Pozíció részletei

Könnyen megtanulható, betanított munka 8 általános iskolai végzettséggel. Csomagoló munkatársakat keres a Jobtain Kiskunfélegyházára olyan feladatok ellátására, amit bárki egyszerűen el tud végezni. Nem az önéletrajzban keressük a hibát, és nem azt nézzük honnan jöttél. Inkább azt, mennyire tudod elvégezni a feladatokat.

A Jobtain folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat, stabilitást a mindennapokban. Ezért Bács-Kiskun megyéből is várjuk a dolgozni vágyókat, mindenkit ingyenes céges busz visz a munkavégzés helyére, hogy az utazás ne legyen gond. A munkáért biztos fizetés, és egyéb plusz juttatások is járnak. Mindössze heti 5 napot kell dolgozni, hogy a hétvége a pihenésé, és a családé legyen. Ráadásul sütőipari termék is hazavihető minden hónapban. A munkavégzés kiváló körülmények között, modern gépekkel felszerelt, tiszta üzemben történik.

Görgess lentebb a részletekért és JELEZD FELÉNK ÉRDEKLŐDÉSED, önéletrajz nélkül, és pályázz a Jobtain oldalán!

Csomagoló munka Kiskunfélegyháza - Jobtain

Partnerünkről néhány szó:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, nemzetközileg is elismert, Magyarországon is népszerű partnerünk, egy magyar gyökerekkel rendelkező sütőipari franchise cég. 1997 óta folyamatosan fejlődik, valamint több díjat is elnyert. Partnerünk, a társadalmi felelősségvállalásban is részt vesz. Rengeteg jótékonysági pénzgyűjtést szervezett, és tehetséggondozó programot is indított. Az elért sikerek az ott dolgozók lelkiismeretes munkájának, és a cég minőségre törekedő üzletpolitikájának is köszönhető. Ezért a munkavállalók megbecsülésére nagy hangsúlyt fektet.

A csomagoló feladatai lesznek:

A betöltendő munkakörben a folyamatok alapját fogod képezni. Fagyasztott pékáru csomagolása, zacskó lezárása, rekeszben és dobozban való elhelyezése lesz a legfőbb munkád. amennyiben ez megvan, ezt követi majd a sorok kiszolgálása, becsomagolt termékek elrendezése. Mindez precizitást, és türelmet igényel, ezért is elszánt munkatársakat keresünk. Jobtain munkatársai pedig segítenek neked a munkavállalói papírok intézésben, munkatársaink mindig, mindenben a segítségedre lesznek a foglalkoztatás ideje után is!

Elvárásaink a Jobtain oldalán megjelent állásnál:

  • 8 általános iskolai végzettség
  • 3 műszak vállalása
  • Büntetlen előélet

Amit megbízható munkáért cserébe kapsz:

  • A Jobtain csapatának teljes támogatása
  • Heti 5 napos munkahét (Hétfőtől-Péntekig)
  • Erzsébet utalvány
  • Bónusz
  • 4 Kg sütőipari termék/hónap
  • Szervezett buszjárat több településről:Tömörkény, Csongrád, Gatér, Kunszállás, Fülöpjakab, Tiszaalpár, Pálmonostora, Kiskunmajsa, Kistelek, Bugac.

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába!

Ne feledd, a Jobtain jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. A jelentkezés után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindent elmondanak, amit tudnod kell.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*