Pozíció részletei

Nagynevű, közismert áruházlánc Alsónémediben lévő logisztikai központjába keres a Jobtain, megbízható áru összekészítő munkavállalókat. Hosszú távú, bejelentett munkalehetőség, azonnali kezdéssel! Céges buszjáratok révén környékbeliek jelentkezését is várjuk, ezért nemcsak megmarad az útiköltséged, de a szabadidődből is több lesz!

A Jobtain folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat, stabilitást a mindennapokban. Ingyenes céges buszjáratok révén környékbeliek jelentkezését is várjuk! Stabil alapjövedelmedet bónusszal egészítjük ki, és kitartó munkádért cserébe kiemelt alapbér jár. Így az állás elvállalásával egy jövedelmező munkára is szert tehetsz. A munkavállalás jó hangulatban történik, tiszta munkakörnyezetben, egy stabil vállalati háttérrel bíró munkaadónál. Jobtain munkatársai pedig segítenek neked a munkavállalói papírok intézésben, munkatársaink mindig, mindenben a segítségedre lesznek a foglalkoztatás ideje után is!

Olvass tovább, és nézd meg mit tud neked kínálni a Jobtain!

áruösszekészítő munkalehetőség alsónémediben a Jobtain által

A CÉGRŐL, AKIKNÉL DOLGOZNI FOGSZ:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, egy európai központú élelmiszeripari vállalat, amely a 70-es években kezdte meg tevékenységét. Magyarországon a 90-es évek óta van jelen, azóta folyamatosan bővülő üzleteivel, amelyből mára 213 található. A hazai jelenlét megerősítésére is külön figyelmet fordít, sok termékük szállításáról magyar beszállító gondoskodik, valamint legtöbb árucikkük termékleírása is magyar nyelvű. Valamint árucikkeik közül sokat itthon állítanak elő. A munkavállalók megbecsülését pedig a 2018-ban elnyert „Megbízható Munkaadó“ cím is bizonyítja.

MI LESZ A FELADATOD?

Fontos feladatod lesz, az alapját fogod képezni az egész küldési folyamatnak. Te fogod a bolti rendelések pontos és hatékony összekészítését végezni. Egy precizitást, és odafigyelést igénylő feladat, viszont könnyen megtanulható, és itt hasznosnak érezheted magad. A Jobtain mindig a segítségedre lesz!

ELVÁRÁSOK A JOBTAIN OLDALÁN MEGJELENT HIRDETÉSNÉL:

  • 8 általános iskolai végzettség
  • 2 műszakos munkarend vállalása
  • Előny: raktári tapasztalat, vezetőállásos targonca vezetésében szerzett tapaszt

AMIT KÍNÁLUNK:

  • A Jobtain csapatának teljes támogatása
  • Kiemelt alapbér és prémium
  • Fizetett túlóra
  • Szervezett, ingyenes, céges buszjáratok a környékbeli településekről: 
    Alsónémedi, Áporka, Budapest, Bugyi, Dabas, Dunaharaszti, Dunavarsány, Gyál, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Kakucs, Kiskunlacháza, Maglód, Monor, Monorierdő, Ócsa, Örkény, Pécel, Pestszentimre, Pilis, Pusztavacs, Szigethalom, Táborfalva, Taksony, Újhartyán, Újlengyel
  • Öltözőszekrény és melegkonyha

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*