Pozíció részletei

A megbecsülés Neked is jár!

Van targoncavezetői engedélyed és tapasztalatod, mégsem becsülnek meg mostani munkahelyeden? Hosszú távú munkát keresel? Vár egy kecskeméti munkalehetőség az “Év szállítmányozója” díjat is kiérdemlő vállalatnál! Új munkahelyedről tudnod kell, ahová ez a targoncavezető munka szól, hogy a világ egyik vezető logisztikai vállalata.

Fiatalos, megbecsült csapat vár egy olyan munkahelyen, amivel hosszú távra tervezheted a jövőd. Ez a kecskeméti munka könnyen megközelíthető, ugyanis új, megyei céges buszjáratok is indultak. Nem gond, ha Bács-Kiskun megyén kívülről járnál be, mert ingyenes szállás biztosítása révén, bárhol is laksz az országban, mi várjuk jelentkezésed!

Kecskeméti targoncavezető munka - Jobtain

A hely, ahol dolgozni fogsz:

A kecskeméti targoncás munkalehetőség, amit Neked ajánlunk , egy neves cégnél található. A világ több mint 100 országában, 1 300 helyszínen, több mint 76 000 munkatársával a világ egyik vezető szállítmányozó és logisztikai vállalatáról van szó. Legnagyobb ismérve a szakterületen belül megjelenő megújulás, és sokoldalúság, fejlődés. Magyarországon 1992 óta van jelen, azóta pedig a magyar logisztikai piac egyik vezető szolgáltatójává vált. Egy ilyen helyen büszkeség dolgozni.

Milyen feladatokat fogsz végezni, mint targoncavezető?

Itt használhatod targoncavezetői tapasztalatod! Fő feladataid közé fog tartozni a bejövő áru be és kiraktározása és egyéb anyagmozgatási feladatok.. Ezt követi a gyártósor targoncával való kiszolgálása. Minden folyamatot megfognak Neked mutatni és hagynak majd elég időt ahhoz, hogy munkád el tudd látni. A Jobtain munkatársai segítenek Neked minden munkavállalással kapcsolatos ügyintézésben és folyamatosan kapcsolatban lesznek Veled.

Mire lesz szükséged a kecskeméti munkalehetőség betöltéséhez?

  • 8 általános iskolai végzettség
  • Targoncavezetői engedély (OKJ 3324, 3312, 3313) és tapasztalat
  • Több műszakos munkarend vállalása

Mit adunk a precíz és pontos munkádért?

  • Bejelentett, hosszú távú munkád lesz, amivel előre tervezhetsz
  • A Jobtain koordinátorai folyamatosan kapcsolatban lesznek Veled
  • Időben és hiánytalanul érkező alapbér + bónusz
  • 40% műszakpótlék
  • Támogatjuk utazásod (ingyenes céges buszjárat, vonat/volán buszbérlet támogatás, benzintámogatás)
  • INGYENES SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

Vezessen hozzánk utad és jelentkezz!

Ne feledd, kecskeméti munka kapcsán a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel, és csak 1 percbe kerül. A jelentkezés után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindent elmondanak, amit tudnod kell.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*