Pozíció részletei

Állást keresel, vagy váltani szeretnél?  A megoldás egy hosszú távú kecskeméti munkaamit kínálunk Neked! A cégről tudnod kell, ahová ez a targoncavezető munka szól, a világ több mint 100 országában, 1 300 helyszínen, több mint 76 000 munkatársával a világ egyik vezető szállítmányozó és logisztikai vállalata. Magyarországon 1992 óta van jelen, azóta pedig a magyar logisztikai piac egyik vezető szolgáltatójává vált. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy három egymást követő évben is elnyerve az “Év szállítmányozója” díjat.

Erre a kecskeméti állára könnyen be fogsz tudni jutni. Ugyanis új, megyei céges buszjáratok is indultak. Egy ilyen munkahelyen büszkeség és elismerés dolgozni, ráadásul igényes, ingyenes szállás biztosítása révén, bárhol is laksz az országban, mi várjuk jelentkezésed! Jobtain munkatársai segítenek Neked minden munkavállalással kapcsolatos ügyintézésben.

Görgess lejjebb és nézd meg, a kecskeméti munka során mire számíthatsz!

Kecskeméti munka a Jobtain oldalán

A hely, ahol dolgozni fogsz:

A kecskeméti targoncás munkalehetőség, ahová a Jobtain állást kínál számodra, egy neves cégnél található A világ több mint 100 országában, 1 300 helyszínen, több mint 76 000 munkatársával a világ egyik vezető szállítmányozó és logisztikai vállalatáról van szó. Legnagyobb ismérve a szakterületen belül megjelenő innováció, és sokoldalúság. Minden üzleti partnerrel szorosan együttműködve fejleszti üzleti szolgáltatásait. Egy ilyen helyen büszkeség dolgozni. Bejutásod megkönnyítése érdekében pedig új, megyei céges buszjáratok is indultak, így minden kézi anyagmozgató időben tud kezdeni. A munkatársakat csapatépítő hozza össze, a családosoknak pedig kellemes családi napokat rendeznek.

Milyen feladatokat fogsz végezni, mint kézi anyagmozgató?

Fő feladataid közé fog tartozni, be és kiraktározás és egyéb anyagmozgatási feladatok. Minden folyamatot megfognak Neked mutatni és hagynak majd elég időt ahhoz, hogy mindent információt megfelelően el is tudj sajátítani. Munkatársaink pedig segítenek neked a munkavállalói papírok intézésben is.

Mire lesz szükséged a kecskeméti munka betöltéséhez?

  • 8 általános iskolai végzettség
  • Targoncavezetői engedély (OKJ 3324, 3312, 3313)
  • Több műszakos munkarend vállalása

Mit adunk a precíz és pontos munkádért?

  • Bejelentett, hosszú távú munkalehetőség
  • A Jobtain teljes támogatása, személyedre szabva, melyet a helyi koordinátorok biztosítanak számodra
  • Időben és hiánytalanul érkező alapbér + bónusz + Cafeteria
  • 40% műszakpótlék
  • Utazási támogatás (ingyenes céges buszjárat, vonat/volán buszbérlet támogatás, benzintámogatás)
  • INGYENES SZÁLLÁS

Írj nekünk, és állj munkába!

Ne feledd, kecskeméti munka kapcsán a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel, és csak 1 percbe kerül. A jelentkezés után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindent elmondanak, amit tudnod kell.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*