Pozíció részletei

A cégről, ahol dolgozni fogsz:

1990 óta fennálló lemezmegmunkáló cég, ahol szerszámkészítéssel, hidegen préselt lemezalakítással, lemezsajtolással, lemezalkatrész beszállítással foglalkoznak és most összeszerelő operátor munkát kínálnak. A gyár Tápiószőlősön található. Partnerünk, kis családi vállalkozásból nőtte ki magát egy mára több, mint 400 főt foglalkoztató vállalattá. 25. évfordulóját egy új 5500 m2-es új szerelőcsarnokkal ünnepelték, ahol van étkezde és oktatóterem is. Csúcstechnológiát képviselnek, amit az is szépen mutat, hogy 6 robotizált megmunkáló gépbe is beruháztak a fejlesztés jegyében, ezzel is megkönnyítve a dolgozók munkáját és növelve a termelékenységet. Ne hagyd ki ezt a Szolnok környéki munkát ebben a nagy múltú gyárban!

Van általános összeszerelésben szerzett gyakorlatod és betanított munkát keresel Szolnok környékén? Összeszerelő operátorként szívesen dolgoznál?  Akkor ez a betanított munka azonnali kezdéssel Neked való! Partnercégünk magyar tulajdonú cég, amely alkatrészek gyártásával és lemezmegmunkálással foglalkozik. Tápiószőlősön működő gyárukba kínálunk hosszú távú, gyártósori összeszerelő operátor munkalehetőséget. 

A jövedelmed fix és időben érkezik. Fizetésedet bónusszal egészítjük ki. A céges buszjáratainkkal segítjük munkavállalóinkat, hogy a környező településekről is kényelmesen el tudjanak jutni a munkahelyükre, hogy Szolnokon és környékén állást találhassanak. A betanított összeszerelő munkalehetőséghez végzettség nem szükséges tápiószőlősi partnerünknél. Már 8 általános elegendő az operátori munkához, de előny, ha van szerelésben, vagy gyári munkában szerzett tapasztalatod.

Munkatársaink segítenek a munkavállalói szerződés megkötésétől kezdve, egészen a mindennapi ügyek intézéséig. Jelentkezz nyugodtan végzettség nélkül is erre a betanított munkára. Találj állást Szolnokról és a környező településekről is könnyedén!

Milyen teendőid lesznek, mint összeszerelő operátor?

Ebben a gyártósori operátor állásban a feladat a szerelő üzemben megadott összeszerelési műveletek elvégzése a műszaki rajzok alapján, az elvárható minőségben és norma szerint. Az összeszerelés folyamatát betanítják, de a szerelési tapasztalat nagyban megkönnyíti ezt a feladatot. A fém alapanyagok összeszerelése után el kell végezni a feladathoz tartozó adminisztrációt. Az alapanyagokat és a kész termékeket Te mozgatod. A legyártott termékeket mérőműszerekkel ellenőrizni kell és a gyártáshoz tartozó jelentéseket is le kell adni. Ne aggódj, a munka betanított, mindent meg fognak mutatni.

Elvárások az összeszerelő operátor munkához:

  • 8 általános iskolai végzettség
  • Általános szerelésben szerzett gyakorlat

Mivel jutalmazzák a kitartó munkádat?

  • Fizetésed mellé bónusz is jár, amit egyéni elbírálás alapján adnak havonta (összege nincs meghatározva)
  • Hosszú távú munkalehetőség
  • Meleg étkezési lehetőség
  • Céges buszjáratok a következő településekről: Farmos, Tápiószőlős, Tápiószele, Tápiószentmárton, Törökszentmiklós, Szajol, Szolnok, Abony, Újszilvás, Jánoshida, Jászboldogháza, Tápiógyörgye
  • A Jobtain teljes támogatása személyedre szabva, melyet a helyi koordinátorok biztosítanak számodra

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába!

Ha most valamiért nem tetszik ez az összeszerelő operátor munka és tovább keresgélnél, akkor ITT még több álláslehetőség közül válogathatsz.

Összeszerelő operátor munka Tápiószőlősön!