Pozíció részletei

Teszttechnikus munkatársakat keresünk, azonnali kezdéssel. Olyan vállalathoz keresünk munkavállalót, ami intelligens termékek tervezésével, kivitelezésével foglalkozik. Nagyon fontos feladatot fogsz ellátni, segítesz majd az embereket és tudományos technikai fejlesztéseket összekapcsolni, egy új egységet alkotva.

Ez a pozíció nagy odafigyelést, és sokoldalú hozzáállást igényel, hiszen nem mindennapi a megbízó vállalat tevékenysége. A lelkes, precíz munkáért természetesen a stabil cégnek köszönhetően a havi fizetés mindig időben érkezik, hosszú távú megélhetést biztosítva. A Jobtain folyamatosan keresi a megfelelő partnereket. Ha itt fogsz dolgozni, az alapjáradékon túl bónuszok és szervezett családi szabadidős programok is járnak.

Olvass tovább, és nézd meg, mit tud neked kínálni a Jobtain!

Termeléstámogató teszttechnikus - Jobtain

Partnerünkről néhány mondat:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, az embereket és a tudományos technikai fejlesztéseket összekapcsoló intelligens termékeket tervez és gyárt, több, mint 30 országban 200.000 munkavállalóval. Magyarországon 6 telephelyen nyújt komplex szolgáltatást ügyfelei számára a terméktervezéstől kezdve a gyártáson és a logisztikai tevékenységeken át egészen a termékek értékesítés utáni szervizeléséig. Munkavállalóinak száma mára meghaladja a 9000 főt.

A Jobtain által kínált Technikus feladatok:

A munkakör egyik legfontosabb feladata hálózati operációs rendszerek folyamatos használata lesz. Mindemellett informatikai eszközök hibaanalízise is a hatásköröd alá fog tartozni, ami nagy figyelmet igényel majd. Valamint a hálózati eszközök konfigurálásáért is Te fogsz felelni. A Jobtain munkatársai pedig segítenek Neked a munkavállalói papírok intézésben, munkatársaink mindig, mindenben a segítségedre lesznek a foglalkoztatás ideje után is!

A Jobtain által közzétett állásajánlat elvárásai:

  • Középfokú műszaki végzettség, releváns szakmai tapasztalat (MS Windows Server, hálózati ismeretek, Linux tapasztalat)
  • Angol nyelvtudás
  • Önálló-és csapatmunkára való készség, precíz, hatékony munkavégzés, terhelhetőség

Amit kínálunk:

  • A Jobtain csapatának teljes támogatása
  • Ingyenes, kulturált szállás 2 ágyas szobában, ha olyan településről érkezik, ahonnan nincs céges buszjárat.
  • Utazási támogatás, hogy a szabadidőd a tiéd legyen
  • Hosszú távú munkavégzés, amire mindig építhetsz
  • Szervezett szabadidős programok: színházlátogatás, gyermekeknek tábor.
  • Cafeteria
  • DL bónusz

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*