Boldogság

“Boldog vagyok, ha segíteni tudok az embereknek”

Boldogság

Itt, a Jobtain munkaerő-kölcsönzőnél azért dolgozunk, hogy Neked a legjobb álláslehetőségeket és munkakörülményeket biztosítsuk. Nem csak az a célunk, hogy elhelyezkedj, hanem, hogy olyan munkát találjunk számodra, ahol jó csapatban, hosszú távon, biztonságot nyújtó bérezésért dolgozhatsz. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mindenkire egyenként odafigyeljünk: számunkra nem álláskereső vagy munkavállaló vagy, hanem Te. Sok életúttal, személyiséggel találkozunk nap mint nap, koordinátoraink mégis van, hogy hónapokra visszamenőleg is emlékeznek a hozzánk betérők neveire.

Az alábbi cikkünkben Szántai Zsuzsanna (Sz.Zs) szolnoki kolléganőnk fog mesélni arról, hogy neki mi a Jobtain siker, milyen tapasztalatokat szerzett az elmúlt években. Reméljük szavai révén közelebbi képet kaphatsz rólunk és munkásságunkról.

Több mint 4 éve dolgozol a Jobtain szolnoki irodájában. Mit jelent koordinátornak lenni és milyen feladataid vannak?

Kövesd Facebook oldalunkat!

Facebook Pagelike Widget

KIEMELT MUNKALEHETŐSÉGEK

Szántai Zsuzsanna

Sz.Zs: Az én feladatom, hogy egy állásra olyan jelentkezőket találjak a partnereink számára, ahol a jelentkező nem csak megfelel az elvárásoknak, hanem a munka is megfelel a jelentkező elvárásainak. Ez úgy történik, hogy miután az ügyfélszolgálat - egy előzetes beszélgetés után - hozzám továbbítja a jelentkezőket, felhívom őket, és megbeszéljük az állás és az interjú részleteit. Az interjú napján kimegyek a jelentkezőkkel a céghez, bátorítom az embereket, mert általában félnek a tesztírástól. Amikor megvan a teszt eredménye, akkor intézem az adminisztrációs ügyeiket, hogy minél hamarabb munkába tudjanak állni. 

Segítek megkötni a szerződést a partner céggel, hogy alkalmazzák jelöltjeinket. Munkába állás után én intézem, hogy a fizetésüket és a fizetési papírjukat időben és hiánytalanul megkapják, folyamatos kapcsolatot tartok a dolgozóimmal, segítem őket, ha problémájuk van, megválaszolom a kérdéseiket. Akit nem vettek fel, annak is igyekszem találni másik lehetőséget, ahol dolgozni tud.

Mi a legnagyobb siker, amit a Jobtain munkaerő-kölcsönző csapatának tagjaként értél el?

Sz.Zs: 2015 februárjában érkeztem a céghez, és azóta rengeteg minden történt velem. Számomra az igazi sikert az jelenti, hogy jó kapcsolatot tudtam kialakítani a munkavállalókkal. Azok is visszajárnak hozzám segítségért, információért, akiket már átvett valamelyik cég saját alkalmazásba, és már nem a mi szárnyaink alatt dolgozik.

Milyen segítségért, információért fordulnak hozzád általában az emberek?

Sz.Zs: Megkeresnek bármilyen munkával kapcsolatos kérdéssel, ha valamit nem értenek, vagy ha másik munkahelyet keresnek, mert váltani szeretnének. Nálunk biztonságban érzik magukat, mert minden rendben megy, minden ügyüket megfelelően intézzük.

Mire vagy még büszke a munkádban?

Sz.Zs: Jó érzéssel tölt el, ha azt látom, hogy elégedettek az emberek, akikkel együtt dolgozom. Azon túl, hogy visszajárnak, abból is látom az elégedettségüket, hogy elhozzák hozzám a rokonaikat, barátaikat, hogy nekik is segítsek.

Milyen személyes célod van a Jobtain-nél?

Sz.Zs: Az én célom az, hogy mindenkinek megtaláljam a legjobban hozzá passzoló munkát. Találjak olyan cégeket, akiknek munkaerőre van szüksége, legyen az betanított munkás vagy szakmunkás, fizikai vagy szellemi dolgozó. Így sok-sok embernek tudnék munkahelyet biztosítani. Ez pedig örömmel töltene el engem.

"Boldog vagyok, ha segíteni tudok az embereknek"

Ahogy mindannyiunkat. Köszönjük a válaszokat Szántai Zsuzsanna kolléganőnknek!

Ha Te is épp Szolnokon vagy környékén keresel munkát, esetleg nem vagy megelégedve a mostani állásoddal és váltanál, akkor ne habozz szétnézni álláslehetőségeink között vagy feltenni nekünk kérdéseidet!

Sikersztorik

Vélemény, hozzászólás?