Pozíció részletei

Nagynevű, közismert áruházlánc Alsónémediben lévő logisztikai központjába keres a Jobtain megbízható komissiózó munkavállalókat. Hosszú távú, bejelentett munkalehetőség, azonnali kezdéssel! Céges buszjáratok révén környékbeliek jelentkezését is várjuk, így minden dolgozni vágyónak lehetőséget biztosítunk arra, hogy dolgozhasson. Éjszakai bagoly vagy, esetleg délután jobban tudsz teljesíteni? Akkor ez a Te lehetőséged arra, hogy jól érezd magad a munkavégzés során.

A Jobtain mindig szélesíti az elérhető állások listáját, és keresi az olyan lehetőségeket, melyekkel Te is hosszú távon tervezhetsz. A munkádért cserébe alapbéren kívül még prémium is jár, valamint a túlóra is fizetve van. Ezen kívül a környékbeli településekről céges buszjárat visz dolgozni, ezért nem kell utazásra költened.

Olvass tovább, és nézd meg mit tud neked kínálni a Jobtain!

Komissiózó munkalehetőség a Jobtain által

Bemutatjuk a céget, ahol dolgozni fogsz:

A cég, amelyhez a Jobtain állást kínál számodra, egy európai központú élelmiszeripari vállalat, amely a 70-es években kezdte meg tevékenységét. Magyarországon a 90-es évek óta van jelen, azóta folyamatosan bővülő üzleteivel, amelyből mára 213 található. A hazai jelenlét megerősítésére is külön figyelmet fordít, sok termékük szállításáról magyar beszállító gondoskodik, valamint legtöbb árucikkük termékleírása is magyar nyelvű. Valamint árucikkeik közül sokat itthon állítanak elő. A munkavállalók megbecsülését pedig a 2018-ban elnyert „Megbízható Munkaadó“ cím is bizonyítja.

Milyen feladatokkal fogsz találkozni a munka során?

Érdekes, és komoly feladatot fogsz ellátni a munkavégzésed során. Segítséget fogsz nyújtani abban, hogy a megrendelt áruk időben, és maradéktalanul a helyükre kerüljenek. A bolti rendelések pontos és hatékony összekészítése az, amiben számítunk rád. A Jobtain munkatársai pedig segítenek neked a munkavállalói papírok intézésben.

Mire lesz szükség a Jobtain által kínált komissiózó állás betöltéséhez?

  • 8 általános iskolai végzettség
  • Állandó délutános – éjszakás műszak vállalása

Mit kínálunk precíz és pontos munkádért?

  • A Jobtain csapatának teljes támogatása
  • Kiemelt alapbér és prémium
  • Fizetett túlóra
  • Öltözőszekrény és melegkonyha a kényelem érdekében
  • Szervezett, ingyenes, céges buszjáratok a környékbeli településekről: 
    Alsónémedi, Áporka, Budapest, Bugyi, Dabas, Dunaharaszti, Dunavarsány, Gyál, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Kakucs, Kiskunlacháza, Maglód, Monor, Monorierdő, Ócsa, Örkény, Pécel, Pestszentimre, Pilis, Pusztavacs, Szigethalom, Táborfalva, Taksony, Újhartyán, Újlengyel

Írj nekünk, és állj munkába!

Ne feledd, a Jobtain jelentkezési lap kitöltése nem jár kötelezettséggel, és csak 1 percbe kerül. A jelentkezés után munkatársaink hamarosan hívni fognak az állással kapcsolatban, és mindent elmondanak, amit tudnod kell.

 

Olvasd el Adatkezelési Tájékoztatónkat!
Elolvastam és elfogadom a Jobtain Kft. adatkezelési szabályzatát.*