Pozíció részletei

Kézi anyagmozgató munka 8 általános iskolai végzettséggel, szakma nélkül! A Jobtain partnere, a világ egyik vezető logisztikai vállalata megbízásából kínálunk hosszú távú álláslehetőséget Kecskeméten.

A Jobtain folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat, stabilitást a mindennapokban. Kézi anyagmozgató munkakörben várjuk új csapattagunkat. A pozíció betöltéséhez elengedő 8 általános iskolai végzettség és erkölcsi bizonyítvány. Stabil jövedelem mellett biztosítunk támogatást az utazáshoz. Mindemellett teljes ügyintézésben is a segítségedre leszünk.

GÖRGESS LEJJEBB ÉS NÉZD MEG, HOGYAN SEGÍT NEKED A JOBTAIN

kézi anyagmozgató álláslehetőség - Jobtain

Partnerünkről:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, a világ több mint 100 országában, 1 300 helyszínen, több mint 76 000 munkatársával a világ egyik vezető szállítmányozó és logisztikai vállalata. A vállalat legnagyobb ismérve a szakterületen belül megjelenő innováció, és sokoldalúság. Minden üzleti partnerrel szorosan együttműködve fejleszti üzleti szolgáltatásait. Egy ilyen helyen büszkeség dolgozni. Ne feledd, munkatársaink pedig segítenek neked a munkavállalói papírok intézésben, és minden egyéb ügyedben melletted  lesznek a foglalkoztatás ideje után is!

Milyen feladatokat fogsz végezni, mint kézi anyagmozgató?

Fontos feladatokat fogsz ellátni amelyek körültekintést, tervezést, odafigyelést igényel. A logisztikai folyamat alapjában fogsz részt venni. Először is, a szállító járművek lerakodása, felrakodása, átvételi ellenőrzése lesz a fő munkád. A be-ki érkező árucikkek teljes belső anyagmozgatása, áruk betárolásaa termékek kiszállítása azok rendeltetési helyére is hozzád fog még tartozni.

Mire lesz szükséged a munkakör betöltéséhez?

  • 8 általános iskolai végzettség
  • Erkölcsi bizonyítvány

Mit ad a Jobtain a precíz és pontos munkádért?

  • Stabil vállalati háttér
  • Bejelentett, hosszú távú munkalehetőség versenyképes bérezéssel
  • Előrelépési lehetőség
  • Stabil jövedelem
  • Munkába járás támogatása: vonat / buszbérlet, saját gépkocsi használat, céges buszok
  • Jobtain munkatársainak teljes támogatását

Írj nekünk, és állj munkába!

Ne feledd, a Jobtain oldalán lévő jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel, és csak 1 percbe kerül. A jelentkezés után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindent elmondanak, amit tudnod kell.

 

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*