Pozíció részletei

Életed legnagyobb lehetőségét kínálja a Jobtain! Gondoltál már arra, hogy itthon nem becsülik meg a több éves tapasztalatod és nem keresed meg a szaktudásodnak megfelelő munkabért? Ezért más lakatos munkalehetőség után néznél? Biztosan hallottad, hogy egyre több ember keres munkát külföldön. A Jobtain azért tudja ezt, mert havi szinten közel kétezer álláskeresővel egyeztet az igényekről és a lehetőségekről. Csapatunk épp ezért folyamatosan keresi az új alkalmakat, hisz célunk, hogy a munkavállalók a Mi segítségünkkel találják meg azt az állást, amivel hosszú távra tervezhetnek.

Új, Olaszországi partnerünk egy igen neves vállalat, ahol tudják, hogy a munkavállalók megbecsülése elsődleges szempont a cég sikereiben. Ez a lakatos munkalehetőség tapasztalatodnak megfelelő bért, szakmai fejlődési lehetőséget és pozitívabb életet biztosít a munkádért cserébe És mindezt a csodálatos Olaszországban érheted el. A számodra jó áron biztosított szálláshely tiszta és kulturált, hogy a munkaidőn kívül nyugodtan pihenhess. Munkatársaink pedig regisztrációs és egyéb díj megfizetése nélkül segítenek majd Neked a szükséges papírok intézésében. Az ottléted alatt pedig partnerünk biztosít majd számodra magyar nyelvű segítséget, hogy ne érezd magad egyedül.

Most megéri elhozni ismerősöd!

Hozd el ismerősöd és vigyél haza nettó 100.000 Ft-ot! Ha már lemezhengerlőként dolgozol és úgy gondolod, hogy van egy ismerősöd, aki szintén alkalmas lenne, ne habozz! Hozd el őt is és keress pénzt. Amint felvették az ajánlott ismerősöd, akkor 30.000 Ft-ot kapsz. A próbaidő után is maradt? Akkor pedig 70.000 Ft üti a markod!

Olvass tovább, és nézd meg mit nyújthat Neked az általunk kínált lakatos munkalehetőség!

lakatos munkalehetőség külföldön - Jobtain

Az olaszországi állásajánlatról bővebben:

Partnerünk világszerte vezető szerepet tölt be a legmagasabb minőséget képviselő nyomástartó edények és hőcserélők tervezésében és gyártásában. A cég a kiemelkedő minőséget képviselő nyomástartó edényeket és hőcserélőket gyárt nukleáris erőművek, olaj- és gázipari cégek, petrolkémiai vállalatok és villamos erőművek részére. Vevői között olaj- és gázipari cégek, petrolkémiai vállalatok és villamos erőművek találhatók. A vállalat a hatalmas beruházásainak, valamint a Westinghouse és a Toshiba cégcsoporttal való együttműködésnek köszönhetően képes a legmagasabb minőségi és biztonsági követelmények teljesítésére mind a tervezésben, mind a kivitelezésben.

A vállalatnak két telephelye van: az egyik a gyönyörű kikötővárosban, Monfalconeban, a másik pedig egy hangulatos olasz kisvárosban, Pannellia di Sedeglianoban. Te a szépséges Monfalconeban fogsz dolgozni. Ne feledd, a Jobtain minden munkavállalással kapcsolatos ügyedben segít Neked.

Külföldi munkalehetőség

(Ilyen a naplemente a csodálatos Monfalconeban, ahová álláslehetőséget kínálunk.)

Ezeket a feladatokat látod majd el:

Legfőbb feladatod a lakatos munkalehetőség során fém alkatrészek megmunkálása és összeszerelése lesz, ami nemcsak szakértelmet, de odafigyelést is kíván. A feladatokról bővebben: 

 • A befogó szerszám és kézi szerszám használatával a fém termékeket befogod, formázod, egyengeted, illeszted, legyártod és összeszereled a gyártási műveleti utasítások és rajzok előírásait követve.
 • Ellenőrzöd a munkadarabnak a rajz és műszaki dokumentáció szerinti megfelelőségét derékszög, tolómérő és mérőszalag segítségével.
 • A dokumentáció olvasását és értelmezését követően (rajzok, gyártási műveleti utasítások, stb.) összeszereled a legyártott szerkezetet és hegesztéshez előkészíted azt.
 • Az alkatrészeket kézzel vagy emelő, vagy daru segítségével mozgatod és rögzíted.
 • Beállítod és üzemelteted az olyan gyártógépeket, mint a lemezhengerlő-, egyengető-, vágó- és daraboló gép, köszörű, lángvágó, vagy fúró. Hajlítod, vágod, egyengeted, lyukasztod és összeszereled a fém alkatrészeket.

A lakatos munkalehetőség feltételei:

 • Szakirányú (fémipari) szakiskolai vagy szakközépiskolai végzettség
 • Hasonló területen szerzett legalább 2-5 éves gyakorlat
 • Megbízható és felelősségteljes hozzáállás
 • Pontos, precíz, önálló munkavégzés
 • Olasz vagy angol nyelv ismerete előnyt jelent

Amit a kínálunk:

 • Hosszú távú, bejelentett munkahely
 • Versenyképes fizetés és juttatási csomag
 • Tiszta, rendezett munkakörnyezet
 • Kulturált étkezési és szálláslehetőség
 • Hazautazás támogatása szabadidővel
 • Stabil vállalati háttér

A lakatos munkalehetőség Rád vár! Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. A jelentkezés után munkatársaink telefonon fognak felkeresni, hogy egyeztessenek veled a munkavégzéssel kapcsolatban.

NE SZALASZD EL EZT A KIVÉTELES LEHETŐSÉGET!

A Jobtain engedélyszáma munkaerő-közvetítésre: BPM/01/5643-3/2015-979