Pozíció részletei

Kecskeméten is megtalálható cég, ahova most hosszú távú targoncavezető munkál a Jobtain Neked, a világ több mint 100 országában, 1 300 helyszínen, több mint 76 000 munkatársával a világ egyik vezető szállítmányozó és logisztikai vállalata. Magyarországon 1992 óta van jelen, azóta pedig a magyar logisztikai piac egyik vezető szolgáltatójává vált. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy három egymást követő évben is elnyerve az “Év szállítmányozója” díjat.

Bejutásod megkönnyítése érdekében pedig új, megyei céges buszjáratok is indultak. Egy ilyen munkahelyen büszkeség és elismerés dolgozni, ráadásul igényes, ingyenes szállás biztosítása révén, bárhol is laksz az országban, mi várjuk jelentkezésed! Jobtain munkatársai segítenek Neked minden munkavállalással kapcsolatos ügyintézésben.

Olvass tovább, és nézd meg mit tud neked kínálni a Jobtain!

Targoncás álláslehetőség a Jobtain által

A hely, ahol dolgozni fogsz:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, a világ több mint 100 országában, 1 300 helyszínen, több mint 76 000 munkatársával a világ egyik vezető szállítmányozó és logisztikai vállalata. A vállalat legnagyobb ismérve a szakterületen belül megjelenő innováció, és sokoldalúság. Minden üzleti partnerrel szorosan együttműködve fejleszti üzleti szolgáltatásait. Egy ilyen helyen büszkeség dolgozni. Bejutásod megkönnyítése érdekében pedig új, megyei céges buszjáratok is indultak, így minden kézi anyagmozgató időben tud kezdeni. A munkatársakat csapatépítő hozza össze, a családosoknak pedig kellemes családi napokat rendeznek.

Milyen feladatokat fogsz végezni, mint kézi anyagmozgató?

Fő feladataid közé fog tartozni, be és kiraktározás és egyéb anyagmozgatási feladatok. Minden folyamatot megfognak Neked mutatni és hagynak majd elég időt ahhoz, hogy mindent információt megfelelően el is tudj sajátítani. Munkatársaink pedig segítenek neked a munkavállalói papírok intézésben is.

Mire lesz szükséged a Jobtain oldalán leírt munkakör betöltéséhez?

  • 8 általános iskolai végzettség
  • Targoncavezetői engedély (OKJ 3324, 3312, 3313)
  • Több műszakos munkarend vállalása

Mit adunk a precíz és pontos munkádért?

  • Jobtain munkatársainak teljes támogatását
  • Bejelentett, hosszú távú munkalehetőség
  • A Jobtain teljes támogatása, személyedre szabva, melyet a helyi Jobtain koordinátorok biztosítanak számodra
  • időben és hiánytalanul érkező alapbér + bónusz + Cafeteria
  • 40% műszakpótlék
  • utazási támogatás (ingyenes céges buszjárat, vonat/volán buszbérlet támogatás, benzintámogatás)
  • INGYENES SZÁLLÁS

Írj nekünk, és állj munkába!

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel, és csak 1 percbe kerül. A jelentkezés után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindent elmondanak, amit tudnod kell.

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*