Pozíció részletei

Tudjuk, hogy mennyire kimerítő az, amikor a család és munka között kell beosztani az időnket. A mindennapok kihívása, ahol nincs sok választási lehetőség. Találd meg az egyensúlyt Te is! Csak nem Budapesten laksz? Akkor, ez a te lehetőséged! A Jobtain Budapesten kínál 1 műszakos gépkiszolgáló munkalehetőséget, hogy másra is legyen időd a munkán kívül.

Ezt az álláslehetőséget magyar tulajdonban lévő, készétel gyártásával foglalkozó partnerünk kínálja. Ha itt dolgozol, akkor nem kell tartanod attól, hogy egyik napról a másikra nem lesz munkád. Hosszú távú munkalehetőségre számíthatsz. Pontosan érkező havi bért kínálunk, miközben jókedvű, családias hangulatban telnek majd a napjaid.

Görgess lejjebb a részletekért és jelentkezz önéletrajz nélkül budapesti állásra!

gépkiszolgáló munka Budapesten - Jobtain

A cégről, ahol dolgozni fogsz:

A Jobtain partnervállalata 2018 nyarán kezdte meg a működését másfél éves átalakítási felújítási munka után. Az egykori sajtüzemet alakítottak át készételgyártó üzemmé. A cég csapata olyan szakácsmesterekből illetve élelmiszergyártókból állt össze, akiknek eddigi munkásságát is „a legtöbb vevőt a legjobb minőségben, a legnagyobb biztonság mellett, baráti áron kiszolgálni” filozófia jellemzi. Küldetésük és felelősségük, hogy a ma emberét a holnap technológiáival szolgáljuk, az eredeti ízekben pedig kompromisszumot nem ismernek.

Mi lesz a gépkiszolgáló munkatárs feladata? 

A konyháról érkező tálcás áru összeállítása, a gép által adagolt étel betöltése (pl. szósz feltöltés, szelethús betöltés). A gyártósor alapanyag feltöltése, a késztermék leszedése, előcsomagolása (doboz maximum súlya 2-2.5 kg).nyersanyag beadagolása a főző üstökbe, gyártógépekbe. Munkatársaink pedig segítenek a megfelelő munka megtalálásától kezdve, a munkavállalói szerződés megkötésen át, egészen a mindennapi ügyek intézésig.

Mi szükséges a Jobtain oldalán leírt állás betöltéséhez?

  • 8 általános iskolai végzettség
  • Érvényes tüdőszűrő eredmény
  • Budapesti lakhely (szállást nem tudunk biztosítani)

Mit nyújtunk?

  • A Jobtain csapatának teljes támogatása
  • Teljes budapesti bérlet támogatás (10.500Ft)
  • Egyszeri meleg étkeztetés (kb.12.000Ft)
  • Modern feltételek a munkavégzéshez
  • +1: Családias hangulat, ahol a munkavégzés is jobb

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

Nincs munkád, vagy esetleg váltanál? Ne feledd, a jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.