Céges busz lista

Céges busszal a munkahelyre

Céges busszal a munkahelyre!

Nagyon sok cég és gyár települ olyan helyre, ahol nem zavarják meg (pl. zajjal vagy kamion forgalommal) az emberek nyugodt pihenését, mindennapi életét, főként ha 0-24 óráig folyik a gyártás. Ilyen helyet legtöbbször egy város vonzáskörzetében, a várostól kb. 15-20 km-re szoktak találni. Arra alkalmas területen egynél több cég is meg tudja vetni a lábát, hatalmas ipari parkokat hozva létre. Hogyan segíthet ilyenkor a céges busz?

 

Ott a lehetőség, ahol a munkaerő

Amikor a város és a gyár között helyi járatokkal nem - vagy csak nehezen - áthidalható távolság van, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy a gyártásban résztvevő munkavállalók hogyan tudják majd megközelíteni munkahelyüket. Hiszen nem mindenkinek van lehetősége rá, hogy autóval járjon dolgozni.

Kövesd Facebook oldalunkat!

Facebook Pagelike Widget

KIEMELT MUNKALEHETŐSÉGEK

Mi, itt a Jobtain munkaerő-kölcsönzőnél, tudjuk ezt és büszkék vagyunk rá, hogy több partnerünknél is sikerült bevezettetni vagy bővíttetni a céges buszjáratokat. Legtöbb állásunkhoz így kiterjedt, rengeteg vidéki megállóval rendelkező busz útvonal tartozik, megkönnyítve ezzel a környező településeken élők bejutását a munkahelyükre.

Céges busszal a munkahelyre!

Hogyan működnek a céges buszjáratok?

A céges busz útvonalát annak megfelelően jelölik ki, hogy honnan járnak be a dolgozók, akiket fel kell vennie a buszsofőrnek. A busz a hozzád legközelebbi megállóban áll majd meg, tehát gyakorlatilag “háztól házig” tudunk Téged szállítani. A megállókat a weboldalunkon fel is tüntetjük Neked az egyes pozíciónál, így már a kereséskor látod, hogy feléd közlekednek-e járataink. Ha nem találod azt a települést, ahol Te laksz, akkor se keseredj el. Beszélj rokonaiddal, ismerőseiddel, hátha őket is érdekli a munkalehetőség. Ha vagytok 4-en, 5-en egy településről, akkor lehetőség van rá, hogy megbeszéljük a céggel a busz útvonal bővítését.

Fontos: Ha megvan, hogy a busz melyik megállóban tud felvenni Téged, akkor figyelj mindig rá, hogy pontosan ott legyél abban az időpontban, amit előre megbeszéltek. A busznak ugyanis mindenki időben be kell vinnie, nem tudnak Rád várni, hisz akkor mindenki elkéshet. Ha végeztél, akkor a busz ugyanilyen módon visz majd Téged haza. A járatok természetesen igazodnak a műszakokhoz, legyen az délelőttös, délutános vagy éjszakás műszak.

 

Eddigi sikereink

Jelenleg már hat megyében: Veszprém, Vas, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest van partnereinkhez kiterjedt buszhálózat. Célunk, hogy ez a lista egyre bővebb és bővebb legyen, hogy ezáltal is segítsük a munkavállalást számodra. Segítheted Te is munkánkat azzal, ha ismerőseidnek is javaslod, hogy jelentkezzenek arra a munkára, ahol Te is dolgoznál, így nagyobb az esélye annak, hogy meg tudjuk szervezni Nektek a bejárást.

 

Ha úgy gondold érdekelne Téged egy jó munkalehetőség bátran regisztrálj oldalunkon és felvesszük veled a kapcsolatot!

Sikersztorik

Egy hozzászólás “Céges busszal a munkahelyre” témában

Vélemény, hozzászólás?