Jobtain munkaerő - kölcsönző sikersztorija a hajléktalanról, aki visszakerült a hétköznapokba

A hajléktalanságból vissza a hétköznapi életbe

Jobtain munkaerő - kölcsönző sikersztorija egy hajléktalanról

Mindenkinek vannak hullámvölgyek az életében. Van, amikor a probléma - ha nehezen is, de - megoldható, van olyan, azonban, mikor egészen kilátástalannak tűnik a helyzet.

Ilyen helyzetbe került főhősünk is, akit adatvédelmi okokból nevezzünk Gézának.

 

Ahogy a történet kezdődött

Géza hajléktalanként, az utcán élte az életét. Legtöbben, akik ennyire nehéz helyzetbe kerülnek, nem tudnak kilépni abból az ördögi körből, melybe a lakóhelyük elvesztésével jutottak. Ha valakinek nincs állandó lakcíme, nem tud elhelyezkedni sehol sem. Ha pedig nem tud elhelyezkedni sehol, akkor nincs pénze rá, hogy fizethessen akár csak egy szobát is magának.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Jobtain munkaerő-kölcsönző munkatársai kiemelten igyekeznek a hátrányos helyzetben élőknek is segítséget nyújtani. Lehetőséget az újrakezdéshez.

 

A nagy találkozás

Kövesd Facebook oldalunkat!

Facebook Pagelike Widget

KIEMELT MUNKALEHETŐSÉGEK

Géza egy nap úgy gondolta, hogy ideje véget vetni a hajléktalan életnek, így gondolt egyet, és besétált a Jobtain kecskeméti irodájába, hogy tisztességes munkát keressen magának. Fiatal, rendes, dolgozni akaró férfi volt, így a Jobtain koordinátorával együtt megnézték milyen kecskeméti álláslehetőségek vannak éppen, így esett a választás egy élelmiszeripari cégre. Géza akkoriban hajléktalanszállón élt. Nagyon boldog volt, mikor munkához jutott.

Jobtain munkaerő - kölcsönző sikersztorija a hajléktalanról, aki kecskeméti élelmiszeripari cégünknél kapott állást

Annyira lelkes volt, hogy még egy barátját is elvitte a Jobtain irodába, hogy ő is munkát találjon magának.

 

Minden jó, ha a vége jó

Jobtain munkaerő - kölcsönző sikersztorija, ahol segítettünk munkát találni egy hajléktalannak

Amikor az élelmiszeripari cég saját alkalmazásába került, átköltözött a hajléktalanszállóról a céges szállóra. Később, amikor sikerült több pénzt gyűjteni magának, akkor albérletbe költözött és újra felfelé ívelt az élete. Olyannyira, hogy még a nagy szerelem is rátalált.

Azóta Géza már a évek óta hűséges munkaerő a cégnél, bebizonyosodott róla, hogy teljesen megbízható, jó munkaerő, csak szükség volt egy lehetőségre, hogy megmutathassa, ő is értékes tagja a társadalomnak.

Sikersztorik

Egy hozzászólás “A hajléktalanságból vissza a hétköznapi életbe” témában

Vélemény, hozzászólás?