Pozíció részletei

Kivételes álláslehetőséget kínál Neked a Jobtain! Gondoltál már arra, hogy itthon nem becsülik meg a több éves lemezhengerlő gépkezelő tapasztalatod és anyagilag sem keresed meg a szaktudásodnak megfelelő munkabért? Egyre több ember teszi fel a kérdést, hogy “miért nem dolgozom külföldön?” A Jobtain azért tudja ezt, mert havi szinten közel kétezer álláskeresővel egyeztet az igényekről és a lehetőségekről. Csapatunk épp ezért folyamatosan keresi az új alkalmakat, hisz célunk, hogy a munkavállalók a Mi segítségünkkel találják meg hosszú távú számításaikat.

Olaszországi partnerünk egy rendkívül nívós vállalat, ahol tudják, hogy a munkavállalók iránt tanúsított emberközpontúság és szakértelmük megbecsülése elsődleges szempont a cég sikereiben. Ahol a tapasztalatodnak megfelelő bért, szakmai fejlődési lehetőséget és pozitívabb életet kapsz majd a munkádért cserébe, mindezt a csodás olasz környezetben. A számodra kedvező áron biztosított szálláshely tiszta és kulturált, hogy a munkaidőn kívül nyugodtan pihenhess. A Jobtain munkatársai pedig mindenfajta regisztrációs és egyéb díj megfizetése nélkül segítenek majd Neked a szükséges papírok intézésében, az ottléted alatt pedig partnerünk biztosít majd számodra magyar nyelvű segítséget.

Most megéri elhozni ismerősöd!

Hozd el ismerősöd és vigyél haza nettó 100.000 Ft-ot! Ha már lemezhengerlőként dolgozol és úgy gondolod, hogy van egy ismerősöd, aki szintén alkalmas lenne, ne habozz! Hozd el őt is és keress pénzt. Amint felvették az ajánlott ismerősöd, akkor 30.000 Ft-ot kapsz. A próbaidő után is maradt? Akkor pedig 70.000 Ft üti a markod!

Olvass tovább, és nézd meg mit tud neked kínálni a Jobtain!

Lemezhengerlő gépkezelő munkalehetőség Olaszországban - Jobtain

Az olaszországi állásajánlatról bővebben:

Partnerünk világszerte vezető szerepet tölt be a legmagasabb minőséget képviselő nyomástartó edények és hőcserélők tervezésében és gyártásában. A cég a kiemelkedő minőséget képviselő nyomástartó edényeket és hőcserélőket gyárt nukleáris erőművek, olaj- és gázipari cégek, petrolkémiai vállalatok és villamos erőművek részére. Vevői között olaj- és gázipari cégek, petrolkémiai vállalatok és villamos erőművek találhatók. A vállalat a hatalmas beruházásainak, valamint a Westinghouse és a Toshiba cégcsoporttal való együttműködésnek köszönhetően képes a legmagasabb minőségi és biztonsági követelmények teljesítésére mind a tervezésben, mind a kivitelezésben.

A vállalatnak két telephelye van: az egyik a gyönyörű kikötővárosban, Monfalconeban, a másik pedig egy hangulatos olasz kisvárosban, Pannellia di Sedeglianoban. Te a szépséges Monfalconeban fogsz dolgozni. Ne feledd, a Jobtain minden munkavállalással kapcsolatos ügyedben segít Neked.

Külföldi munkalehetőség

(Ilyen a naplemente a csodálatos Monfalconeban, ahová álláslehetőséget kínálunk.)

A lemezhengerlő gépkezelő fő feladatai lesznek:

Legfőbb feladatod hengerlőgép beállítása és üzemeltetése lesz. A lemezből, mint alapanyagból az operátor tartályokat vagy egyéb formákat hengerelsz majd a megadott műszaki rajz vagy egyéb vonatkozó gyártási folyamat szerint.

 • Gépkezelés: megmunkálod a hengerelt lemezeket
 • Gépbeállítás: beállítod és üzemelteted a hengerlőgépet a precíziós megmunkálási műveletekhez
 • Alkatrészek mozgatása: A szerszámok és a lemezek kézzel vagy emelővel esetleg daruval mozgatod, a megfelelő pozícióba
 • A gép monitorozása: végig futtatod a teszteket a gépen, hogy meggyőződj annak megfelelő működőképességéről
 • Gyártási minőség ellenőrzés: méred, megvizsgálod és teszteled az elkészült tartályokat az előírt minőségnek való megfelelés és az esetleges hibák kiszűrése érdekében
 • Biztonsági követelményeknek való megfelelés: betartod a munkakörre vonatkozó biztonsági, minőségi és  kockázati előírásokat

A lemezhengerlő gépkezelő munkakör betöltésének feltétele:

 • Érettségi vizsga
 • Legalább 5 év lemezhengerlő tapasztalat
 • Több műszakos munkarend vállalása
 • Műszaki rajz olvasási ismeret
 • Felelősségteljes, önálló munkavégzés
 • Tanulási hajlandóság pl. olasz nyelv

Amit a cég kínál:

 • Hosszú távú, bejelentett munkahely
 • Versenyképes fizetés és juttatási csomag
 • Tiszta, rendezett munkakörnyezet
 • Kulturált étkezési és szálláslehetőség
 • Hazautazás támogatása szabadidővel
 • Stabil vállalati háttér

Ne feledd, a Jobtain jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. A jelentkezés után munkatársaink telefonon fognak felkeresni, hogy egyeztessenek veled a munkavégzéssel kapcsolatban.

NE SZALASZD EL EZT A KIVÉTELES LEHETŐSÉGET!

A Jobtain engedélyszáma munkaerő-közvetítésre: BPM/01/5643-3/2015-979