Pozíció részletei

Japán tulajdonú partnerünkhöz keresünk most megbízható dolgozni vágyókat Operátor (összeszerelő) munkakörbe, amelynek helyszíne Dunavarsány (Pest megye). Olyan jelentkezők érdeklődését várjuk, akik számára nem jelent problémát, hogy a munkavégzés helye Dunavarsányban van és vállalják a megszakítás nélküli munkarendben történő foglalkoztatást.

Néhány szó leendő munkahelyedről:

Partnerünk a Budapestről 25 kilométerre délre lévő dunavarsányi ipari parkban alakult 2004-ben. Termékük, a dízel autókba beépítésre kerülő kerámia alapanyagú DPF kiszűri a motor által kibocsátott, környezetre káros szemcsék több mint 99%-át, nagymértékben hozzájárulva ezzel környezetünk védelméhez. A vállalat filozófiája három gondolatra épül: tisztelet az emberek és a természet iránt, új értékek létrehozása a vevőkkel, és hozzájárulás a társadalom folyamatos fejlődéséhez.

Operátor munka Dunavarsányban - Jobtain

Ez lesz a feladatod:

A fentebb említett DPF szűrők összeszerelése – ez a munka sem tapasztalatot, sem szakképzettséget nem igényel és fizikailag egyáltalán nem megterhelő. Minden folyamatot meg fognak Neked mutatni és hagynak majd elég időt ahhoz, hogy mindent információt megfelelően el is tudj sajátítani.

 Elvárások az operátor munkakörnél:

  • Minimum 8 általános iskolai végzettség
  • Jó monotonitástűrő képesség
  • Több műszakos munkarend vállalása (3 nap munkavégzést (napi 12 óra) 3 nap pihenőnap követ. Az egyes pihenőnapok után a műszakbeosztás váltakozik nappali (6:00 – 18:00), illetve éjszakai (18:00 – 6:00) műszakra)

Amit kínálunk:

  • Stabil vállalati háttér
  • Bejelentett, hosszú távú munkalehetőség versenyképes bérezéssel
  • Előrelépési lehetőség
  • Melegétkeztetési utalvány
  • Ingyenes céges buszjárat több településről, közvetlenül a munkavégzés dunavarsányi helyszínére (KATTINTS A MEGÁLLÓHELYEKÉRT)
  • Segítőkész Jobtain kollégákat, akiknek mindig felteheted majd kérdéseidet, illetve rendelkezésedre állnak majd a munkába állással kapcsolatos ügyeidben is.

Töltsd ki űrlapunkat és segítőkész ügyfélszolgálatunk telefonon keresni fog Téged, hogy válaszoljanak kérdéseidre. Jelentkezz Operátornak Dunavarsányba!

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*