Pozíció részletei

Új álláslehetőség a Jobtain oldalán! Partnerünk, mezőgazdasági tároló, anyagmozgató és állattenyésztési rendszerek gyártására specializálódott multinacionális vállalat korszerű biatorbágyi üzemébe kínálunk hosszú távú munkalehetőséget, mint raktáros-targoncavezető.

A Jobtain folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat, stabilitást a mindennapokban. Jelenlegi megbízónknál hosszú távra tervezhetsz, ugyanis egy neves és stabil lábakon álló nagyvállalatról van szó. A sikereiket a munkavállalóknak is köszönhetik, ezért is biztos (és bejelentett) fizetésre számíthat minden ott dolgozó. Ezen kívül egyéb bónuszok is járnak. Ez egy olyan munkahely, ahol lehet tervezni, jövőt építeni!

Hogyan segítünk Neked állást találni?

A Jobtain már 15 éve segít a dolgozni vágyóknak megtalálni a nekik legideálisabb, hosszú távú álláslehetőséget. Minden zsák megtalálja a foltját, tartja a mondás. Mi, pedig hiszünk abban, hogy minden munkakeresőnek meg lehet találni azt az állást, amivel biztosabb jövőt tervezhet. Országszerte 10 irodával, modern munkaháttérrel keressük az új munkalehetőségeket. Profi, lelkes, együtt érző csapatunk mindent megtesz azért, hogy Te is megtaláld a számításaid.

Tovább olvasok és megnézem a Jobtain által kínált állás teljes részleteit!

Raktáros-targoncavezető munkatársakat keres a Jobtain

Partnerünkről néhány szó:

Biatorbágyi megbízónk anyavállalatát 1972-ben alapították meg az Amerikai Egyesült Államokban. A cégcsoport világszerte 12 üzemet működtet, 2013-ban pedig megnyitotta kapuit a biatorbágyi gyár is, amely az első Európában. A vállalat célja továbbá az is, hogy minél több magyar beszállítóval dolgozzon együtt. 

Az ukrán és orosz piac mellett, még a közel-keleten is vannak üzleti érdekeltségei az Európában egyedüli biatorbágyi üzemnek. A gyártást leszámítva az itt elkészülő termékek teljes körű mérnöki tervezését is a magyarországi gyárban végzik, a jelenleg több mint 100 foglalkoztatott dolgozó 75 százaléka magasan képzett szakember, és a következő években további jelentős létszámbővülés várható.

Feladat:

Figyelmet, és pontosságot igénylő feladatot fogsz ellátni, ami megtanulható! Legfontosabb dolgod, lesz az egységcsomagok összeállítása kiszállításhoz, így Te fogod képezni a szállítási folyamat egyik alapját. Ne feledd, a Jobtain minden egyéb ügyedben segít neked, hogy a munkádra tudj koncentrálni!

Elvárás a Jobtain oldalán megjelent hirdetéssel kapcsolatban:

  • Targoncavezetői jogosítvány
  • Megbízhatóság, terhelhetőség mind elengedhetetlen
  • Előnyt jelent: hasonló területen szerzett tapasztalat

Amit kínálunk:

  • A Jobtain teljes támogatása személyedre szabva, melyet a helyi koordinátorok biztosítanak számodra
  • Tapasztalatnak megfelelő kiemelt bérezés
  • Cafeteria, Bónusz
  • Stabil vállalati háttér, amire biztos jövőt építhetsz és számíthatsz

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

Ne feledd, a Jobtain jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.