Pozíció részletei

A cégről, ahol dolgozni fogsz:

1990 óta fennálló lemezmegmunkáló cég, ahol szerszámkészítéssel, hidegen préselt lemezalakítással, lemezsajtolással, lemezalkatrész beszállítással foglalkoznak és most csiszoló munkakörbe keresik új kollégájukat. A gyár Tápiószőlősön található. Partnerünk, kis családi vállalkozásból nőtte ki magát egy mára több, mint 400 főt foglalkoztató vállalattá. 25. évfordulóját egy új 5500 m2-es új szerelőcsarnokkal ünnepelték, ahol van étkezde és oktatóterem is. Csúcstechnológiát képviselnek, amit az is szépen mutat, hogy több robotizált megmunkáló gépbe is beruháztak a fejlesztés jegyében, ezzel is megkönnyítve a dolgozók munkáját és növelve a termelékenységet. Ne hagyd ki ezt a Szolnok környéki munkát!

Egy alkatrészek gyártásával és lemezmegmunkálással foglalkozó, tápiószőlősi gyárban kínálunk Neked hosszú távra munkalehetőséget.

Semmiképpen NE TARTSON VISSZA, HA NEM TÁPIÓSZŐLŐSÖN LAKSZ! Ugyanis a céges buszjáratok megkönnyítik bejárásodat, így a környező és távolabbi településekről is könnyedén munkába járhatsz.

Munkatársaink segítenek a munkavállalói szerződés megkötésétől kezdve, egészen a mindennapi ügyek intézéséig. Jelentkezz, hogy mihamarabb munkába állhass!

Csiszoló munka

Milyen teendőid lesznek, mint csiszoló?

Az elkészült fém alkatrészek hegesztés vagy festés utáni tisztítása, csiszolása, lemunkálása, az utómunkálatok elvégzése.

Elvárások:

  • 8 általános végzettség
  • jó kézügyesség
  • kiváló fizikum, állóképesség

Mivel jutalmazzák a kitartó munkádat?

  • Fizetésed mellé bónusz is jár egyéni elbírálás alapján
  • Hosszú távú munkalehetőség, biztos megélhetés
  • Céges buszjáratok Tápiószőlősre a következő településekről: Törökszentmiklós, Szajol, Szolnok, Abony, Újszilvás, Tápiószőlős, Tápiószentmárton, Farmos, Tápiószele, Jánoshida, Jászboldogháza, Tápiógyörgye
  • Céges munkaruha, kedvező árú menza
  • A Jobtain teljes támogatása személyedre szabva, melyet a helyi koordinátorok biztosítanak számodra

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! Ha tovább keresgélnél ITT még több álláslehetőség közül válogathatsz.

Nem neked való ez a csiszoló munka? Akkor nézz szét további tápiószőlősi munkáink között ide kattintva!

Csiszoló munka