Pozíció részletei

Betanított hegesztő munka Kecskeméten, korrekt bérért, ingyenes céges busszal. Érdekel?

Ha Kecskeméten keresel munkát, de nincs fémipari tapasztalatod, akkor az alábbi betanított munka most nem Neked szól. De el ne menj! Regisztrálj inkább és a világ valószínűleg legkedvesebb ügyfélszolgálatos munkatársai keresnek majd Kecskeméten olyan munkát, ami megfelel a tapasztalatodnak és elvárásaidnak is!

Ha Kecskeméten keresel munkát és VAN FÉMIPARI TAPASZTALATOD, akkor viszont itt a lehetőség, hogy egy világhírű cégnél karriert építs!

Görgess lejjebb a részletekért!

Hegesztő állás Kecskeméten

A cégről, ahol dolgozni fogsz:

Partnerünk egy híres európai vállalat, amely 1923 óta foglalkozik autóipari kiegészítő termékek gyártásával. Ma 29 telephelyén közel 4700 munkavállaló dolgozik náluk. A dolgozók megbecsülése és értékelése számukra a legfontosabb, ezért minden feltételt biztosítanak a feljebb lépéshez, és a munkavégzéshez. A 2003-ban, Kecskeméten alapított gyárukba kínálunk most hosszú távú betanított munkalehetőséget, mint hegesztősori munkatárs.

Mi lesz betanított hegesztőként a feladatod?

Mivel egy könnyű fizikai, betanított munka az, amire megbízható embereket keresünk, a feladatok elvégzéséhez mindössze 8 általános iskolai végzettségre és fémipari tapasztalatra van szükség. Érdekes és izgalmas munkakörben fogsz részt venni, hiszen a vonóhorog alkatrészeket fogod bekészíteni robot alá, ellenőrzöd a varratokat, majd összekészíted a termékeketÉs ez miért más, mint egy átlagos betanított munka? Mert minden vonóhorog fel fog kerülni valahova. Egy család lehet, hogy majd Neked lesz hálás, hogy lerobbant autójukat szervizbe tudják vontatni. Egy gyermek majd Neked lesz hálás, hogy a kiságyát utánfutóra tudták pakolni. Nem is beszélve arról, hogy a világ egyik legmenőbb autóipari cégénél dolgozhatsz, tanulhatsz, fejlődhetsz. Ami ma betanított munka, holnap már karrier.

A betanított hegesztő munka elvárásai?

  • Fémipari tapasztalat szükséges (Hogy ez mit is jelent? – Hogy meg tudod állapítani, ha a hegesztő robot által készített varrat nem megfelelő. Lakatos, forrasztó, hegesztő, vagy forgácsoló pozíciókban szerzett tapasztalat képessé tesz Téged a fenti feladat ellátására, de bármilyen fémipari tapasztalat, vagy végzettség megfelelő lehet.
  • Tudd vállalni a 3 műszakos munkavégzést

Ha ez egy betanított munka, kell hegesztői vagy más végzettség?

Nem! Ha megvan a fémipari tapasztalatod, akkor bőven elég a 8 általános iskolai végzettség. Persze nem mondjuk, hogy nem jelent előnyt a fémipari vagy hegesztői végzettség, de ezek nélkül is bátran add le jelentkezésed!

Amire lelkiismeretes munkádért cserébe biztosan számíthatsz:

  • Hosszú távú, betanított munkára a világ egyik legismertebb autóipari cégénél
  • Korrekt fizetésre, többféle műszak- és túlóra pótlékkal
  • Béredet Cafeteria és bónusz is kiegészíti
  • Fiatalos, nyitott vezetőségre, akik megbecsülik munkádat és tényleg figyelembe veszik a beosztási kérelmeidet
  • Ingyenes céges buszjáratra több településről (Megállók: Tiszakécske, Tiszaug, Tiszasas, Csépa, Lakitelek, Cserkeszőlő, Dunaújváros, Apostag, Dunaegyháza, Cegléd, Nagykőrös, Kiskunfélegyháza, Városföld, Helvécia, Kocsér, Soltszentimre, Fülöpszállás, Szarkás, Kisizsák, Izsák, Ágasegyháza, Ballószög, Szabadszállás, Fülöpháza, Kerekegyháza, Hetényegyháza, Lajosmizse)
  • Mindezek mellett pedig a Jobtain teljeskörű támogatására a jelentkezésedtől egészen amíg partnerünknél dolgozol: segítünk a munkába állásban, teljeskörű tájékoztatást adunk bármilyen munkaügyi vagy bérrel kapcsolatos kérdésedre, meghallgatjuk problémáidat és igyekszünk rájuk megoldást találni, képviseljük érdekeidet, ha bármivel elégedetlen lennél

JELENTKEZZ erre a betanított hegesztő állásra MÉG MA! A jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel, és csak EGY PERCBE KERÜL. A jelentkezés után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindent elmondanak, amire kíváncsi vagy.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez minimum elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*