Pozíció részletei

Kecskeméti álláslehetőség – Targoncavezetők figyelem!

Van targoncavezetői engedélyed és tapasztalatod, mégsem becsülnek meg mostani munkahelyeden? Egy olyan kecskeméti állást ajánlunk Neked, ahol targoncavezetőként megbecsülik a munkádat! Partnerünk az “Év szállítmányozója” díjat is kiérdemlő vállalat hosszú távra keresi új munkatársait! Ha targoncás állást keresel most a világ egyik vezető logisztikai vállalatánál dolgozhatsz.

Fiatalos csapat és jól szervezett folyamatok várnak egy olyan munkahelyen, amivel hosszú távra tervezheted a jövőd. Ez a targoncás munka Kecskeméten könnyen megközelíthető, ugyanis műszakhoz igazított buszjáratokkal be lehet járni és a bérletek árát a cég visszatéríti. Ugye nem is olyan nehéz targoncás állást találni Kecskeméten?

Kecskeméti targoncavezető álláslehetőség - Jobtain

A hely, ahol dolgozni fogsz:

A kecskeméti targoncás álláslehetőség, amit Neked ajánlunk , egy neves cégnél található. A világ több mint 100 országában, 1 300 helyszínen, több mint 76 000 munkatársával a világ egyik vezető szállítmányozó és logisztikai vállalatáról van szó. Legnagyobb ismérve a szakterületen belül megjelenő megújulás, és sokoldalúság, fejlődés. Magyarországon 1992 óta van jelen, azóta pedig a magyar logisztikai piac egyik vezető szolgáltatójává vált. Egy ilyen helyen büszkeség dolgozni.

Milyen feladatokat fogsz végezni, mint targoncavezető?

Itt használhatod targoncavezetői tapasztalatod! Fő feladataid közé fog tartozni a bejövő áru be és kiraktározása és egyéb anyagmozgatási feladatok.. Ezt követi a gyártósor targoncával való kiszolgálása. Minden folyamatot megfognak Neked mutatni és hagynak majd elég időt ahhoz, hogy munkád el tudd látni. A Jobtain munkatársai segítenek Neked minden munkavállalással kapcsolatos ügyintézésben és folyamatosan kapcsolatban lesznek Veled.

Mire lesz szükséged a kecskeméti álláslehetőség betöltéséhez?

  • 8 általános iskolai végzettség
  • Targoncavezetői engedély (OKJ 3324, 3312, 3313) és tapasztalat
  • Több műszakos munkarend vállalása

Mit adunk a precíz és pontos munkádért?

  • A Jobtain koordinátorai folyamatosan kapcsolatban lesznek Veled
  • Időben és hiánytalanul érkező alapbér + bónusz
  • 40% műszakpótlék
  • Támogatjuk utazásod (vonat/volán buszbérlet támogatás, benzintámogatás)

Ha ez a targoncás állás tetszik, jelentkezz! Ha érdekelnek további kecskeméti álláslehetőségeink kattints IDE!

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel, és csak 1 percbe kerül. A jelentkezés után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindent elmondanak, amit tudnod kell.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*