeszőlő, Dunaújváros, Apostag, Dunaegyháza, Cegléd, Nagykőrös, Kiskunfélegyháza, Városföld, Helvécia, Kocsér, Soltszentimre, Fülöpszállás, Szarkás, Kisizsák, Izsák, Ágasegyháza, Ballószög, Szabadszállás, Fülöpháza, Kerekegyháza, Hetényegyháza, Lajosmizse

 

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

További kecskeméti lehetőségekért kattints IDE!

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.