Pozíció részletei

Partnercégünk belgiumi központú vállalat, amely autóipari kiegészítő termékek gyártásával foglalkozik. 2003-ban alapított gyárukba kínálunk hosszú távú munkalehetőséget, mint végszerelő munkatárs. Ez egy betanított munka Kecskeméten. Európai cég révén egy rugalmas, fiatalos vezetőséggel találkozhatsz, így előre tudod tervezni az időd.

A Jobtain folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat, stabilitást a mindennapokban. Partnerünknél a munkavégzéshez nem szükséges az előzetes szaktudás vagy tapasztalat, ugyanis 8 általános iskolai végzettséggel már be is tölthető. A stabil jövedelmedet cafeteriával és bónuszokkal egészítjük ki. Az ingyenes buszjáratainkkal pedig segítjük munkavállalóinkat, hogy a környező településeken élők is kényelmesen eltudjanak jutni a munkahelyükre. Munkatársaink segítenek a munkavállalói szerződés megkötésében és ezzel kapcsolatos felmerülő kérdések megválaszolásában.

Betanított munka Kecskeméten – a részletekért görgess lejjebb és pályázz a Jobtain oldalán!

Végszerelő Kecskeméten

A cégről, ahol dolgozni fogsz:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, belgiumi központú vállalat, amely autóipari kiegészítő termékek gyártásával foglalkozik. 1923 óta nyújt magas szintű megoldást területén belül, folyamatos innovációval.  Nagy hangsúlyt fektet a tudomány, és kutatás fejlesztésére. Ma 29 telephelyén közel 4700 munkavállalót foglalkoztat. Kecskeméten 2003-ban alapított gyárukba kínálunk hosszú távú munkalehetőséget. A munkavállalók megbecsülése és értékelése számukra a legfontosabb, ezért minden feltételt biztosítanak a feljebb lépéshez, és a munkavégzéshez. Jobtain munkatársai pedig segítenek neked a munkavállalói papírok intézésben.

Betanított munka Kecskeméten! – Mi a feladat? 

Megtanulható, ám mégis felelősségteljes feladatokban fogsz részt venni az itteni munkád során. Első körben olyan részfeladataid lesznek, mint vonóhorgokra gömbök rászerelése, kábelek bekötése, majd csavarok behúzása, zsírozás, és csomagolás. Ne feledd, a Jobtain mindenben melletted lesz.

Mi szükséges a Jobtain által leírt álláshoz?

 • 8 általános iskolai végzettség

Mit kapsz a munkádért?

 • A Jobtain csapatának teljes támogatása
 • Versenyképes fizetés, amivel tervezhetsz
 • Cafeteria és bónusz rendszer
 • Stabil vállalati háttér, amivel biztos alapokon lesz az életed
 • Szervezett ingyenes  buszjárat több településről a következő útvonalakon:
  • Kocsér-Nagykőrös-Kecskemét
  • Kiskunfékegyháza-Városföld- Helvécia-Kecskemét
  • Tiszakécske-Cserkeszőlő-Tiszaug-Tiszasas-Csépa-Lakitelek-Kecskemét
  • Dunaújváros-Apostag-Dunaegyháza-Kecskemét
  • Kisizsák-Izsák-Ágasegyháza-Ballószög- Kecskemét
  • Soltszentimre-Fülöpszállás-Szabadszállás-Fülöpháza-Kerekegyháza-Kecskemét

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*