Pozíció részletei

Könnyen megtanulható, Budapesten van és egyműszakos, mi az? Nem más, mint a konyhai kisegítő munkalehetőségünk, amiről most többet megtudhatsz! Dolgozz Te is egy modern, nemrég felújított gyárüzemben, ahol családias hangulatban telnek majd a munkanapok.

Ezeket a feladatokat könnyen megtanulhatod majd ezért elég, ha megvan a 8 általános iskolai végzettséged.  Az új munkahelyedre való bejutás nem lesz gond, mert Budapesten, jól megközelíthető helyen van. Támogatjuk bejárásod, ezért több pénz marad a zsebedben! Ahogy olvashattad, itt nem kell több műszakban dolgoznod. Nem leszel a munka végén fáradt és marad időd a fontos dolgokra is.

Téged is érdekel ez a remek munkalehetőség? Jelentkezz önéletrajz nélkül!

JELENTKEZEM AZ ÁLLÁSRA

Konyhai kisegítő munkalehetőség Budapesten - Jobtain

A cégről, ahol dolgozni fogsz:

A Jobtain partnervállalata 2018 nyarán kezdte meg a működését másfél éves átalakítási felújítási munka után. Az egykori sajtüzemet alakítottak át készételgyártó üzemmé. A cég csapata olyan szakácsmesterekből illetve élelmiszergyártókból állt össze, akiknek eddigi munkásságát is „a legtöbb vevőt a legjobb minőségben, a legnagyobb biztonság mellett, baráti áron kiszolgálni” filozófia jellemzi. Küldetésük és felelősségük, hogy a ma emberét a holnap technológiáival szolgáljuk, az eredeti ízekben pedig kompromisszumot nem ismernek.

Mi lesz a feladatod, mint konyhai kisegítő?

A feladatokat könnyen megtanulhatod, de nagy odafigyelés és pontosság kell hozzájuk. Klasszikus konyhai kisegítő feladataid lesznek, mint: saláta mosás, zöldség szeletelés géppel,  húsdarálás géppel és minden olyan munka, ami az előkészítés során kellhet.

Mit kérünk a jelentkezéshez?

  • 8 általános iskolai végzettség
  • Érvényes tüdőszűrő eredmény

Amit munkádért cserébe kapsz:

  • Egyműszakos munkarendben dolgozhatsz!
  • Teljes budapesti bérleted támogatjuk
  • Távolsági busz 86%-ban támogatott
  • Napi egyszer meleg étel
  • Családias hangulatban dolgozhatsz, jó hangulatban
  • A Jobtain munkatársai mindig kapcsolatban lesznek Veled

Jelentkezz a konyhai kisegítő munkalehetőségre!

Nincs munkád, vagy a váltás mellett döntöttél? Segítünk! Ne feledd, a jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.