Pozíció részletei

Partnercégünk belgiumi központú vállalat, amely autóipari kiegészítő termékek gyártásával foglalkozik. 2003-ban alapított gyárukba kínálunk hosszú távú munkalehetőséget, mint végszerelő munkatárs. Ez egy betanított munka Kecskeméten. Európai cég révén egy rugalmas, fiatalos vezetőséggel találkozhatsz, így előre tudod tervezni az időd.

A Jobtain folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat, stabilitást a mindennapokban. Partnerünknél a munkavégzéshez nem szükséges az előzetes szaktudás vagy tapasztalat, ugyanis 8 általános iskolai végzettséggel már be is tölthető. A stabil jövedelmedet cafeteriával és bónuszokkal egészítjük ki. Az ingyenes buszjáratainkkal pedig segítjük munkavállalóinkat, hogy a környező településeken élők is kényelmesen eltudjanak jutni a munkahelyükre. Munkatársaink segítenek a munkavállalói szerződés megkötésében és ezzel kapcsolatos felmerülő kérdések megválaszolásában.

Betanított munka Kecskeméten – a részletekért görgess lejjebb és pályázz a Jobtain oldalán!

végszerelő munkatársat keres a Jobtain

A cégről, ahol dolgozni fogsz:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, belgiumi központú vállalat, amely autóipari kiegészítő termékek gyártásával foglalkozik. 1923 óta nyújt magas szintű megoldást területén belül, folyamatos innovációval.  Nagy hangsúlyt fektet a tudomány, és kutatás fejlesztésére. Ma 29 telephelyén közel 4700 munkavállalót foglalkoztat. Kecskeméten 2003-ban alapított gyárukba kínálunk hosszú távú munkalehetőséget. A munkavállalók megbecsülése és értékelése számukra a legfontosabb, ezért minden feltételt biztosítanak a feljebb lépéshez, és a munkavégzéshez. Jobtain munkatársai pedig segítenek neked a munkavállalói papírok intézésben.

Betanított munka Kecskeméten! – Mi a feladat? 

Megtanulható, ám mégis felelősségteljes feladatokban fogsz részt venni az itteni munkád során. Első körben olyan részfeladataid lesznek, mint vonóhorgokra gömbök rászerelése, kábelek bekötése, majd csavarok behúzása, zsírozás, és csomagolás. Ne feledd, a Jobtain mindenben melletted lesz.

Mi szükséges a Jobtain által leírt álláshoz?

 • 8 általános iskolai végzettség

Mit kapsz a munkádért?

 • A Jobtain csapatának teljes támogatása
 • Versenyképes fizetés, amivel tervezhetsz
 • Cafeteria és bónusz rendszer
 • Stabil vállalati háttér, amivel biztos alapokon lesz az életed
 • Szervezett ingyenes  buszjárat több településről a következő útvonalakon:
  • Kocsér-Nagykőrös-Kecskemét
  • Kiskunfékegyháza-Városföld- Helvécia-Kecskemét
  • Tiszakécske-Cserkeszőlő-Tiszaug-Tiszasas-Csépa-Lakitelek-Kecskemét
  • Dunaújváros-Apostag-Dunaegyháza-Kecskemét
  • Kisizsák-Izsák-Ágasegyháza-Ballószög- Kecskemét
  • Soltszentimre-Fülöpszállás-Szabadszállás-Fülöpháza-Kerekegyháza-Kecskemét

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.