Pozíció részletei

Nagynevű, közismert áruházlánc Alsónémediben lévő logisztikai központjába keres a Jobtain, megbízható áru összekészítő munkavállalókat. Hosszú távú, bejelentett munkalehetőség, azonnali kezdéssel! Céges buszjáratok révén környékbeliek jelentkezését is várjuk, ezért nemcsak megmarad az útiköltséged, de a szabadidődből is több lesz!

A Jobtain folyamatosan keresi az új lehetőségeket, mert célunk, hogy a munkavállalók megtalálják számításaikat, stabilitást a mindennapokban. Ingyenes céges buszjáratok révén környékbeliek jelentkezését is várjuk! Stabil alapjövedelmedet bónusszal egészítjük ki, és kitartó munkádért cserébe kiemelt alapbér jár. Így az állás elvállalásával egy jövedelmező munkára is szert tehetsz. A munkavállalás jó hangulatban történik, tiszta munkakörnyezetben, egy stabil vállalati háttérrel bíró munkaadónál. Jobtain munkatársai pedig segítenek neked a munkavállalói papírok intézésben, munkatársaink mindig, mindenben a segítségedre lesznek a foglalkoztatás ideje után is!

Olvass tovább, és nézd meg mit tud neked kínálni a Jobtain!

áruösszekészítő munkalehetőség alsónémediben a Jobtain által

A CÉGRŐL, AKIKNÉL DOLGOZNI FOGSZ:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, egy európai központú élelmiszeripari vállalat, amely a 70-es években kezdte meg tevékenységét. Magyarországon a 90-es évek óta van jelen, azóta folyamatosan bővülő üzleteivel, amelyből mára 213 található. A hazai jelenlét megerősítésére is külön figyelmet fordít, sok termékük szállításáról magyar beszállító gondoskodik, valamint legtöbb árucikkük termékleírása is magyar nyelvű. Valamint árucikkeik közül sokat itthon állítanak elő. A munkavállalók megbecsülését pedig a 2018-ban elnyert „Megbízható Munkaadó“ cím is bizonyítja.

MI LESZ A FELADATOD?

Fontos feladatod lesz, az alapját fogod képezni az egész küldési folyamatnak. Te fogod a bolti rendelések pontos és hatékony összekészítését végezni. Egy precizitást, és odafigyelést igénylő feladat, viszont könnyen megtanulható, és itt hasznosnak érezheted magad. A Jobtain mindig a segítségedre lesz!

ELVÁRÁSOK A JOBTAIN OLDALÁN MEGJELENT HIRDETÉSNÉL:

  • 8 általános iskolai végzettség
  • 2 műszakos munkarend vállalása
  • Előny: raktári tapasztalat, vezetőállásos targonca vezetésében szerzett tapaszt

AMIT KÍNÁLUNK:

  • A Jobtain csapatának teljes támogatása
  • Kiemelt alapbér és prémium
  • Fizetett túlóra
  • Szervezett, ingyenes, céges buszjáratok a környékbeli településekről: 
    Alsónémedi, Áporka, Budapest, Bugyi, Dabas, Dunaharaszti, Dunavarsány, Gyál, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Kakucs, Kiskunlacháza, Maglód, Monor, Monorierdő, Ócsa, Örkény, Pécel, Pestszentimre, Pilis, Pusztavacs, Szigethalom, Táborfalva, Taksony, Újhartyán, Újlengyel
  • Öltözőszekrény és melegkonyha

Jelentkezz 1 perc alatt, és állj munkába! 

Ne feledd, a jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel. Az űrlap kitöltése után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindenről tájékoztatnak, amiről tudnod kell.

Sajnáljuk, de jelenleg csak olyan munkalehetőségeink vannak, amikhez elvárás a 8 általános iskolai végzettség.

Szeretnél értesülni a legújabb álláslehetőségekről, cikkekről és hírekről?*
IGEN Y
Nem N

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*