Pozíció részletei

Mit kell tudni leendő munkahelyedről?

A vészvillogó rendszerek, vészvillogó lámpák és a kábelkötegelők fontos és hasznos részei sokunk mindennapi életének, valószínűleg már Te is találkoztál velük. Egy vezető amerikai cég épp ilyen termékeket állít elő 100 országban, többek között Magyarországon is, méghozzá Kecskeméten. Mivel ezekre az eszközökre nagy szükség van, és egyre többet és többet gyártanak belőlük, ezért a megbízható betanított munkatársak csapata is folyamatosan bővül.

Egy könnyen betanulható fröccsüzemi operátor munkát ajánlunk most Neked, korrekt bérezéssel, szuper csapatban egy olyan vállalatnál, amely büszke arra, hogy dolgozóinak érdekeit, jogait mindig szem előtt tartja. Ráadásul most Bács-Kiskun megye nagy részéről várjuk a jelentkezőket, vagyis nem baj, ha alapvetően nem Kecskeméten keresnél 8 általános iskolai végzettséggel is betölthető munkát, az ingyenes céges buszjárat miatt ugyanis könnyen megoldható lesz a bejutás akkor is, ha nem helyi vagy.

Érdekel? Akkor jelentkezz ITT egy perc alatt, önéletrajz nélkül és munkatársaink felhívnak, hogy elmondjanak mindent, amire kíváncsi vagy még ezzel az operátori munkával kapcsolatban!

Mi lesz a feladatod mint fröccsüzemi operátor?

Több fajta feladatot is Te fogsz végezni, ahol leginkább az odafigyelésre lesz szükség. Legfőbb feladatod a  fröccsöntő gépek kiszolgálása lesz, aztán csomagolás, a kötegelők hibájának felismerése. Ezen kívül, te felelsz majd a vágógépek kezeléséért is. Ne aggódj, nem baj, ha nincs tapasztalatod, mert ez egy könnyű fizikai betanított munka, vagyis mindent meg fognak Neked mutogatni.

Mit kérünk Tőled?

  • már 8 általános iskolai végzettség is elegendő a munkakör betöltéséhez, tehát pályakezdők jelentkezését is szívesen fogadjuk
  • 12 órás műszakok (6-18 és 18-6 óráig) vállalása hétfőtől péntekig (lehetnek hétvégi túlórák, de többségében szabadok lesznek a hétvégéid, a túlórával pedig több pénz áll a házhoz hónap végén)

Mit kapsz a munkádért?

  • Bejelentett, hosszú távú és biztos munkalehetőség
  • Versenyképes alapbér
  • Cafeteria
  • 30% pótlék az éjszakás műszakban
  • Év végi bónusz: 1 havi keresetnek megfelelő készpénz juttatás
  • A Jobtain csapatának teljes támogatása a munkába állástól, az adókedvezmények intézésén át, a bérpapírod elmagyarázásáig mindenben
  • Utazási támogatás, ingyenes céges buszjáratok több településről: Kunszállás, Fülöpjakab, Jakabszállás, Helvécia, Kecskemét, Városföld, Kerekegyháza, Ballószög, Hetényegyháza, Nagykőrös, Lajosmizse, Ladánybene

Ragadd meg az alkalmat és jelentkezz erre a fröccsüzemi operátor pozícióra!

Csak 1 perc a jelentkezés, és még önéletrajzot sem kérünk. A leadott jelentkezés után munkatársaink hamarosan felkeresnek telefonon, és egyeztetnek az álláslehetőséggel kapcsolatban.

Nem neked való most ez a fröccsüzemi operátor munka? Akkor se csüggedj, hanem nézz szét további kecskeméti munkalehetőségeink között!