Pozíció részletei

Partnercégünk belgiumi központú vállalat, amely autóipari kiegészítő termékek gyártásával foglalkozik. Kecskeméten 2003-ban alapított gyárukba kínálunk hosszú távú munkalehetőséget, mint betanított hegesztő munkatárs. Európai cég révén egy rugalmas, fiatalos vezetőséggel találkozhatsz, így előre tudod tervezni az időd. A Jobtain folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat és a stabilitást a mindennapokban.

A stabil jövedelmedet cafeteriával és bónuszokkal egészítjük ki. Sőt, számíthatsz arra is, hogy kapni fogsz 13. havi munkabért. Az ingyenes buszjáratainkkal pedig segítjük munkavállalóinkat, hogy a környező településeken élők is kényelmesen eltudjanak jutni a munkahelyükre. Jobtain munkatársai pedig segítenek a megfelelő munka megtalálásától kezdve, a munkavállalói szerződés megkötésen át, egészen a mindennapi ügyek intézésig.

Görgess lentebb a részletekért és jelentkezz önéletrajz nélkül, és pályázz a Jobtain oldalán!

Hegesztő munka Kecskeméten

A cégről, ahol dolgozni fogsz:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, belgiumi központú vállalat, amely autóipari kiegészítő termékek gyártásával foglalkozik. 1923 óta nyújt magas szintű megoldást területén belül, folyamatos innovációval.  Nagy hangsúlyt fektet a tudomány, és kutatás fejlesztésére. Ma 29 telephelyén közel 4700 munkavállalót foglalkoztat. Kecskeméten 2003-ban alapított gyárukba kínálunk hosszú távú munkalehetőséget. A munkavállalók megbecsülése és értékelése számukra a legfontosabb, ezért minden feltételt biztosítanak a feljebb lépéshez, és a munkavégzéshez.

Milyen teendőid lesznek, mint betanított hegesztő munkatárs?

Feladataid közzé fog tartozni az alkatrészek bekészítése a hegesztő robot alá. A  hegesztés procedúra után a varratok ellenőrzése, majd az alkatrészek összekészítése. Az elvégzendő munka fizikailag nem megterhelő!

Elvárás a hirdetéssel kapcsolatban:

  • Meglévő fémipari alapismeret, tapasztalat
  • Fogyóelektródás hegesztés szakképesítés (előny)

Mivel jutalmazza a Jobtain kitartó munkádat?

  • A Jobtain teljes támogatása személyedre szabva, melyet a helyi Jobtain koordinátorok biztosítanak számodra
  • Versenyképes fizetés
  • Cafeteria és bónusz rendszer
  • Stabil vállalati háttér
  • 13. havi bér
  • Szervezett ingyenes  buszjárat számos településről:
    • Megállók: Tiszakécske, Tiszaug, Tiszasas, Csépa, Lakitelek, Cserkeszőlő, Dunaújváros, Apostag, Dunaegyháza, Cegléd, Nagykőrös, Kiskunfélegyháza, Városföld, Helvécia, Kocsér, Soltszentimre, Fülöpszállás, Szarkás, Kisizsák, Izsák, Ágasegyháza, Ballószög, Szabadszállás, Fülöpháza, Kerekegyháza, Hetényegyháza, Lajosmizse

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

További kecskeméti lehetőségekért kattints IDE!

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*